Συναγερμός για την αρπαγή παιδιού στη Λεμεσό-Φέρεται να το κακοποιούσε η μητέρα

Υπόθεση αρπαγής ανήλικου παιδιού από τη μητέρα έθεσε σε κινητοποίηση το μεσημέρι την Αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνες για εντοπισμό του.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία καταζητεί την Lenka Ferencova, 33 ετών, από τη Σλοβακία, η οποία γύρω στο μεσημέρι αφού άρπαξε τον επτάχρονο γιο της Τomas Kral, τράπηκε σε φυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταζητείται 33χρονη για αρπαγή επτάχρονου αγοριού στη Λεμεσό (pics)

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το επτάχρονο αγοράκι διέμενε στην παιδική στέγη μετά από σχετική απόφαση του Δικαστηρίου, αφού εναντίον της μητέρας εκκρεμεί υπόθεση κακοποίησης του ίδιου παιδιού.

Η 33χρονη φαίνεται να είχε στήσει καρτέρι έξω από τη παιδική στέγη και όταν το παιδί επέστρεφε από το σχολείο του, όταν αποβιβάστηκε από το λεωφορείο, το άρπαξε και τράπηκε σε φυγή.

Αμέσως η διεύθυνση της παιδικής στέγης σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία, η οποία έσπευσε επί τόπου για εξετάσεις, ενώ μέλη της δύναμης διεξάγουν έρευνες για εντοπισμό της μητέρας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας του αγοριού βρίσκεται στο εξωτερικό, ενώ σε ότι αφορά την υπόθεση κακοποίησης, αυτή άρχισαν να διερευνάται από την Αστυνομία όταν οι δάσκαλοι του παιδιού αντιλήφθηκαν να έχει μώλωπες και μελανιές στο σώμα του.
 

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται κρούσματα εξαφάνισης παιδιών από παιδικές στέγες, γεγονός που δημιουργεί τεράστια ερωτήματα ως προς τα μέτρα που λαμβάνονται και ειδικά όταν οι εξαφανίσεις αφορούν μικρά παιδιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Δειτε Επισης

Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)