Πέμπτη 23 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η τελευταία πράξη του δράματος για τη μικρή Σιέρρα-Η επιθυμία του χαροκαμένου πατέρα  

  11/07/2019 12:13
Η τελευταία πράξη του δράματος για τη μικρή Σιέρρα-Η επιθυμία του χαροκαμένου πατέρα  

Η τελευταία πράξη του δράματος για τη μικρή Σιέρρα-Η επιθυμία του χαροκαμένου πατέρα  

  11/07/2019 12:13
Η 38χρονη Μαρί Ρόουζ που ανευρέθηκε στο φρεάτιο του Μιτσερού στις 14 Απριλίου έμελλε να αποκαλύψει την απόλυτη φρίκη που έσπειρε μέσα σε δύο χρόνια ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος Νίκος Μεταξάς, ενώ η κόρη της Σιέρρα Γκράτζιε, έξι ετών, η σορός της οποίας ανασύρθηκε δύο μήνες αργότερα από την λίμνη στο Ξυλιάτου, έκλεισε τον κύκλο της φρίκης.
Ένα μήνα μετά την ανεύρεση της σορού της, διαδραματίζεται η τελευταία πράξη του δράματος, καθώς την ερχόμενη Κυριακή η άτυχη εξάχρονη που δολοφονήθηκε από τα χέρια του Μεταξά, οδηγείται στην τελευταία της κατοικία.
Η εξόδιος ακολουθία της μικρής Σιέρρα θα τελεστεί στις τέσσερις το απόγευμα από τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Αποστόλου Ανδρέα και παντών των εν Ρωσία διαλαμψάντων Αγίων Επισκοπειού.

Της εξοδίου ακολουθίας θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.

Η ταφή της εξάχρονης θα γίνει στην γενέτειρα του πατέρα της, Arad της Ρουμανίας, όπου θα μεταφερθεί η σορός, μετά από δική του επιθυμία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η Σιέρρα που… «μάλλον» θα έφυγε για τις Φιλιππίνες

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Σιέρρα και η 38χρονη μητέρα της δολοφονήθηκαν στις 4 Μαΐου 2018, ενώ στη συνέχεια ο Μεταξάς έριξε τη μητέρα στο φρεάτιο του Μιτσερού και την εξάχρονη στη λίμνη του Ξυλιάτου.
 
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η σορός της εξάχρονης ήταν τυλιγμένη με σεντόνι και δεμένη με σπάγκο μπλε σε τσιμεντομπλόκ.​ Βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και σε κατάσταση σαπωνοποίησης, ενώ βρέθηκε σε  εμβρυική θέση και έφερε εκτεταμένο κάταγμα λαρυγγικού χόνδρου και κάταγμα αμφότερων των κεράτων του υοειδούς οστού. Ο θάνατος της επήλθε από κακώσεις περιοχής τραχήλου (λαιμού). 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας