Τετάρτη 12 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Παραδέχθηκε τον λόγο που έκοβε πλεξούδες μαλλιών γυναικών ο 23χρονος

  16/07/2019 08:27
Παραδέχθηκε τον λόγο που έκοβε πλεξούδες μαλλιών γυναικών ο 23χρονος

Παραδέχθηκε τον λόγο που έκοβε πλεξούδες μαλλιών γυναικών ο 23χρονος

  16/07/2019 08:27
Μια πρωτάκουστη δικαιολογία έδωσε στις Αρχές ο 23χρονος που συνελήφθη ως ύποπτος για την υπόθεση αποκοπής μαλλιών από γυναίκες, στον πεζόδρομο του Πρωταρά και ο οποίος σκορπούσε πανικό για περίπου δύο χρόνια.
 
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τη σύλληψη του, ο 23χρονος παραδέχθηκε ενοχή και ισχυρίστηκε στα μέλη της Αστυνομίας, ότι έκοβε τα μαλλιά των γυναικών για να τα στείλει σε ιδρύματα στη χώρα του, την Αίγυπτο, όπου νοσηλεύονται παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία.
 
Όπως εξήγησε, μετέβαινε στον πεζόδρομο του Πρωταρά με το ποδήλατο του και κρυβόταν σε απόμερα μέρη. Μόλις αντιλαμβανόταν κάποια τουρίστρια να κινείται μόνη της, της επιτίθετο και αφού της έκοβε τα μαλλιά, επέστρεφε στο σπίτι του.
 
Τελικά η δράση του ανακόπηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν έγινε αντιληπτός από παρατηρητή της γειτονιάς. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, εντοπίστηκαν πλεξούδες μαλλιών.
 
Εναντίον του, διερευνώνται τρία αδικήματα, τα οποία αφορούν επίθεση κατά γυναικών και αποκοπή μαλλιών, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου και παράνομη κατοχή επιθετικού οργάνου.
 
Ο ύποπτος, ο οποίος οδηγήθηκε χθες ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την τετραήμερη κράτηση του, είχε δράσει σε επτά συνολικά περιπτώσεις, από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι τον Ιούλιο του 2019.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας