Οδύνη στην κηδεία της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στα κατεχόμενα (pics)

Κηδεύτηκαν οι τέσσερις άνθρωποι που πνίγηκαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στα κατεχόμενα και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή του κατεχόμενου Δαυλού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την οικογενειακή τραγωδία στα κατεχόμενα
 
Η κηδεία του των δύο γονιών και των δύο παιδιών, τελέστηκε μέσα σε κλίμα βαθύτατου πένθους, στο κατεχόμενο χωρίο Κώμη Κεπήρ, ενώ το παρόν τους έδωσαν μεταξύ άλλων, ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, ο λεγόμενος υπουργός εξωτερικών Κουντρέντ Οζερσάι και ο ψευδοπρωθυπουργός Ερσίν Τατάρ.
Κατά τη διάρκεια της κηδείας η μητέρα και η αδελφή του 48χρονου Ραμαζάν Κατριτσί, ξέσπασαν σε φωνές και κλάματα για τον άδικο χαμό του ιδίου και της οικογένειας του, ενώ στο σημείο υπήρχαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, καθώς επίσης και ασθενοφόρα, έτσι ώστε να παρέμβουν σε περίπτωση που κάτι τέτοιο κρινόταν αναγκαίο.
Σε δηλώσεις του ο Μουσταφά Ακιντζί, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τον πόνο της οικογένειας Κατριτσί αισθάνεται σύσσωμος ο τ/κ λαός.
Σημείωσε επίσης ότι, η κοινωνία και η πολιτεία πρέπει να στηρίξουν τον μοναδικό επιζώντα της οικογένειας, τον 12χρονο Μπαρίς και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι θύματα της τραγωδίας είναι ο 48χρονος Ραμαζάν Κατιρτζί, η 40χρονη σύζυγό του Φιλίζ και τα δύο από τα τρία τους παιδιά, την 18χρονη Μερβέ και τον 13χρονο Μέρτ, οι οποίοι πνίγηκαν λόγω της θαλασσοταραχής που επικρατούσε.
Όσον αφορά το τρίτο παιδί, τον 12χρονο Μπαρίς, ο οποίος επίσης κολυμπούσε στη θάλασσα διασώθηκε από άτομα που προσέτρεξαν στη σκηνή για να βοηθήσουν και διακομίστηκε στο νοσοκομείο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Ο 32χρονος Οσμάν Γκιοζτάς, ο οποίος έσπευσε για τη διάσωση των μελών της οικογένειας επίσης κινδύνευσε να πνιγεί και μεταφέρθηκε πρώτα στην Αμμόχωστο και ακολούθως σε νοσοκομείο, στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Δειτε Επισης

Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσό-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου