Τα ιατροδικαστικά ευρήματα επί της σορού της άτυχης Σοφίας και του αυτόχειρα

Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές επί των δύο σορών της χθεσινής τραγωδίας στη Λεμεσό που συγκλόνισε το παγκύπριο, όπου ο 35χρονος Πέτρος Παπαντωνίου πυροβόλησε και σκότωσε την 25χρονη Σοφία Ζήνωνος και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, από τη νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα και οι δύο σοροί έφεραν τραύματα από πυροβολισμούς, ενώ ο θάνατός τους επήλθε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση προκληθείσα από πυροβόλο όπλο.
 
Προχωρούν με άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων οι Αρχές
 
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, για να εξακριβώσει τις ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε η δολοφονία της 25χρονης.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι Αρχές, ο 35χρονος είχε μιλήσει πριν την τραγωδία τηλεφωνικώς με τον πατέρα του, όπου τον ενημέρωσε ότι βρισκόταν κάπου, γιατί ήθελε να σκεφτεί.
 
Μετά από όσα του ανέφερε ο γιος του, ο πατέρας θορυβήθηκε, αφού σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος είχε προσπαθήσει ξανά να θέσει τέρμα στη ζωή του στο παρελθόν και παρακολουθείτο από ψυχίατρο.  

Αμέσως, ο 63χρονος άρχισε να αναζητά τον 35χρονο, ενώ η 25χρονη που ενημερώθηκε από τον αυτόχειρα ότι είχε πρόθεση να θέσει τέρμα στη ζωή του, έτρεξε στο σημείο για να τον αποτρέψει.

Ωστόσο, σε κάποια στιγμή ο 35χρονος σκότωσε την 25χρονη και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Η συνάντηση θανάτου και η διαφωνία που έφερε την τραγωδία στη Λεμεσό
 
Τα άψυχα σώματα των δύο νέων που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, εντόπισε ο 63χρονος πατέρας του αυτόχειρα, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας, έσπευσαν στη σκηνή και άρχισαν έρευνες.
 
Σύμφωνα με τις εξετάσεις, η 25χρονη δέχθηκε δύο πυροβολισμούς εξ' επαφής στο κεφάλι, ενώ από τις έρευνες διαπιστώθηκε επίσης ότι θύτης και θύμα διατηρούσαν δεσμό, ωστόσο το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Εξ επαφής με πυροβολισμούς στο κεφάλι εκτέλεσε τη σύντροφο του ο αυτόχειρας

Οι Αρχές εκτιμούν ως καθοριστικής σημασίας για την πορεία των ερευνών την κατάθεση του πατέρα του 35χρονου, ο οποίος μίλησε πριν τη δολοφονία με το γιο του, ενώ ήταν το πρόσωπο που τους εντόπισε νεκρούς.
 
Παράλληλα, η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει σε άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων τόσο του θύτη, όσο και του θύματος, έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Σε ότι αφορά την άτυχη Σοφία, υπενθυμίζεται ότι είναι μητέρα ενός εξάχρονου παιδιού, την οποία είχε φέρει στον κόσμο από παλαιότερη σχέση της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταχωρείται τελικά τη Δευτέρα η αίτηση για παύση Οδυσσέα-Θέλει να δικαστεί η ουσία η πλευρά του Ελεγκτή
Στήριξη Οικολόγων σε Γενικό Ελεγκτή-«Τα κόμματα κάνουν συνειδητά πλάτες στο βαθύ κράτος»
Δύσκολη εξίσωση η απόδειξη ανάρμοστης συμπεριφοράς-«Δεν ορίζεται από το Σύνταγμα, πολύ ψηλός ο πήχης»
«Βεντέτα» πίσω από τη ρατσιστική συμπεριφορά και τις ύβρεις στο Tik Tok-Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 62χρονος
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων