Σάββατο 15 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ενώπιον Δικαστηρίου οι δώδεκα που συνελήφθησαν για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης

  18/07/2019 06:54
Ενώπιον Δικαστηρίου οι δώδεκα που συνελήφθησαν για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης

Ενώπιον Δικαστηρίου οι δώδεκα που συνελήφθησαν για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης

  18/07/2019 06:54
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου οδηγούνται το πρωί οι δώδεκα νεαροί που συνελήφθησαν μετά την καταγγελία 19χρονης τουρίστριας, ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης φοιτήτριας από την Βρετανία, είχε γνωρίσει ένα εκ των υπόπτων σε νυχτερινό μαγαζί, με τον οποίον στη συνέχεια μετέβησαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει.

Σε κάποια στιγμή αργότερα, στο δωμάτιο εισήλθαν άλλα έντεκα πρόσωπα, εκ των οποίων κάποιοι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέληση της, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίστηκε, ενώ κάποιοι φαίνεται να βιντεοσκοπούσαν τα όσα διαδραματίζονταν.

Μετά την καταγγελία της 19χρονης, η Αστυνομία πραγματοποίηση έρευνες στην Αγία Νάπα, όπου εντόπισε και συνέλαβε τους δώδεκα ύποπτους από το Ισραήλ, ηλικίας 16-18 ετών, οι οποίοι πέρασαν από ανάκριση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι νεαροί αρνούνται τις κατηγορίες περί βιασμού, ενώ προβάλλουν διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται από τις Αρχές.

Η 19χρονη εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, τα ευρήματα του οποίου παραδόθηκαν στους ανακριτές της υπόθεσης.

Για τις συλλήψεις των νεαρών ενημερώθηκε το Ισραηλινό Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Ισραηλινό πρόξενο στη Λευκωσία, Yossef Wurmbrand, να δηλώνει ότι «παρακολουθεί την κατάσταση και βρίσκεται σε επαφή με αυτούς που τελούν υπό κράτηση. Οι οικογένειές τους έχουν ενημερωθεί».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας