Οι αντιφατικές καταθέσεις Μεταξά, οι ευφάνταστες «ομολογίες» και η εμμονή με Λίβια

Μπορεί στην υπόθεση του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου να έπεσε η αυλαία με την απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, το οποίο επέβαλε στον κατηγορούμενο πέντε διαδοχικά και δύο συντρέχοντα ισόβια, εντούτοις θα συνεχίσει να πλανόνται τα ερωτήματα εάν όντως δεν διέπραξε άλλους φόνους που δεν ανακαλύφθηκαν, ποια τελικά ήταν η αφορμή που πυροδότησε την δολοφονική του δράση και ποιο το κίνητρο του πίσω από τις δολοφονίες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εκδόθηκε η αναλυτική απόφαση για Μεταξά-Οι άγνωστες πτυχές και η ομολογία

Στην απολογία του ενώπιον Δικαστηρίου, ο Νίκος Μεταξάς απέδειξε για άλλη μια φορά τα παιχνίδια στρατηγικής που του αρέσει να παίζει, θέλοντας να στρέψει τα βλέμματα πάνω του, αφού εμφανίστηκε ως τιμωρός και σωτήρας σε σχέση με τα παιδιά που θεωρούσε ότι τα εξέδιδαν οι μητέρες τους (σ.σ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα), ενώ το κλάμα μεταμέλειας δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο, αφού ξανά «λύγισε» μπροστά στους ανακριτές αλλά έκρυβε άλλους τέσσερις φόνους.

Όπως αποδεικνύεται και μέσα από την αναλυτική απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, o Mεταξάς έπαιζε με τους ανακριτές δίνοντας αντιφατικούς ισχυρισμούς σε σχέση με τα θύματά του, ενώ πριν την ομολογία του ήθελε πτώμα και τεκμήρια και μετά προέβαινε σε παραδοχή.

Μετά την ανεύρεση των δύο πτωμάτων και αφού ο κλοιός άρχισε να στενεύει, στις 25 Απριλίου ο 35χρονος ομολόγει ότι τα θύματα του ανέρχονται στα επτά, πέντε γυναίκες και δύο παιδιά, προβαίνοντας μάλιστα σε υποδείξεις σκηνών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι επτά φρικτές ιατροδικαστικές εκθέσεις επί των σορών των θυμάτων του Μεταξά

Επέμενε ότι δεν διέπραξε άλλους φόνους και ότι δεν κρύβει άλλα μυστικά. Κανείς όμως δεν μπορούσε να ήταν σίγουρος, αφού ο Μεταξάς έδινε την ομολογία του με… δόσεις.

Κάτι που αποδείχθηκε και τρεις εβδομάδες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 18/05/2019, καθώς ο Μεταξάς προέβηκε σε υπόδειξη σημείου στην Λευκωσία. όπου εντοπίστηκαν δύο νάιλον τσάντες μέσα στις οποίες ανευρέθηκαν μεταξύ άλλων, σφυρί, μεγάλο μαχαίρι, διάφορα είδη σχοινιών, μαύρες κολλητικές ταινίες και συσκευή GPS. Πρόκειται για τεκμήρια τα οποία, σύμφωνα με τον καταδικασθέντα, τα πέταξε πριν συλληφθεί γιατί τα θεώρησε ενοχοποιητικά εναντίον του.

Στην απόφαση του Κακουργιοδικείου που εκδόθηκε χθες, καταγράφονται οι αντιφατικές καταθέσεις του 35χρονου, ενώ για τα όσα ισχυρίζεται στην ομολογία του στις 25 Απριλίου που παραδέχεται και τα άλλα τέσσερα θύματα του, η Κατηγορούσα Αρχή τα χαρακτηρίζει «φτηνές δικαιολογίες». Επίσης, μέσα από την ομολογία του διαπιστώνεται μια εμμονή στο πρόσωπο της Λίβια, η οποία ήταν το πρώτο του θύμα.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα παιχνίδια Μεταξά στο Δικαστήριο και η παράσταση του ως… σωτήρας και τιμωρός
 
Εμφανιζόταν ως… τιμωρός

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στην απόφαση, ο Νίκος Μεταξάς ισχυρίστηκε στην κατάθεση του ότι γνώρισε τη Livia τέλος του καλοκαιριού του 2016 μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Badoo. Από την πρώτη συνάντησή τους, γνώρισε και την κόρη οκτάχρονη της, Elena Natalia.

Ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι η Livia του ανάφερε ότι ο πατέρας της Elena Natalia ήταν βίαιος και ήθελε να της πάρει την κηδεμονία για τα λεφτά. Ακολούθως, ο κατηγορούμενος στην εν λόγω κατάθεση αναφέρει ότι σε συναντήσεις τους στην οικία της Livia ήρθαν σε σεξουαλική επαφή.

Αναφέρει, ότι δήθεν προβληματίστηκε από την συμπεριφορά της Livia σε σχέση με την ανήλικη θυγατέρα της. Συγκεκριμένα, τον ανησύχησε, όπως είπε, «το ενδεχόμενο η Livia να εκμεταλλευόταν σεξουαλικά την Elena Natalia δηλαδή να την εξέδιδε». Ως εκ τούτου αποφάσισε να διερευνήσει τις υποψίες του, οι οποίες, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, επαληθεύτηκαν.

Όπως ανάφερε στην κατάθεσή του όταν «διαπίστωσε» το γεγονός αυτό: «Την έπιασα από τον λαιμό την έβαλα από κάτω μου και έσφιγγα. Έσφιγγα μέχρι που πόνεσα τα δάκτυλα μου και έσφιγγα ακόμη παραπάνω. Πέρασαν λεπτά δεν ξέρω πόσα. Την είδα επιτέλους νεκρή και μόνο εκείνη την ώρα λειτούργησε ξανά το μυαλό μου. Το παιδάκι κοιμόταν δίπλα, το παιδάκι που μάνα και πατέρας ήθελαν για τα λεφτά. Λεφτά που τώρα ήταν καθαρό από που πήγαζαν. Πήγα στο δωμάτιο της και το μόνο που σκέφτηκα εκείνη την ώρα ήταν να δώσω λύτρωση. Σκέφτηκα πως και το πρώτο πράγμα που μου ήλθε στο μυαλό ήταν να πιέσω τα χέρια μου τα πλάγια του λαιμού της. Ήξερα ότι έτσι το αίμα σταματά να πηγαίνει στον εγκέφαλο και θα πήγαινε χωρίς να υποφέρει …»

Εμμονή με Λίβια

Στην ανακριτική κατάθεση ημερομηνίας 19/6/2019, ο κατηγορούμενος εκφράζει το μίσος που ένιωθε για τη Livia μέρες προηγουμένως, ότι του έγινε εμμονή κι ότι συνέχιζε να έχει επικοινωνία μαζί της, λόγω του μίσους που ένιωθε γι’ αυτήν.

Αποζητούσε, όπως ισχυρίστηκε, εκδίκηση γι’ αυτό που έκανε δήθεν η Livia στο παιδί της, με τον 35χρονος να αναφέρει ότι «την νύχτα που την σκότωσα έβγαλα όλο το μίσος και την εκδικήθηκα». Γι’ αυτό στην κατάθεσή του, ημερομηνίας 25/4/2019, είπε ότι «την είδα
επιτέλους νεκρή».

Περαιτέρω, στην ανακριτική κατάθεση ο κατηγορούμενος ανάφερε ότι:

«Έπιασα την με τα δύο μου χέρια από το λαιμό βλέποντάς την από μπροστά, την έριξα κάτω και την πίεζα με τα πόδια μου στα δύο της πλευρά. Όπως σας είπα και στην κατάθεση μου έσφιγγα την ώσπου και πέθανε. Προσπάθησε να αμυνθεί και με έχταρε, αλλά δεν πρόλαβε να ξεφύγει ή να κάμει πολλά πράγματα ή να φωνάξει γιατί δεν το περίμενε……..… Μετά έκατσα και θώρουν την Livia νεκρή στο κρεβάτι της όπως σας είπα και πήγα στο δωμάτιο που κοιμόταν η κόρη της. Το μωρό κοιμόταν ήρεμα και με βάση αυτά που είχα στο μυαλό μου όπως σας είπα στη θεληματική μου σκότωσα και το μωρό, με τον ίδιο τρόπο που σκότωσα και την Livia».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Τελικά δολοφόνησε μάνα και κόρη στο σπίτι που υποτίθεται ερεύνησε η Αστυνομία


Έβαλε τη νεκρή στη θέση του συνοδηγού

Σε ερώτηση των ανακριτών να δώσει εξήγηση για το σπασμένο κόκκαλο στο δεξί χέρι της Elena Natalia, ο κατηγορούμενος ανάφερε ότι «το παιδί αντέδρασε και προσπάθησε να ξεφύγει δεξιά και αριστερά κατά το χρόνο που το σκότωνε».

Όπως εξήγησε, μετά τη διάπραξη των φόνων έβαλε στη θέση του συνοδηγού τη νεκρή Livia και οδήγησε το αυτοκίνητο από το σπίτι της Livia στο σπίτι του για να παραλάβει βαλίτσα για να την βάλει μέσα.

Στο μεταξύ, την Elena Natalia την είχε ήδη τοποθετήσει σε βαλίτσα και την έβαλε στο καπό του αυτοκινήτου του.

Οι δύο προμελετημένοι φόνοι διαπράχθηκαν στην κατοικία της Livia, που δήθεν είχε ερευνήσει η Αστυνομία, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε δημόσια, μετά την καταγγελία της εξαφάνισης τους.  

Σκότωσε τη Μαρικάρ γιατί είχε αναμνήσεις από Livia

Σε ότι αφορά την 29χρονη Μαρικάρ, ο 35χρονος ανέφερε ότι γνωρίστηκε μαζί της μέσω του facebook, ενώ την εντόπισε από το λογαριασμό μιας γυναίκας με την οποία είχε σχέση. Είχε λάβει πληροφορία από την πρώην του, ότι είχε πεθάνει ο φίλος της Maricar και ότι ήταν καταβεβλημένη. Έτσι θεωρούσε ότι ήταν σε ευάλωτη θέση και ότι θα ήταν πιο εύκολο να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Ο Μεταξάς στη κατάθεσή του ημερομηνίας 25/4/2019 αναφέρει ότι σκότωσε την Maricar κατά τη διάρκεια του σεξ, γιατί όπως είπε «ένιωθε τις αναμνήσεις του θανάτου της Livia», ενώ ισχυρίστηκε ότι «την έσφιγγε και με τα δύο του χέρια από το λαιμό, όσο αυτή ήταν από κάτω του».

Να σημειωθεί ότι κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης εντοπίστηκε κομμάτι γκρίζας κολλητικής ταινίας κάτω από το στρώμα του κρεβατιού του κατηγορούμενου στο πατάρι του σπιτιού του, στην οποία εντοπίστηκε το γενετικό υλικό της Maricar.

Το αρχικό εμφάνταστο σενάριο για Sierra

Όσον αφορά τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο εκ προμελέτης όπως αυτά εκτίθενται στο κατηγορητήριο και διαπράχθηκαν εναντίον της Marry και της Sierra, ο Μεταξάς ανάφερε σε κατάθεσή του ημερομηνίας 19/4/2019, ότι γνώρισε τη Marry μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Badoo.

Στην εν λόγω πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αντί αυτού χρησιμοποίησε τη φωτογραφία του συναδέλφου. Ο 35χρονος ανάφερε ότι συναντήθηκε με την Marry αρχές του 2018 και ότι κατά τις τρεις συναντήσεις τους, είχαν σεξουαλικές επαφές, ενώ όπως είπε, έτρεφε κάποια συμπάθεια προς το άτομό της. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι είχε σκεφθεί και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει μία σοβαρή σχέση με την Marry και γι’ αυτό επεδίωξε, ως ισχυρίστηκε, να γνωριστούν και τα παιδιά τους.

Στις 4/5/2018, προέβη σε διευθετήσεις ώστε η Marry μαζί με τη Sierra να έρθουν στην οικία του. Προς τούτο το βράδυ τις 4/5/2018 μετέβηκε με το αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του στην οικία της Marry και την παρέλαβε μαζί με την ανήλικη Sierra.

Σύμφωνα πάντα με την εκδοχή του Μεταξά, η Marry κατόπιν υπόδειξής του, κοίμισε τη Sierra στο δωμάτιο της κόρης του.

Ακολούθως ο 35χρονος μαζί με τη Marry βγήκαν πάνω στο πατάρι, πάνω από την οικία του όπου ήρθαν σε σεξουαλική επαφή.
Σε κάποια στιγμή και κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης άκουσαν την Sierra να κλαίει. Ο 35χρονος καθησύχασε τη Marry και της είπε ότι και τα παιδιά του κλαίνε κατά τη διάρκεια της νύχτας και τους περνάει μετά από πέντε δέκα λεπτά.

Η Sierra μετά από 5 λεπτά σταμάτησε το κλάμα. Μετά την πάροδο 40 περίπου λεπτών, ο Μεταξάς και η Marry κατέβηκαν στην οικία του 35χρονου και πήγαν να δουν τη Sierra. Εκεί ο κατηγορούμενος δήθεν αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, γιατί η Sierra κειτόταν ανάσκελα στο κρεβάτι.

Οι παραπλανητικές αναφορές του 35χρονου συνεχίζονται, καθότι στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να την σκουντήσει για να ανοίξουν τα μάτια της. Τότε, όπως είπε, διαπίστωσε ότι η Sierra δεν είχε σφυγμό και προσπάθησε να κάνει μαλάξεις στο στήθος της Sierra.
Ταυτόχρονα η Marry όταν είδε τη Sierra μελανιασμένη και να έχει υπολείμματα από κάτι που έμοιαζε με εμετό και σάλιο στο στόμα, άρχισε να φωνάζει πανικόβλητη.

Η ευφάνταστη αφήγηση του Μεταξά συνεχίζει με τον ίδιο να αναφέρεται σε υπεράνθρωπες προσπάθειες για επαναφορά του σφυγμού της Sierra με μαλάξεις, χωρίς αποτέλεσμα. Τότε, όπως είπε, συνειδητοποίησε ότι η Sierra είχε πνιγεί την ώρα που έκλαιγε και ήταν νεκρή.

«Εκείνη την ώρα είδα ένα νεκρό κοριτσάκι στο κρεβάτι της κόρης μου και δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα. Μέσα σε μια στιγμή ένιωσα πως καταρρέει όλος ο κόσμος μου και πανικοβλήθηκα. Ταυτόχρονα η Marry φώναζε σχεδόν δίπλα σπρώχνοντας και φωνάζοντας. Θυμάμαι να της λέω «Σταμάτα να δούμε τι θα κάνουμε» και σε μία θολή στιγμή αφού συνέχισε να φωνάζει την πήρα από τον λαιμό και της φώναζα «Σταμάτα να φωνάζεις» δεν θυμάμαι πόση ώρα την κρατούσα από τον λαιμό αφού λόγω της συναισθηματικής μου φόρτισης και σύγχυσης είχα χάσει την συναίσθηση του χρόνου. Όταν συνήλθα και αντιλήφθηκα το τί έκαμα η Marry ήταν πεσμένη στο πάτωμα του υπνοδωματίου της κόρης μου. Θυμάμαι να προσπαθώ να δω από την μια το κοριτσάκι και από την άλλη την Marry, να ψάχνω παλμό στην μια και στην άλλη.
 
Προσπάθησα να κάνω μαλάξεις της Marry πανικόβλητος όμως δεν κατάφερα να της ξεκινήσω την αναπνοή ή την καρδιά. Δεν είχα ξανανιώσει τόσο άδειος και χαμένος. Φοβόμουν τι θα γίνει στα παιδιά μου αν πάω φυλακή και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν το τι θα κάνω για να κρύψω τα πτώματα. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν κάτι εγκαταλειμμένοι τόποι που γνώριζα από φωτογραφίσεις οπόταν σκέφτηκα να τις ρίξω σε λίμνη ή πηγάδι με βάρος για να μην εμφανιστούν και να βγουν στην επιφάνεια. Αφαίρεσα τα ρούχα και από τις δυο γιατί φοβούμουν να μην επιπλέουν μετά από ένα διάστημα και τα έβαλα σε μια σακούλα μαύρη σκουπιδιών μαζί με τα προσωπικά τους αντικείμενα και έδεσα και τις δύο σε χέρια και πόδια με σπάγκο μπλε και τις τύλιξα με ένα σεντόνι την κάθε μια και τις μετέφερα κάτω στο αυτοκίνητο και τις έβαλα στο καπό του αυτοκινήτου που σας είπα πριν.
 
Οδήγησα στο μετάλλιο του Μιτσερού πρώτα όπου πήρα την Marry. Την κατέβασα κάτω από το αυτοκίνητο είδα ότι δεν υπήρχε αναπνοή ή σφυγμός οπότε την τύλιξα στο σεντόνι και την έδεσα έτσι ώστε να είναι μικρό το σχήμα. Έδεσα πάνω στο σεντόνι ένα τούβλο που βρήκα τζιαμέ στην περιοχή και τη έριξα μέσα στο φρεάτιο. Στην συνέχεια πήγα στο μεταλλείο του ΜΕΜΙ με το αυτοκίνητο στο Ξυλιάτο, νομίζω όπου κατέβασα το πτώμα της μικρής από το αυτοκίνητο το έδεσα και αυτό με το σπάγκο και το σεντόνι και προσάρμοσα και σε αυτό ένα τούβλο, το έριξα από την όχθη του μεταλλείου σε σημείο που υπήρχε ένα μισοβυθισμένο δέντρο, χτύπησε το πτώμα στο δέντρο και έφυγε το τούβλο που πάνω και κατέβηκα κάτω να το ξαναδέσω και το έσπρωξα για να πάει πιο βαθιά στην όχθη. Προσπάθησα να ζήσω με τις τύψεις ότι είχε πεθάνει στα χέρια μου η Marry και τον άσχημο τρόπο που κατέληξαν τα πτώματα τους αυτής και της κόρης της λόγω του δικού μου πανικού. Δεν περνά μέρα που να μην το σκεφτώ».

Το δεύτερο σενάριο εμφανιζόμενος και πάλι ως… τιμωρός

Στις 25/4/2019, και αφού είχε μεσολαβήσει η ανεύρεση της σορού της Arian, ο Νίκος Μεταξάς δίνει μία άλλη εκδοχή για τη δολοφονία των Marry και Sierra.

Ισχυρίστηκε ότι κατά τις τρεις ερωτικές συνευρέσεις που είχε με την Marry, της συστήθηκε με το όνομα Ορέστης, όπως συστηνόταν σε όλα του τα θύματα.

Ανάφερε ότι κατά τις συζητήσεις που είχε με την Marry δεν του φαίνονταν κανονικά τα λεγόμενά της, ενώ όπως ισχυρίστηκε, η Marry του είπε ότι βρισκόταν σε διαμάχη με τον πατέρα της Sierra, ο οποίος κατάγεται από τη Ρουμανία, και ότι το πρόβλημα ήταν τα λεφτά.
Επίσης ανάφερε ότι τον προβλημάτισε το γεγονός ότι η Marry ήταν πρόθυμη να τον βάλει στο σπίτι της, στο ίδιο κρεβάτι που κοιμόταν με την κόρη της, για να κάνουν σεξ.

«Η συμπεριφορά της Rose που με έβαλε στο δωμάτιο τους μόλις τη δεύτερη συνάντηση μας, που δεν είχε πρόβλημα να στείλει φωτογραφίες ακόμη και σε κάποιο που με δική της παρατήρηση είχε άλλη φωτογραφία στο προφίλ από την πραγματική μου φάνηκε ακριβώς η ίδια με την περίπτωση της Livia. Μετά από αυτές τις φορές απομακρύνθηκα από αυτήν, συνέχισα να έχω σχέσεις με άλλες γυναίκες για μερικούς μήνες. Στην σκέψη όμως είχε καρφωθεί η ιδέα ότι και η Rose μπορεί να προσφέρει την κόρη της όταν της δοθεί αρκετή αμοιβή. Στο τέλος δεν άντεξα και αποφάσισα να την δοκιμάσω.
 
Θα της έλεγα ένα σενάριο το οποίο θα ήταν εμφανές ότι έχω άλλο σκοπό για να δω αν θα φέρει την κόρη της και αν την έφερνε θα την ρωτούσα ανοιχτά. Έτσι ενώ ήξερα ότι ερχόμουν στην Κύπρο την Παρασκευή 4 Μαΐου και ήδη της είχα πει ότι λείπω στο εξωτερικό της είπα ότι την μέρα που θα επέστρεφα ήθελα να τη δω το βράδυ και θα την μετέφερνα πίσω το πρωί. Και της είπα να φέρει και την κόρη της για να παίξει με τα παιδιά μου. Ήξερα ότι αυτό το σενάριο θα ήταν ξεκάθαρο μη λογικό διότι κανένα παιδί δεν πάει να παίξει με άλλα τόσο αργά το βράδυ. Τα παιδιά παίζουν τα πρωινά και κοιμούνται το βράδυ. Το ότι δέχθηκε αυτό η Rose ήταν για εμένα τελείως παράλογο εκτός αν όντως δεν την πείραζε να προσφέρει την κόρη της και σε ανώμαλους. Και πραγματικά όταν τους παρέλαβα από το σπίτι τους ήταν βράδυ, η μικρή ήταν ήδη νυσταγμένη και δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει με κανένα παιδί. Επίσης, δεδομένου ότι θα έπρεπε να πάμε πίσω το επόμενο πρωί με ποιόν τρόπο μπορούσε να πιστέψει η Rose ότι θα έπαιζαν με τα παιδιά μου ακόμα και όταν θα ήταν στο σπίτι.

Οδηγήσαμε μέχρι το σπίτι μου και αφού φθάσαμε έβαλε η Rose την μικρή να κοιμηθεί εκεί που της έδειξα στο δωμάτιο της κόρης μου και είδε ότι δεν ήταν τα παιδία μου στο σπίτι. Ήδη ξεκίνησα να θυμώνω της είπα να πάμε στο πατάρι για να μην κάνουμε θόρυβο. Με ακολούθησε και αφού ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε της είπα ότι θέλω να της ζητήσω κάτι. Της είπα ακριβώς ότι είπα στην Livia ότι θα την παντρευτώ ότι έχω λεφτά πολλά επειδή δουλεύω στο στρατό και φωτογράφος αρκεί να συμφωνήσει σε κάτι. Με ρώτησε με χαμόγελο «What is it» και είπα ότι θέλω να με αφήνει να κοιμάμαι με την μικρή και να μην το κάνει θέμα. Αυτή με κοίταξε και είπε « Ok but she already got hart so wait until she is older».

Η πραγματικότητα ήταν ότι ήξερα μέσα μου ότι θα το έλεγε. Δεν ήξερα τι περίμενα να ακούσω. Το ξαναείδα με την Livia και το έβλεπα και τώρα. Ήταν τα ίδια συναισθήματα ένα παιδάκι το οποίο βιαζόταν με τους γονιούς άπραγους. Όχι μόνο άπραγους αλλά και συνένοχους και σύμφωνους. Άρπαξα την Rose από τον λαιμό και την έριξα κάτω. Έκατσα πάνω της και την έπνιξα με τα χέρια μου, την έσφιγγα πιστεύω και για αρκετή ώρα μετά που ξεψύχησε, από οργή και μίσος, έβγαλα πάνω της όλη την αηδία, τον θυμό που ένιωθα τις ενοχές για το ότι είχε συμβεί σε εμένα. Μετά πήγα κάτω η μικρή κοιμόταν στο κρεβατάκι της κόρης μου και την κοίταξα. Είχε επιλογές να πάει στον πατέρα της που ήμουν βεβαίως ότι θα έκανε τα ίδια με την μάνα της ή τί; Να πάει σε ανάδοχες οικογένειές με τα ίδια και χειρότερα. Την κράτησα από τα πλάγια του λαιμού όπως έκανα ξανά, ξέροντας ότι θα σταματούσε το αίμα στον εγκέφαλο και θα φύγει χωρίς βάσανο. Όταν έγινε αυτό ή πριν δεν θυμάμαι μου ήρθε στο μυαλό η ιστορία με την σφαγή των Ποντίων το 1920 και κάτι όπου μάνες έπνιξαν τα παιδιά τους για να γλιτώσουν μια τρομερή μοίρα στα χέρια των Τούρκων. Είναι δικαιολογία; Όχι. Ούτε αιτία ούτε εξήγηση».

Σημειώνεται ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί του κατηγορούμενου περί σεξουαλικής εκμετάλλευσης των ανήλικων Elena Natalia και Sierra δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφάλισε η ανακριτική ομάδα, τόσο η Livia όσο και η Marry αγαπούσαν και φρόντιζαν τα παιδιά τους.

Στην ανακριτική κατάθεση του κατηγορούμενου ημερομηνίας 19/6/2019, εύλογα τίθενται από τους ανακριτές τα πιο κάτω ερωτήματα:

Ερώτηση: Στην κατάθεσή σου ημερομηνίας 25/4/2019, ανάφερες ότι αποφάσισες να δοκιμάσεις την Marry Roze αν πρόσφερε την κόρη της, την Sierra, δηλαδή αν την εξέδιδε για σκοπούς σεξ;
Απάντηση: Ναι.

Ερώτηση: Πως θα την δοκίμαζες;

Απάντηση: Θα την ρωτούσα όπως δοκίμασα και την Livia. Δηλαδή όπως και με τη Livia, έτσι και με την Marry Roze, μου μπήκε η υποψία ότι πουλούσε την κόρη της από την δεύτερη φορά που την συνάντησα στο σπίτι της. Από εκείνη τη φορά, που μου μπήκε και πάλι η υποψία, την μίσησα και ήθελα εκδίκηση όπως και με τη Livia και ήθελα να γλυτώσει από την κακοποίηση και το μωρό της, η Sierra. Η διαφορά της Marry Roze με την Livia, ήταν ότι επέταξα αλλού το μωρό αντί στο φρεάτιο όπου πέταξα τη μάνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που της ζήτησα επίμονα να φέρει και την κόρη της Sierra για να γλυτώσω το μωρό από αυτήν, σκοτώνοντας και τις δύο.

Ερώτηση: Αφού οι ερωτήσεις που θα έκανες θα απευθύνονταν στη Marry Roze; Ποιος ο λόγος της παρουσίας της Sierra;

Απάντηση: Ανάφερα σου ήδη ότι ήθελα να είναι και οι δύο ώστε εάν μου παραδεχόταν η Marry Roze ότι πουλούσε την κόρη της, όπως και έγινε θα εκδικόμουν την Marry Roze γι’ αυτό που έκαμνε και θα γλύτωνα το μωρό, την Sierra, δηλαδή όπως έκαμα με την Livia.
 
Σκότωσε και την Ashmita γιατί «θυμήθηκε την Livia»

Σε ότι αφορά την δολοφονία της Ashmita, ο 35χρονος στην κατάθεση ημερομηνίας 25/4/2019, αναφέρει:

«Συνέχισα να συναντώ διάφορες γυναίκες περιστασιακά. Μια από αυτές ήταν μια γυναίκα από το Νεπάλ νομίζω την έλεγα Anu. Μετά το περιστατικό όπου είχα δεχθεί απειλές από πρώην σχέση περιστασιακή κράταγα μηνύματα από όσες έκανα σεξ για κάποιο διάστημα και μερικές φορές και βίντεο μετά ή κατά την διάρκεια της πράξης για απόδειξη. Η Αnu είχε αντιληφθεί κατά την διάρκεια του σεξ το βίντεο και με έφτυσε. Ενώ κάθε φορά ερχόταν στο μυαλό μου ο πνιγμός της Livia με το φτύσιμο της με νευρίασε τόσο πολύ που την έπιασα από τον λαιμό και την έσφιξα μέχρι που πέθανε. Κάναμε σεξ μέσα στο αυτοκίνητο και σε περιοχή πλησίον του νέου Μall εκεί που έφτιαχναν τους δρόμους πρόσβασης. Ήταν μέρα και δεν είχα τίποτα σεντόνια, βαλίτσες ή κάτι άλλο.
 
Θυμούμαι από την δουλειά μου στο στρατό όταν κάναμε έλεγχο για υπολείμματα βλημάτων στο πεδίο βολής Ξιντού ότι είχα εντοπίσει ένα εγκαταλελειμμένο πηγάδι σε ένα χωράφι με δέντρα. Οδήγησα εκεί και την έριξα μέσα στο πηγάδι. Αυτά δεν θυμούμαι ακριβώς αλλά πρέπει να έγιναν Μάιο ή Ιούνιο του 2018. Την γνώρισα είτε μέσα Facebook είτε μέσω Badoo και συναντηθήκαμε κοντά στο εργοστάσιο της Coca Cola στον Άγιο Δομέτιο. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν την έριξα γυμνή ή με ρούχα, μάλλον ήταν γυμνή επειδή κάναμε σεξ και τα αντικείμενα της τα προσωπικά και τα ρούχα τα πέταξα σε κάποιο σημείο της διαδρομής δεν θυμάμαι».

Ωστόσο, στην ανακριτική του κατάθεση ημερομηνίας 19/6/2019, ο 35χρονος αναφέρει ότι σκότωσε την Ashmita την ώρα που τέλειωνε μέσα της, την έπνιξε με τον ίδιο τρόπο που έπνιξε και τις άλλες.

«Ένιωθα ωραία που την σκότωσα»

Όσον αφορά τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο εκ προμελέτης όπως αυτά εκτίθενται στο κατηγορητήριο και διαπράχθηκαν εναντίον της Arian  Palanas, ο 35χρονος σε κατάθεση του ημερομηνίας 20/4/2019, ανάφερε ότι και την Arian την γνώρισε μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Badoo, κατά τον Ιούλιο του 2018.

Μετά από κάποιες συνομιλίες τους μέσω του Badoo, διευθέτησαν συνάντηση και προς τούτο ο κατηγορούμενος την παράλαβε με το αυτοκίνητό του από την πλατεία Σολωμού και πήγαν στο σπίτι του.

«Ενώ εκάναμε σεξ την ώρα που τέλειωνα ένιωσα την ανάγκη να την σκοτώσω. Την άρπαξα με τα δύο μου χέρια και την κρατούσα δυνατά μέχρι την ώρα που εσταμάτησε να κουνιέται ενώ ταυτόχρονα τέλειωνα. Ήμουν που πάνω της και την έβλεπα την ώρα που την έπνιγα. Θέλω να σας πω ότι μετά που έκαμα τον φόνο της Marry Rose περιστασιακά έρκετουν μου στο νου η στιγμή που την σκότωνα και αντί να νιώθω άσχημα και απέχθεια ένιωθα ωραία. Έκτοτε όποτε έκαμα σεξ με γυναίκα ένιωθα ότι ήθελα να το ξανακάμω. Πριν την Arian έκαμα σεξ και με άλλες γυναίκες και παρόλο που ήθελα να τις πνίξω δεν το έκαμα».

Ωστόσο στην κατάθεσή του ημερομηνίας 25/4/2019, ο 35χρονος δίνει μια άλλη εκδοχή και προσπαθεί πάλι να δικαιολογηθεί για την αποτρόπαια πράξη του και ισχυρίζεται:

«Πήγαμε πάνω και αφού ήπιαμε μπύρες ξεκινήσαμε ένα κάνουμε σεξ. Πρέπει να ήταν απόγευμα νωρίς το απόγευμα. Μετά την πρώτη φορά που κάναμε σεξ καθόμασταν στο κρεβάτι και ήμασταν έτοιμη να ξανακάνουμε για δεύτερη φορά. Ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε και να κάνουμε σεξ όταν κατά την διάρκεια δεν μπορούσα να συνεχίσω, δεν ξέρω γιατί και της είπα να περιμένει λίγο. Με κοίταξε και μου είπε «Why your d*** like papou». Εκείνη την στιγμή θόλωσα, νευρίασα και άλλο εκτός από το ότι ήδη ήμουν εκνευρισμένος που δεν μπορούσα να κάνω σεξ είχα και τις σκέψεις του πνιγμού της Livia όπως άλλες φορές. Και δεν άντεξα και την άρπαξα και την έσφιξα μέχρι που πνίγηκε και πέθανε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από 23ος ισοβίτης… στη λίστα των υπ’ αριθμόν ένα ο Μεταξάς-Η νέα κατάταξη των Κεντρικών

Δειτε Επισης

Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσό-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους