Τρίτη 12 Νοε, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Έκαψαν το αυτοκίνητο της πρώην του και την απείλησαν-Ελεύθεροι με όρους δύο κατηγορο στην Έμπα

  19/06/2019 16:52
Έκαψαν το αυτοκίνητο της πρώην του και την απείλησαν-Ελεύθεροι με όρους δύο κατηγορο στην Έμπα

Έκαψαν το αυτοκίνητο της πρώην του και την απείλησαν-Ελεύθεροι με όρους δύο κατηγορο στην Έμπα

  19/06/2019 16:52
Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο προσήχθησαν σήμερα τα δύο πρόσωπα ηλικίας 38 και 43 ετών που κατηγορούνται ότι την 24η Οκτωβρίου του 2018 στην Έμπα της Επαρχίας Πάφου, συνωμότησαν μεταξύ τους για να διαπράξουν κακούργημα, δηλαδή το αδίκημα του εμπρησμού.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο βάσει του κατηγορητηρίου, οι κατηγορούμενοι εσκεμμένα και παράνομα έθεσαν φωτιά στο αυτοκίνητο ενός προσώπου από την Πάφο αξίας 3.500 ευρώ. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι του εμπρησμού, της επίθεσης και εξύβρισης.

Στη σημερινή διαδικασία ο συνήγορος υπεράσπισης του 1ου κατηγορούμενου, δικηγόρος Κυριάκος Πρωτοπαπάς ζήτησε από το Δικαστήριο όπως ο πελάτης του αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Στο αίτημα του κ. Πρωτοπαπά δεν έφερε ένσταση ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής, δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου.

Το Δικαστήριο ως εκ τούτου διέταξε όπως ο 38χρονος παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, τοποθετηθεί στο stop list, υπογράψει εγγύηση ύψους 100 χιλιάδων ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή, να εμφανίζεται στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο και όπως εκδοθεί διάταγμα να μην πλησιάζει την παραπονούμενη σε απόσταση 50 μέτρων.

 Ο 2ος κατηγορούμενος ηλικίας 43 ετών είναι ελεύθερος με όρους.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 38χρονος την 24η Οκτωβρίου 2018 φέρεται να προκάλεσε τρόμο στην πρώην σύζυγο του απειλώντας την με παράνομη πράξη, λέγοντας της ότι θα κάψει την ίδια αλλά και άλλα μέλη της οικογένειας της.

Σε άλλη ημερομηνία φέρεται να είχε προκαλέσει ζημιά ύψους 300 ευρώ στο αριστερό φανάρι του οχήματος της και ιδιοκτησίας του νυν συζύγου της, ενώ ακολούθησε ο εμπρησμός του οχήματος.  

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 2.12.2019 στις 09:00 για σκοπούς ακρόασης .
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας