Κυριακή 9 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τρία μέτωπα πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Επιστρατεύτηκαν πτητικά μέσα

  17/08/2019 15:26
Τρία μέτωπα πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Επιστρατεύτηκαν πτητικά μέσα

Τρία μέτωπα πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Επιστρατεύτηκαν πτητικά μέσα

  17/08/2019 15:26
Σε συναγερμό τέθηκε το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία ανταποκρίθηκε σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις σε πυρκαγιές στην Επαρχία Λεμεσόυ.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πυροσβεστική  αναφέρει ότι στις 13.16 ξέσπασε πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και οπορωφόρα δέντρα σε περιοχή στην Ερήμη. Στο σημείο έσπευσαν τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λεμεσού καθώς και ένα από τις Βρετανικές Βάσεις
 
Δώδεκα λεπτά αργότερα λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και οπορωφόρα δέντρα σε περιοχή μεταξύ των χωριών Τραχώνι και Ύψωνας. Στο σημείο έσπευσαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λεμεσού, δύο από τις Βρετανικές Βάσεις και ένα από το Τμήμα Δασών -περιοχή ευθύνης των Βρετανικών Βάσεων.
 
Στις 13.48 ξέσπασε και τρίτο μέτωπο πυρκαγιάς σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε περιοχή νότια του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου παρά τον Άγιο Συλά. Στο σημείο ανταποκρίθηκαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Λεμεσό.
 
Όλες οι πυρκαγιές είναι διαχειρίσιμες και είχε κληθεί και εκτός υπηρεσίας προσωπικό. Επιπρόσθετα είχαν ενεργοποιηθεί και τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα τα οποία βοήθησαν στην γρήγορη κατάσβεση των πυρκαγιών.
 
Σε συννενόηση με την Αστυνομία θα εκτελούνται συνεχείς περιπολίες καθόλο το 24 ώρο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας