Δευτέρα 14 Οκτ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Χειροπέδες σε τέσσερις νεαρές για πώληση laughing gas

  12/07/2019 10:45
Χειροπέδες σε τέσσερις νεαρές για πώληση laughing gas

Χειροπέδες σε τέσσερις νεαρές για πώληση laughing gas

  12/07/2019 10:45
Υποθέσεις αμελών και απερίσκεπτων πράξεων διερευνά η Αστυνομία εναντίον τεσσάρων προσώπων, τα οποία εντοπίστηκαν το βράδυ που πέρασε, στην επαρχία Αμμοχώστου, να πωλούν παράνομα υποξείδιο του αζώτου – αέριο γέλιου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης ελέγχων του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος Αμμοχώστου, για την πάταξη του φαινομένου χρήσης υποξειδίου του αζώτου – laughing gas, μέλη του ΟΠΕ, εντόπισαν σε περιοχές της Αγίας Νάπας, δύο 20χρονες, μία 21χρονη και μία 24χρονη, να πωλούν υποξείδιο του αζώτου.

Στην κατοχή των τεσσάρων υπόπτων, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν συνολικά τέσσερις μεταλλικές φιάλες, 209 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 40 χρησιμοποιημένες αμπούλες, 329 άδεια μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των 354 ευρώ, τα οποία κατακρατήθηκαν ως τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι δύο 20χρονες, η 21χρονη και η 24χρονη οδηγήθηκαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα υπό διερεύνηση αδικήματα, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση υποθέσεων αμελών και απερίσκεπτων πράξεων και παράνομης πώλησης υποξειδίου του αζώτου.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.


 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας