ΒΙΝΤΕΟ: Στις Φιλιππίνες οι σοροί Μαρί και Μαρικάρ-Η τελευταία πράξη του δράματος

Στις Φιλιππίνες μεταφέρθηκαν μετά τις κηδείες τους την περασμένη Πέμπτη, οι σοροί των Μαρί Ρόους Τιμπούρτσιο Ινφάντε και Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά.
 
Όπως μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης της χώρας, τα φέρετρα των δύο γυναικών που έμελλε να χάσουν τόσο άδικα τη ζωή τους, μεταφέρθηκαν στις Φιλιππίνες, όπου θα ταφούν, όπως ήταν η επιθυμία των οικείων τους.
 
Τις δύο σορούς ανέμεναν συγγενικά τους πρόσωπα, τα οποία στη θέα των φερέτρων λύγισαν...
 
Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία της Μαρικάρ Βαλντέζ, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στην Κόκκινη λίμνη στις 24 Ιουνίου 2019 και ήταν το τρίτο θύμα του Νίκου Μεταξά, τελέστηκε από τον Καθολικό Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στη Λεμεσό.
 
Στην κηδεία είχε παραστεί ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος καθώς και εκπρόσωπος του Δημάρχου Λεμεσού, ενώ η πολιτεία έλαμψε δια της απουσίας της (σ.σ μόνο στην πρώτη κηδεία, μάνας και κόρης, είχαν παρευρεθεί εκπρόσωποι της πολιτείας).
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Έσβησαν τα φώτα, έλαμψε δια της απουσία της η πολιτεία στην κηδεία της Maricar (pics)
 
Tην ίδια μέρα τελέστηκε από την Καθολική Εκκλησία Terra Santa στη Λάρνακα, η εξόδιος ακολουθία της 38χρονης Μαρί Ρόους, την οποία δολοφόνησε στις τέσσερις Μαϊου 2018 ο Μεταξάς, μαζί με την εξάχρονη κορούλα της Σιέρα Γκράζε.
 
Η σορός της Μαρί Ρόους, είχε εντοπιστεί στις 14 Απριλίου 2019, στο φρεάτιο του παλιού Μεταλλείου Μιτσερού από Γερμανούς τουρίστες και ήταν το πρώτο θύμα που έγινε η αφορμή να έρθουν στο φως οι δολοφονίες του κατά συρροή δολοφόνου.
 
Στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν μεταξύ άλλων και κατέθεσαν στεφάνια εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων, εκ μέρους του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου η βουλευτής Αννίτα Δημητρίου, εκ μέρους του Αρχηγού της Αστυνομίας ο Βοηθός Διευθυντής Λάρνακας Μιχάλης Φελλάς, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας και ο πρώην σύζυγος της Mary Rose.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαρτυρίες για την εν ψυχρώ εκτέλεση στον Βύρωνα-«Τον πυροβόλησαν σχεδόν εν κινήσει από τη μηχανή»
Αποδεχτή ύστερα από τροποποίηση αναπομπή από ΠτΔ στον νόμο περί Δικαστηρίων
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα κοντά σε υποστατικά και οικοδομές στην Ανάγεια
Η Βουλή απέρριψε αναπομπή από τον Πρόεδρο για διορισμούς και προαγωγές στην Αστυνομία
Ακατάπαυστοι βομβαρδισμοί στη Γάζα μετά το αδιέξοδο των συνομιλιών
Ποινή φυλάκισης έξι μηνών σε 73χρονο για παράνομη εργοδότηση αλλοδαπού.
Τριανταοκτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία από τις 24 Απριλίου (pic)
Mικρές εστίες φωτιάς στη Λεμεσό-Στη μάχη δύο εναέρια μέσα
Ενέδρα θανάτου δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το φονικό στον Βύρωνα-Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές
Διασωληνωμένος 53χρονος μετά από τροχαίο στο Παραλίμνι-Έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο