Επέστρεψε στην Αστυνομία τον φάκελο του θανάτου του 16χρονου Παναγιώτη η Νομική Υπηρεσία

Πίσω στους ανακριτές της υπόθεσης, επέστρεψε η Νομική Υπηρεσία τον φάκελο που αφορά τον τραγικό θάνατο του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή τον περασμένο Απρίλιο στους Τρούλλους.
 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον «Φ», η Νομική Υπηρεσία ζητά από τους ανακριτές να προβούν σε μια εξειδικευμένη εξέταση ώστε να διαφανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου Παναγιώτη και να διαφανεί πέραν πάσης αμφιβολίας, τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ.
 
Πάντως μια τέτοια εξέταση συνεπάγεται και μεγάλο κόστος με την Αστυνομία να ζητά διευκρινήσεις ως προς το που θα βρει τα χρήματα για να την κάνει. Παράλληλα ,η Νομική Υπηρεσία ζήτησε από τους ανακριτές της υπόθεσης να υποδείξουν εάν προκύπτει μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένων προσώπων για ποινική δίωξή τους.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος Παναγιώτης, βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Απριλίου, όταν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου μετέβησαν σε οικία στους Τρούλους,  όπου τον εντόπισαν στην αυλή αναίσθητο.
 
Την Δευτέρα 15 Απριλίου η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενήργησε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 16χρονου και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του οφείλεται σε ασφυξία συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων.
 
Μετά το θάνατο του 16χρονου, η οικογένεια του Παναγιώτη Στεφανή κατήγγειλε στις Αρχές, ότι το παιδί τους είχε πέσει αρκετές φορές στο παρελθόν θύμα bulling, ενώ το φως της δημοσιότητας, είδαν τρία βίντεο με τον ανήλικο σε ένα από αυτά, να βρίζει την ομάδα που στήριζε, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί εάν αυτό έγινε μετά από εκφοβισμό άλλων προσώπων ή όχι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε έφεση ενάντια στην Τρ. Κύπρου και την ΚΤΚ για αγορά αξιογράφων
Μικρό σκάφος βυθιζόταν στον κόλπο Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος», διασώθηκαν δύο άτομα
Χειροπέδες σε 44χρονο για τον εμπρησμό 17 οχημάτων σε συνεργείο
Στο κελί για πέντε χρόνια 25χρονος για δύο ληστείες περιπτέρου στη Χλώρακα
Καταζητείσαι 42χρονος Σύρος για παράνομη είσοδο στην Κύπρο το... 2022
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 34χρονο που χτύπησε και βίασε την πρώην σύζυγο του
Ξεκρέμαστη η υπόθεση κατά Ουκρανού για ξέπλυμα-Από 40 κατηγορίες τελικά... μία αν δεν καταθέσει η Ουκρανή
Εννέα συλλήψεις σε πολυεθνική επιχείρηση της Europol για την 645 εκ. απάτη επενδύσεων JuicyFields
Στο μικροσκόπιο τα κινητά του δεσμοφύλακα για τα ναρκωτικά, ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς-Όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο
Νέες κυρώσεις ΗΠΑ κατά της Λευκορωσίας-Δύο εταιρείες όπλων στην Κύπρο