Αυτοψία στη σκηνή που βρέθηκε νεκρή η Νάταλι-Δίνει απαντήσεις η νεκροτομή

Διενεργείται το πρωί η αυτοψία στο σημείο όπου το απόγευμα της Τετάρτης εντοπίστηκε η σορός της άτυχης Νάταλι Κρίστοφερ, στην Ικαρία. Η 35χρονη εντοπίστηκε από πεζοπόρο εθελοντή σε χαράδρα κοντά στο διαμέρισμα που ενοικίαζε με τον 38χρονο φίλο της.
 
Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, η περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός έχει αποκλειστεί καθώς το πρωί της Πέμπτης θα μεταβεί από την Αθήνα κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και ιατροδικαστής από τη Σύρο προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επί τόπου αυτοψία.
 
Το κινητό τηλέφωνο της άτυχης Νάταλι βρέθηκε πάνω της.
 
Όπως σημειώνουν εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ, η αυτοψία και η νεκροψία - νεκροτομή που θα γίνουν αργότερα, πιθανότατα στην Αθήνα, αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της Νάταλι Κρίστοφερ.
 
Ικαρία: Τα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία
 
Από τις πρώτες ενδείξεις και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί στην Ικαρία, τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της Νάταλι Κρίστοφερ επήλθε από δυστύχημα, έπειτα από την πτώση της στη χαράδρα βάθους 20 μέτρων. Πιθανολογείται ότι η άτυχη αστροφυσικός είχε πάει στο σημείο για να κάνει αυτοσχέδια αναρρίχηση, χωρίς να έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Όσο προχωρά η αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 34χρονη Αγγλίδα απομακρύνεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Πάντως, αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι τα βράχια στο σημείο είναι πολύ απότομα και δεν ενδείκνυται για ελεύθερη αναρρίχηση ή καταρρίχηση. Πάντως, είναι πιθανόν να κληθούν και άτομα με γνώσεις στην αναρρίχηση, προκειμένου να εξεταστούν τα στοιχεία.
 
Καταπλακωμένη από βράχους η 34χρονη
 
 
Όπως ανέφεραν εκπρόωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, η Νάταλι βρέθηκε ανάσκελα, καταπλακωμένη από βράχους, οι οποίοι κατά τα φαινόμενα αποκολλήθηκαν κατά την πτώση της στη χαράδρα, ενώ τη σορό της 34χρονης εντόπισε ένας εθελοντής πυροσβέστης. Η Αστυνομία είχε στρέψει τις έρευνές της στη συγκεκριμένη περιοχή και τη χαράδρα, αναλύοντας στοιχεία από το σήμα που εξέπεμψε το κινητό τηλέφωνο της Αγγλίδας αστροφυσικού.
 
Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία geotagging είχαν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πού βρισκόταν το τηλέφωνο της Κρίστοφερ και έπειτα από λίγο εντοπίστηκε η σορός της.
 
Το ευχαριστώ του συντρόφου της
 
Την ίδια ώρα, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στις έρευνες εντοπισμού της άτυχης Νάταλι έστειλε ο σύντροφός της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Τυχαίος ο εντοπισμός της σορού της άτυχης Νάταλι-Ακαριαίος ο θάνατος της
 
Σύμφωνα με ανάρτηση ενός από τους εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες, του Βαγγέλη Κριαρά, ο Κυριάκος, ο άνδρας που είχε σχέση με την άτυχη Αγγλίδα αστροφυσικό που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα στην Ικαρία, θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στον εντοπισμό της.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Κριαράς ανάρτησε τη στιχομυθία του με τον Κύπριο και σύντροφο της Νάταλι Κρίστοφερ. «Να πεις σε όλους τους λεβέντες που βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πολιτική προστασία, εθελοντές πυροσβέστες... Ευχαριστώ» φέρεται να έγραψε ο Κύπριος σύμφωνα με την ανάρτηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσού-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης
Παίρνει τις λιμουζίνες, δίνει μικρότερα ηλεκτρικά οχήματα στους αξιωματούχους η Κυβέρνηση-1.6 εκ. ευρώ το κόστος
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια