«Εξαναγκάστηκα να αποσύρω την καταγγελία για τον ομαδικό βιασμό»

Συνέχεια στην υπόθεση της Βρετανίδας που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς και κατόπιν απέσυρε τις καταγγελίες, δίνουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
 
Στην ταμπλόιντ «The Sun» μίλησε ένας μπάρμαν, φίλος της κοπέλας, και ισχυρίζεται πως οι αστυνομικοί την εξανάγκασαν να αποσύρει την καταγγελία της, στερώντας της το δικαίωμα δικηγόρου και απειλώντας την πως αν δεν το κάνει, θα συλλάβουν όλους τους φίλους της!
 
Μάλιστα ο ίδιος δημοσιοποίησε sms που έστελνε η Βρετανίδα κατά την διάρκεια της παραμονής της στο αστυνομικό τμήμα και πριν συλληφθεί: «Είναι τρελό, δεν με αφήνουν να μιλήσω σε κανέναν», «Ειλικρινά, με έκαναν να υπογράψω ψέματα», «Νομίζουν ότι είναι συνωμοσία και απειλούν να βγάλουν διεθνές ένταλμα και να σας συλλάβουν όλους»!
Η 19χρονη Βρετανίδα βρίσκεται υπό κράτηση, καθώς παραπέμφθηκε σε δίκη η έναρξη της οποίας ορίστηκε για τις 7 Αυγούστου, με την υπεράσπιση να μην φέρει ένστασή για την κράτησή της μέχρι τότε.
 
Εκ μέρους του Δικαστηρίου αναφέρθηκε ότι η 19χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της δημόσιας βλάβης, με την προβλεπόμενη ποινή να προβλέπει φυλάκιση ενός έτους ή σε χρηματικό πρόστιμο.
 
Η 19χρονη αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι έκανε ψευδή καταγγελία για ομαδικό βιασμό, αφού υπήρχαν βίντεο που έδειχαν ότι δεν υπήρξε βιασμός ενώ η ίδια στο παρελθόν είχε κάνει παρόμοια καταγγελία, για να εισπράξει ασφάλεια.
 
Η 19χρονη παραδέχθηκε τελικά ότι η σεξουαλική συνεύρεση με τους Ισραηλινούς τουρίστες έγινε με τη θέλησή της. Εξήγησε, όμως, ότι όταν αντιλήφθηκε πως κάποιοι από τους Ισραηλινούς βιντεογραφούσαν την ώρα της σεξουαλικής πράξης, η ίδια ένιωσε θιγμένη και θυμωμένη, γι’ αυτό και αποφάσισε να τους καταγγείλει στην Αστυνομία για να πάρει εκδίκηση.
Υπενθυμίζεται ότι, μετά την παραπομπή της 19χρονης σε απευθείας δίκη την περασμένη Πέμπτη, ο δικηγόρος της Ανδρέας Πιττάτζιης, είχε καταγγείλει ότι οι νεαροί Ισραηλινοί, δεν έπρεπε να διαρρεύσουν το βίντεο από τη συνέρευση, καθώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.
 
«Θέλω να μάθω ποιος ανέβασε το βίντεο και τα μηνύματα στο διαδίκτυο. Αυτά έπρεπε να ήταν προσωπικά και τώρα τα έχει δει όλος ο κόσμος. Αυτό με ενοχλεί περισσότερο σε αυτή την υπόθεση. Η πελάτης μου κατηγορείται για κάτι πολύ σοβαρό, αλλά η διάρρευση των βίντεο και των μηνυμάτων στο διαδίκτυο είναι ακόμη σοβαρότερο».
 
Προσθέτοντας, ο κ. Πιττάτζης είπε: «Οι δώδεκα νεαροί αντιμετωπίζονται σαν ήρωες αλλά το διαδίκτυο είναι πλημμυρισμένο με φωτογραφίες και μηνύματα της 19χρονης. Αυτό είναι πολύ πιο σοβαρό αλλά κανένας δεν ασχολείται με το θέμα».

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ