ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί στην ορεινή Λεμεσό-Κατολισθήσεις και προβλήματα

Χαλασμός Κυρίου επικρατεί στην ορεινή Λεμεσό, λόγω σφοδρών βροχοπτώσεων και καταιγίδων που πλήττουν αρκετές περιοχές, από νωρίς το μεσημέρι.
 
Σε κάποιες από τις περιοχές, όπως τα Φύλαγρα, ο Σαϊττάς, ο Αμίαντος και ο Μονιάτης, επικρατεί χαμηλή ορατότητα και κατολισθήσεις, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τους τα διερχόμενα οχήματα.Επίσης, αρκετοί δρόμοι έχουν καταστεί ιδιαίτερα ολισθηροί.
LIVE η μεταβολή του καιρού:

 
H πρόβλεψη του καιρού για τις επόμενες μέρες:
 
Ασταθής αέρια µάζα θα επηρεάζει την περιοχή, µέχρι αύριο το απόγευµα. Το απόγευµα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ και σε καταιγίδα µεταβλητοί ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.
 
Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν αρχικά µεµονωµένες βροχές.
 
Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, στα ορεινά, το εσωτερικό και πιθανό τα νότια και τα ανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς και σταδιακά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.
 
Το απόγευµα στα νότια, τα νοτιοδυτικά ή και σε καταιγίδα θα πνέουν ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και το απόγευµα, στα προσήνεµα, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και γύρω στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Τετάρτη και περαιτέρω άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, την Πέµπτη, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 
Την Παρασκευή η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Σε ποιους δήμους και κοινότητες κατατέθηκαν οι περισσότερες ενστάσεις για μετακινήσεις ψηφοφόρων
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Άγνοια Κυβέρνησης για τα περί μεταφοράς πυραύλων από το Κατάρ στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν
Telegraph για επίθεση Ισραήλ-«Ο Νετανιάχου έκανε αυτό που τον προειδοποίησε ο πλανήτης να μην κάνει»
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους