Τετάρτη 21 Αυγ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Αστυνομικοί έψαχναν ελλείπον πρόσωπο στα Λειβάδια και έπεσαν σε ζευγάρι γνωστό στις Αρχές

  21/07/2019 10:13
Αστυνομικοί έψαχναν ελλείπον πρόσωπο στα Λειβάδια και έπεσαν σε  ζευγάρι γνωστό στις Αρχές

Αστυνομικοί έψαχναν ελλείπον πρόσωπο στα Λειβάδια και έπεσαν σε ζευγάρι γνωστό στις Αρχές

  21/07/2019 10:13
Δύο άτομα καταζητούνται για υπόθεση που αφορά παράνομη κατοχή περιουσίας, παράνομη μεταφορά επιθετικού οργάνου και μαχαιριού.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 18.30 χθες το απόγευμα μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Ορόκλινης και Ζυγίου ενώ βρίσκονταν σε περιπολία για ανεύρεση ελλείποντος προσώπου, εντόπισαν ένα αυτοκίνητο να είναι σταθμευμένο σε χωράφι παρά την Οδό Σταδίου στα Λιβάδια.
 
Στο αυτοκίνητο υπήρχαν δύο άτομα άνδρας και γυναίκα και μόλις αντιλήφθηκαν το περιπολικό της Αστυνομίας, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.
 
Το αυτοκίνητο καταδιώχθηκε από το περιπολικό της Αστυνομίας ωστόσο επειδή δεν υπήρχε διέξοδος στο χωράφι, ο οδηγός και η συνοδηγός κατέβηκαν από το όχημα και τράπηκαν σε φυγή.
 
Οι κινήσεις των δύο ατόμων θεωρήθηκαν ύποπτες από την Αστυνομία και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ζεύγος από την  Αραδίππου, που είναι γνωστό στην Δύναμη για υποθέσεις ναρκωτικών. 
 
Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της ΥΚΑΝ και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν 8 μαχαίρια που καταλήγουν σε μυτερή άκρη, ένα ξύλο τύπου ροπάλου μήκους 66 εκατοστών, δύο καινούργια φωτιστικά τοίχου, ένα router και τρία κινητά τηλέφωνα.
 
Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε με ρυμουλκό στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης για περαιτέρω εξετάσεις.
 
Εναντίον των δύο ατόμων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται από την Αστυνομία, ενώ τα ονόματα τους τοποθετήθηκαν στο STOP LIST.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.
 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας