Συγκλόνισαν και πάγωσαν… Οι οικογενειακές τραγωδίες που σημάδεψαν την Κύπρο

Συγκλόνισαν, καθήλωσαν και πάγωσαν την κοινή γνώμη οι οικογενειακές τραγωδίες που διαπράχθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο. 

Γονείς, παιδιά, ανίψια, αδέλφια, θείοι, σύντροφοι, που σκότωσαν ή έπεσαν νεκροί από δικούς τους ανθρώπους, αφήνοντας την κοινή γνώμη αποσβολωμένη να παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις σε κάθε υπόθεση.

Σε κάποιες από αυτές τα εγκλήματα ήταν προμελετημένα, ενώ σε άλλες θεωρήθηκαν «εν βρασμό ψυχής», ωστόσο όλες έχουν εξιχνιαστεί, αφού ο δράστης είτε περίμενε στη σκηνή μέχρι να αφιχθεί η Αστυνομία για να του φορέσει χειροπέδες, είτε έθετε τέρμα στη ζωή του.

Οι υποθέσεις από το 2004 - 2019

Φεβρουάριος 2004 : Σοκ ανά το παγκύπριο προκάλεσε η δολοφονία της 43χρονης Δέσπως Παναγιώτου Νικολάου από την Ποταμιά, το πτώμα της οποίας βρέθηκε απανθρακωμένο σε χωράφι. Αυτουργός του εγκλήματος ήταν η ανιψιά της Έλενα Νικολάου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο καβγάς μεταξύ θείας και ανιψιάς οδήγησε στον τραυματισμό της Νικολάου, που έπεσε αναίσθητη στο πάτωμα του σπιτιού της. Η νεαρή, η οποία παρακολουθείτο από το Ίδρυμα Χρίστου - Στέλιου Ιωάννου και πριν από την προσαγωγή της στο Δικαστήριο εξετάστηκε από κυβερνητικό ψυχίατρο, μετέφερε το θύμα σε χωράφι 200 μέτρα από το σπίτι της, όπου την περιέλουσε με βενζίνη.

Η Έλενα Νικολάου ομολόγησε στην Αστυνομία ότι προτού κάψει την άτυχη γυναίκα, της αφαίρεσε το εσώρουχο, το παντελόνι και τις παντόφλες, για να τις κρατήσει ως ενθύμιο. Μετά την αποτρόπαια πράξη της, η Νικολάου πήγε σπίτι και εξομολογήθηκε το έγκλημα στην αδελφή της.

Ιούλιος 2006: Ο 21χρονος Γιάννος Χαραλάμπους γύρισε στο σπίτι του τα ξημερώματα και έψαχνε τα κλειδιά του και τις πιστωτικές του κάρτες.
Ο νεαρός βρισκόταν εκτός ελέγχου και σε κάποια στιγμή επιτέθηκε στον πατέρα του Χριστόδουλο Χαραλάμπους, ο οποίος βρισκόμενος σε αυτοάμυνα τον χτύπησε με τσάπα και τον σκότωσε.

Ο 21χρονος Γιάννος πέθανε ακαριαία, αλλά στη δίκη φανερώθηκε ότι ήταν βίαιος και έσπαζε τα πάντα μέσα στο σπίτι, πριν έρθει στα χέρια με τον πατέρα του. Τελικά ο Χριστόδουλος Χαραλάμπους αθωώθηκε από το δικαστήριο.

3 Ιουνίου 2008: Συγκλονισμό προκάλεσε στην κοινή γνώμη ο πνιγμός νεογέννητου βρέφους, από 20χρονη Ρουμάνα, αμέσως μετά τη γέννησή του. Η αλλοδαπή γέννησε στο αποχωρητήριο του σπιτιού γύρω στις επτά το πρωί ενώ στη συνέχεια στραγγάλισε το βρέφος της. Όλα δείχνουν ότι ο στραγγαλισμός έγινε με τα χέρια της Ρουμάνας, ενώ στη σκηνή βρέθηκε το μαχαίρι με το οποίο η 20χρονη απέκοψε τον ομφάλιο λώρο. Την ώρα της γέννας, αλλά και κατά τη διάπραξη της παιδοκτονίας, στη σκηνή βρέθηκε και δεύτερη Ρουμάνα που, όπως έγινε γνωστό, είναι η γυναίκα που καθάρισε το σπίτι από τα αίματα και τοποθέτησε το βρέφος στον κάλαθο.

15 Αυγούστου 2008: Μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε η αστυνομία εντοπίστηκε σε οικία στον Άγιο Δομέτιο νεκρό πρόσωπο. Πάνω από το πτώμα, η 29χρονη δασκάλα Ευτυχία Ζαρρή και η μεγαλύτερη αδερφή του θύματος, η οποία υπέδειξε στους αστυνομικούς ότι λίγα λεπτά πριν είχε πυροβολήσει την 25χρονη αδελφή τους, που κειτόταν στο πάτωμα.

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της Έλλης Ζαρρή προήλθε από δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι. Στο δωμάτιο της 29χρονης βρέθηκε κυνηγετικό όπλο ΔΟΚΟ, με το οποίο έγινε το φονικό.

Η 29χρονη Ευτυχία Ζαρρή ομολόγησε ότι η ίδια τράβηξε τη σκανδάλη που έστειλε στον τάφο την αδελφή της. Η Ευτυχία Ζαρρή κρίθηκε ένοχη για το φόνο εκ προ μελέτης της και το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας της επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης, καθιστώντας την ως την πρώτη γυναίκα ισοβίτισσα στην Κύπρο.

13 Δεκεμβρίου 2011: Τραγικές συνέπειες είχε η παθολογική ζήλεια 30χρονου κoμωτή στη Πάφο ο οποίος δολοφόνησε την 24χρονη σύντροφό του αλλά και το τρίχρονο κοριτσάκι της. Η 24χρονη Μολδαβή, Τζούλια Οπόροκ, που ήταν στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη θαλάσσια περιοχή Γεροσκήπου.

Ο 29χρονος κομμωτής, με τον οποίο συζούσε η Οπόροκ τον τελευταίο χρόνο, δήλωσε την εξαφάνιση των δυο γυναικών οι οποίες εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα. Το πτώμα της 24χρονης εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν παρατημένο στην παραλία ενώ έφερε τραύματα από σφαίρα στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Η τρίχρονη Βικτώρια εντοπίστηκε νεκρή 50 μέτρα μακριά από το όχημα.  Βάσει της νεκροψίας, το κοριτσάκι είδε τη δολοφονία της μητέρας του και αργότερα ξεψύχησε βασανιστικά στα χέρια του πατέρα της, ο οποίος φαίνεται ν’ απόφραξε το στόμα και τη μύτη της, μέχρι να ξεψυχήσει.

Το ανήλικο θύμα έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης σε όλο του το σώμα με εντονότερα τα σημάδια στο πρόσωπο. Όπως καταδεικνύουν τα στοιχεία, το τρίχρονο αγγελούδι σύρθηκε μετά το θάνατό του και πετάχτηκε κοντά στη θάλασσα ημίγυμνο.

Ο 30χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, έτρεφε παθολογική ζήλια για τη νεαρή Μολδαβή, την οποία κακοποιούσε βάναυσα ασκώντας εις βάρος της σωματική βία. Μάλιστα, η Γιούλα νοσηλεύτηκε κατά το παρελθόν σε κλινική από βαριά κακοποίησή της.

20 Ιουνίου 2013: Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στη Λάρνακα, όπου 15χρονος σκότωσε τη μητέρα του κατά λάθος.
Σύμφωνα με τα γεγονότα, η άτυχη 43χρονη, μητέρα πέντε παιδιών, βρισκόταν στο εξοχικό της, στο χωριό Λάγια της επαρχίας Λάρνακας, με τρία από τα παιδιά της.

Ο 15χρονος κρατούσε το όπλο, τύπου φλομπέρ, και έπαιζε. Νομίζοντας πως δεν έχει μέσα σφαίρες, έστρεψε το όπλο προς το κεφάλι της και τράβηξε τη σκανδάλη.

Η μητέρα σωριάστηκε στο πάτωμα ενώ τα άλλα δύο αδέρφια ηλικίας 25 και 11 ετών έτρεξαν ζητώντας βοήθεια.

18 Ιουνίου 2014: Μια από τις μεγαλύτερες οικογενειακές τραγωδίες εκτυλίχθηκε το απόγευμα της 18ης Ιουνίου 2014 στον Στρόβολο. Ο Ανδρέας Πίττης, 41 ετών,  έστησε καρτέρι θανάτου στην εν διαστάσει σύζυγό του Μαργαρίτα 35 χρόνων και στα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 9 και 14 χρόνων.  

Όταν το αυτοκίνητο με την πρώην σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους έφτασε έξω από την οικία της μητέρας του στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, σε κατάσταση αμόκ βγήκε και πρόταξε στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3. Μετά από σύντομη λογομαχία που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του, ο 41χρονος άρχισε να σκορπά το θάνατο στην οικογένειά του.

Από τις σφαίρες έπεσε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της η εν διαστάσει σύζυγος του ενώ τα δυο ανήλικα παιδιά τους άρχισαν να τρέχουν για να γλιτώσουν από το μένος του πατέρα τους.Η 9χρονη δολοφονήθηκε εν ψυχρώ λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο  της μητέρας της ενώ ο 14χρονος γιός του κατάφερε προσωρινά να διαφύγει σε ανοιχτό χώρο απέναντι από το σπίτι. Υπό το βλέμμα αυτοπτών μαρτύρων δέχθηκε πυροβολισμούς στην πλάτη όπου τραυματίστηκε.

Στη συνέχεια ο 41χρονος έθεσε τέρμα στη ζωή του.

8 Μάιου 2015: Στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς, ζεύγος ηλικιωμένων εντοπίζεται νεκρό σε αποθήκη  στο περβόλι τους από φιλικό τους πρόσωπο. Πρόκειται για τον 74χρονο Σάββα Σοφοκλέους και την 78χρονη σύζυγό του Κυριακή από τον Αγρό, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από το προηγούμενο απόγευμα.

Δράστης ο 30χρονος ανιψιός των θυμάτων ο οποίος  τους γάζωσε κυριολεκτικά με πυροβόλο όπλο και εξαφανίστηκε για να εντοπιστεί και να συλληφθεί λίγες ώρες αργότερα.

Οι συγγενείς των θυμάτων ήγειραν από την πρώτη στιγμή υποψίες εναντίον του 30χρονου ανιψιού, ο οποίος λόγω των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, παρουσίαζε αντιδραστική συμπεριφορά προς όλη την οικογένεια. 
 
Τελικά δεν έπεσαν έξω, αφού όπως αποδείχθηκε ο 30χρνος προέβη στο στυγερό έγκλημα. Κίνητρό του… είχε απογοητευτεί από το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε στη βάφτιση δισέγγονου των θυμάτων, λίγες μέρες πριν το φονικό. 
Όταν μάλιστα η Αστυνομία επιχείρησε να τον συλλάβει στο πατρικό του, αυτός κλείδωσε την πόρτα του υπνοδωματίου του, ενώ ακολούθως επιτέθηκε στα μέλη της Αστυνομίας και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ψυχιατρείο της Αθαλάσσας.
 
31 Αυγούστου 2015: Για ασήμαντη αφορμή όπλισε το χέρι του 21χρονος στη Δεκέλεια ο οποίος μαχαίρωσε και σκότωσε τη μητέρα του έξω από την οικία που διέμεναν.
 
Το φρικτό έγκλημα έγινε γιατί η 46χρονη μητέρα του δεν έδινε στον 21χρονο χρήματα για να πάει στη Λάρνακα να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο. Ήταν ο τελευταίος καυγάς όμως μάνας και γιου, αφού ο 21χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες των αδελφών του, είχε συχνές προστριβές με τους γονείς του, γιατί, όπως πίστευε, «του έτρωγαν τα χρήματα που του αναλογούσαν από τα επιδόματα που λάμβανε η οικογένεια και δεν του έδιναν αυτά που έπρεπε».
Η στυγερή δολοφονία έγινε στον περιφραγμένο χώρο διαμονής πολιτικών προσφύγων, κοντά στο «κάμπους Βικτώρια» όπου διέμενε η οικογένεια Αζίζ μετά τη μετακίνησή της μαζί με άλλες οικογένειες από τον οικισμό «Ρίτσμοντ». Ο δράστης επιτέθηκε στη μητέρα του με μαχαίρι και της κατάφερε απανωτές μαχαιριές στον λαιμό με φορά αριστερά προς δεξιά, με αποτέλεσμα τον σχεδόν πλήρη αποκεφαλισμό. Πριν ξεψυχήσει η 46χρονη προσπάθησε να αμυνθεί, κάτι που μαρτυρείται από τις μαχαιριές που δέχθηκε στα χέρια και τις παλάμες.

Το φονικό έγινε μπροστά στα μάτια άλλων μελών της επταμελούς οικογένειας Αζίζ. Όταν η 46χρονη μητέρα έπεσε μέσα σε λίμνη αίματος αναίσθητη, ο μητροκτόνος υιός διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ κάποια από τα παιδιά της και ο σύζυγός της προσπάθησαν να τη βάλουν στο πολυτελές οικογενειακό αυτοκίνητο για να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Όταν διαπίστωσαν, όμως, ότι ήταν νεκρή, την άφησαν στο πίσω κάθισμα, όπου την είχαν τοποθετήσει, και ειδοποίησαν την Αστυνομία Δεκέλειας.

Ο μητροκτόνος Αμίλ Αζίζ είναι το τρίτο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας Αζίζ και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έχει διασυνδέσεις με κακοποιά στοιχεία στη Λάρνακα.

14 Οκτωβρίου 2015: Οικογενειακή τραγωδία στην κοινότητα Παραμύθα της επαρχίας Λεμεσού, γράφηκε νωρίς το απόγευμα, όταν πατέρας δολοφόνησε με κυνηγετικό όπλο τον 19χρονο γιο του, μπροστά στα μάτια του αδελφού του.

Ο 67χρονος πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 19χρονο γιο του μετά από διαπληκτισμό που είχαν όταν ο νεαρός του ζήτησε να πάρει το αυτοκίνητο της οικογένειας και ο πατέρας δεν του το έδινε.

Μετά το περιστατικό ακολούθησε πάλη μεταξύ του πατέρα και του δεύτερου του γιου, ο οποίος προσπάθησε να τον αφοπλίσει με αποτέλεσμα να του χτυπήσει στο κεφάλι. Και οι δυο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

13 Νοεμβρίου 2015: Νεκρός από τα χέρια του ίδιου του παιδιού του έπεσε το μεσημέρι ο πρώην επιτετραμμένος της Παλαιστίνης στην Κύπρο.
Ο πυροβολισμός από περίστροφο το οποίο βρέθηκε στα χέρια του 39χρονου γιου αναστάτωσε τους γείτονες στον Αρχάγγελο.

Ένας κάτοικος της περιοχής κάλεσε την αστυνομία λίγο αργότερα όμως το κέντρο άμεσης επέμβασης κάλεσε ο ίδιος ο γιος του 70 χρόνου θύματος. Ζήτησε ασθενοφόρο για τον πατέρα του ο οποίος όπως ανέφερε στον αστυνομικό ήταν ακόμη ζωντανός.

Μέλη της ΜΜΑΔ έφτασαν στο σημείο όπου και εντόπισαν τον δράστη να τους αναμένει στο μπαλκόνι με τα χέρια ψηλά και χωρίς να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση παραδόθηκε στις διωκτικές αρχές.

Το θύμα, ζούσε με την οικογένεια του στην Κύπρο από το 1975, ενώ μέχρι το 2008 ήταν διορισμένος στην Πρεσβεία.

Την στιγμή της τραγωδίας στην κατοικία ήταν και η σύζυγος του ενώ ο δεύτερος γιός του απουσίαζε. 

11 Νοεμβρίου 2016: Ένα χρόνο μετά άλλη μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Κύπρο.

Τριανταεξάχρονος με το «καλημέρα» μαχαίρωσε τη μητέρα του στην οικία όπου διέμεναν στον Άγιο Δομέτιο.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο δολοφόνος ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα μαχαίρωσε τη μητέρα του ενώ αυτή βρισκόταν στο κρεβάτι της στο υπνοδωμάτιο της.

Ακολούθως διέφυγε από την οικία και 40 λεπτά αργότερα παρουσιάστηκε στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής όπου παραδέχθηκε το στυγερό έγκλημα αναφέροντας στους αστυνομικούς ότι «έσφαξε τη μάνα μου».

Την ώρα του εγκλήματος ο πατέρας του δράστη απουσίαζε από την οικία και όταν επέστρεψε και είδε τη σύζυγο του νεκρή σε λίμνη αίματος , έτρεξε έξω και φώναζε σε κατάσταση σοκ.

22 Ιανουαρίου 2018: Ξημερώματα 22ης Ιανουαρίου και μια 73χρονη μητέρα δέχεται άγρια επίθεση από τον 42χρονο γιο της, ο οποίος την ξυλοκόπησε μέσα στο σπίτι της στο Ύψωνα.

Μετά τον ξυλοδαρμό ο 42χρονος κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τη μητέρα του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 42χρονος φαίνεται να είχε εκνευριστεί με τη μητέρα του γιατί δεν του έδινε χρήματα, ενώ παρόν στο επεισόδιο ήταν και ο αδελφός της μητέρας του.

Τελικά η άτυχη γυναίκα απεβίωσε έξι μήνες αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με τον γιο της κατηγορείται για ανθρωποκτονία ενώπιον Κακουργιοδικείου. 

11 Απριλίου 2018: Άλλη μια τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της 11ης Απριλίου  στην Ορόκλινη, όπου γιος σκότωσε τον πατέρα του Στηβ Ανδρέα Ιωάννου μετά από λογομαχία.

Τα αίματα άρχισαν να ανάβουν όταν ο 34χρονος αρνήθηκε  να λάβει τη φαρμακευτική του αγωγή, παρά την επιμονή του πατέρα του.

Ακολούθως άρπαξε ένα μαχαίρι και σκότωσε τον 62χρονο πατέρα του, μπροστά στα έντρομα μάτια της γιαγιάς του η οποία κάλεσε την Αστυνομία.

Αμέσως μετά το έγκλημα ο 34χρονος τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη γύρω στις δύο τα ξημερώματα από μέλη της Αστυνομίας που εντόπισαν να περιφέρεται στο δρόμο.

Αφού ο κατηγορούμενος πλέον για την υπόθεση ανακρίθηκε οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, ενώ περί τις αρχές Ιουλίου ξεκίνησε η δίκη του ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

6 Νοεμβρίου 2018: Απόγευμα της 6ης Νοεμβρίου και ένα εννιάχρονο κορίτσι πέφτει νεκρό μετά από δεκαπέντε δολοφονικές μαχαιριές που δέχθηκε από τον 13χρονο αδελφό της στη Λάρνακα. Ένα πρωτοφανές έγκλημα που πάγωσε την κοινή γνώμη και συγκλόνισε το παγκύπριο.

Τα δύο παιδιά βρίσκονταν στο σπίτι, την ώρα που ο πατέρας τους ήταν στη δουλειά. Σε κάποια στιγμή σύμφωνα με όσα ανέφερε επίσημα η Αστυνομία, τα δύο ανήλικα είχαν λογομαχήσει για ασήμαντη αιτία και ο 13χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και σκότωσε την αδελφή του, η οποία εντοπίστηκε αιμόφυρτη από τον πατέρα της που επέστρεψε, στο δρόμο μπροστά από το σπίτι της οικογένειας.

.

Στη συνέχεια ο πατέρας με τη βοήθεια ενός γείτονα κάλεσαν την Αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την εννιάχρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο της.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ο 13χρονος παραδέχθηκε ανακρινόμενος το έγκλημα, όμως λόγω της ηλικίας του δεν συνελήφθη αφού βάσει της νομοθεσίας θεωρείται ποινικά ανεύθυνος, καθώς είναι κάτω των 14 ετών.

Ο 13χρονος αφού είχε εξεταστεί από παιδοψυχίατρο μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας όπου κρατείται μέχρι σήμερα.

29 Ιουνίου 2019: Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της 29ης Ιουνίου στη Λεμεσό, με θύματα δύο νεαρούς οι οποίοι διατηρούσαν σχέση, ενώ το τελευταίο καιρό βρίσκονταν σε διάσταση.

Συγκεκριμένα, 35χρονος Ελληνοκύπριος, σκότωσε 25χρονη, επίσης Ελληνοκύπρια και ακολούθως έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Η διάπραξη του φόνου σημειώθηκε γύρω στις δύο τα ξημερώματα, στο πεδίο βολής Αγίας Φύλας, ενώ τα άψυχα σώματα του 35χρονου και της 25χρονης, εντόπισε ο πατέρας του νεαρού αυτόχειρα, ο οποίος γνώριζε ότι θα μετέβαινε στο πεδίο βολής ο γιος του.

Όπως διαπιστώνεται από τις προκαταρκτικές εξετάσεις και κατόπιν πληροφοριών που έχει συλλέξει η Αστυνομία, οι δύο νεαροί είχαν συναντηθεί στο πεδίο βολής Αγίας Φύλας, με σκοπό να συζητήσουν.

Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο νεαροί διαφώνησαν, και τότε ο 35χρονος ανέσυρε κυνηγετικό όπλο τύπου ΔΟΚΟ και πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι την 25χρονη.

Το κυνηγετικό όπλο φαίνεται να ανήκει στον πατέρα του 35χρονου, ο οποίος είχε διαπιστώσει ότι απουσίαζε από την οικία και αφού προηγουμένως είχε δεχθεί τηλεφώνημα από το γιο του.

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ