Στην τελευταία της κατοικία η αδικοχαμένη Σοφία που δολοφονήθηκε στη Λεμεσό-Η έκκληση της οικογένειας

Την ερχόμενη Τρίτη γράφεται ο τραγικός επίλογος της τραγωδίας που συγκλόνισε το παγκύπριο, με την κηδεία της αδικοχαμένης Σοφίας Ζήνωνος, 25 χρόνων, η οποία δολοφονήθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου από τον 35χρονο Πέτρο Παπαντωνίου στο πεδίο βολής Αγίας Φύλας.

H κηδεία της Σοφίας θα τελεστή από τον Ιερό Ναό Παναγίας της Χρυσαϊφυλιώτισσας στις 14:00 το μεσημέρι, ενώ ακολούθως η ταφή της θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Αθανασίου Σφαλαγγιώτησσας στη Λεμεσό.

Η οικογένειας της απευθύνει έκκληση, όπως αντί στεφάνων, να γίνουν εισφορές για την εξάχρονη κορούλα της νεαρής.
Στο μεταξύ, το πρωί διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού της άτυχης κοπέλας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, όπου διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της επήλθε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση προκληθείσα από πυροβόλο όπλο.

Επιβεβαιώθηκε παράλληλα και το σενάριο ότι ο 35χρονος αυτόχειρας πυροβόλησε εξ επαφής δύο φορές την 25χρονη και ακολούθως έθεσε τέρμα στη ζωή του.
 

Προχωρούν με άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων οι Αρχές
 
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, για να εξακριβώσει τις ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε η δολοφονία της 25χρονης.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι Αρχές, ο 35χρονος είχε μιλήσει πριν την τραγωδία τηλεφωνικώς με τον πατέρα του, όπου τον ενημέρωσε ότι βρισκόταν κάπου, γιατί ήθελε να σκεφτεί.
 
Μετά από όσα του ανέφερε ο γιος του, ο πατέρας θορυβήθηκε, αφού σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος είχε προσπαθήσει ξανά να θέσει τέρμα στη ζωή του στο παρελθόν και παρακολουθείτο από ψυχίατρο.  

Αμέσως, ο 63χρονος άρχισε να αναζητά τον 35χρονο, ενώ η 25χρονη που ενημερώθηκε από τον αυτόχειρα ότι είχε πρόθεση να θέσει τέρμα στη ζωή του, έτρεξε στο σημείο για να τον αποτρέψει.

Ωστόσο, σε κάποια στιγμή ο 35χρονος σκότωσε την 25χρονη και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Η συνάντηση θανάτου και η διαφωνία που έφερε την τραγωδία στη Λεμεσό
 
Τα άψυχα σώματα των δύο νέων που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, εντόπισε ο 63χρονος πατέρας του αυτόχειρα, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας, έσπευσαν στη σκηνή και άρχισαν έρευνες.
 
Σύμφωνα με τις εξετάσεις, η 25χρονη δέχθηκε δύο πυροβολισμούς εξ' επαφής στο κεφάλι, ενώ από τις έρευνες διαπιστώθηκε επίσης ότι θύτης και θύμα διατηρούσαν δεσμό, ωστόσο το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Εξ επαφής με πυροβολισμούς στο κεφάλι εκτέλεσε τη σύντροφο του ο αυτόχειρας

Οι Αρχές εκτιμούν ως καθοριστικής σημασίας για την πορεία των ερευνών την κατάθεση του πατέρα του 35χρονου, ο οποίος μίλησε πριν τη δολοφονία με το γιο του, ενώ ήταν το πρόσωπο που τους εντόπισε νεκρούς.
 
Παράλληλα, η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει σε άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων τόσο του θύτη, όσο και του θύματος, έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Σε ότι αφορά την άτυχη Σοφία, υπενθυμίζεται ότι είναι μητέρα ενός εξάχρονου παιδιού, την οποία είχε φέρει στον κόσμο από παλαιότερη σχέση της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού