Τρίτη 14 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τι μεταδίδουν τα ισραηλινά ΜΜΕ για την καταγγελία ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα

  18/07/2019 15:01
Τι μεταδίδουν τα ισραηλινά ΜΜΕ για την καταγγελία ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα

Τι μεταδίδουν τα ισραηλινά ΜΜΕ για την καταγγελία ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα

  18/07/2019 15:01

Παράπονα για κακομεταχείριση από τις κυπριακές Αρχές φαίνεται να εξέφρασαν στους γονείς τους κάποιοι από τους 12 Ισραηλινούς, που τελούν υπό οκταήμερη κράτηση, σε σχέση με την καταγγελία ομαδικού βιασμού που υπέβαλε στην Αστυνομία 19χρονη τουρίστρια από τη Βρετανία.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Jerusalem Post, το ραδιόφωνο ΚΑΝ μετέδωσε ότι κάποιοι από τους υπόπτους είπαν στους γονείς τους ότι δεν τους μεταχειρίζονται σωστά οι κυπριακές Αρχές. Μία μητέρα ανέφερε στο Channel 12 ότι ο γιος της δεν μιλά καλά Αγγλικά και δεν μπορεί να κατανοήσει τη νομική διαδικασία.
 
Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, πως η Πρεσβεία του Ισραήλ παρακολουθεί στενά τη διαδικασία που αφορά υπηκόους της και βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί τους και σε πλήρη συνεργασία με τις κυπριακές Αρχές.
 
Όπως αναφέρει η Haaretz, εκ μέρους της Πρεσβείας ο Yossef Wurmbrand δήλωσε ότι «προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε, εργαζόμενοι στη βάση των οδηγιών των τοπικών Αρχών. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τις Αρχές».
 
Αναφορές υπάρχουν και στα βρετανικά ΜΜΕ. Η Daily Mail, επικαλούμενη το ισραηλινό YnetNews, γράφει ότι η γυναίκα δήλωσε πως βρισκόταν σε πάρτι με έναν από τους άνδρες, τον οποίο είχε γνωρίσει τρεις μέρες προηγουμένως και είχε κοιμηθεί μαζί του αρκετές φορές. Το ζευγάρι, υποστηρίζει το δημοσίευμα, συμφώνησε να πάνε πίσω στο δωμάτιο του άνδρα και αφού μπήκαν εμφανίστηκαν οι άλλοι 11.
 
Η εφημερίδα γράφει ακόμη ότι η γυναίκα είχε γδαρσίματα στα πόδια, που ήταν αποτέλεσμα τραύματος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας