Συναγερμός για την αρπαγή παιδιού στη Λεμεσό-Φέρεται να το κακοποιούσε η μητέρα

Υπόθεση αρπαγής ανήλικου παιδιού από τη μητέρα έθεσε σε κινητοποίηση το μεσημέρι την Αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνες για εντοπισμό του.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία καταζητεί την Lenka Ferencova, 33 ετών, από τη Σλοβακία, η οποία γύρω στο μεσημέρι αφού άρπαξε τον επτάχρονο γιο της Τomas Kral, τράπηκε σε φυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταζητείται 33χρονη για αρπαγή επτάχρονου αγοριού στη Λεμεσό (pics)

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το επτάχρονο αγοράκι διέμενε στην παιδική στέγη μετά από σχετική απόφαση του Δικαστηρίου, αφού εναντίον της μητέρας εκκρεμεί υπόθεση κακοποίησης του ίδιου παιδιού.

Η 33χρονη φαίνεται να είχε στήσει καρτέρι έξω από τη παιδική στέγη και όταν το παιδί επέστρεφε από το σχολείο του, όταν αποβιβάστηκε από το λεωφορείο, το άρπαξε και τράπηκε σε φυγή.

Αμέσως η διεύθυνση της παιδικής στέγης σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία, η οποία έσπευσε επί τόπου για εξετάσεις, ενώ μέλη της δύναμης διεξάγουν έρευνες για εντοπισμό της μητέρας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας του αγοριού βρίσκεται στο εξωτερικό, ενώ σε ότι αφορά την υπόθεση κακοποίησης, αυτή άρχισαν να διερευνάται από την Αστυνομία όταν οι δάσκαλοι του παιδιού αντιλήφθηκαν να έχει μώλωπες και μελανιές στο σώμα του.
 

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται κρούσματα εξαφάνισης παιδιών από παιδικές στέγες, γεγονός που δημιουργεί τεράστια ερωτήματα ως προς τα μέτρα που λαμβάνονται και ειδικά όταν οι εξαφανίσεις αφορούν μικρά παιδιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Δειτε Επισης

Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Δύο ώρες πριν είχε πεθάνει ο 68χρονος που τον πήγε νεκρό στην τράπεζα η ανιψιά του για δάνειο €3.000
Ικανοποιημένη η Κυβέρνηση με τα Συμπεράσματα για Τουρκία-«Επιτεύχθηκε η σύνδεση με Κυπριακό»
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Πού οφείλεται η «κακοκαιρία του αιώνα» στο Ντουμπάι και η θεωρία της σποράς των νεφών
Κυρώσεις σε βάρος της Τεχεράνης αποφάσισαν οι 27 ηγέτες-«Σαφές μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε»
Υιοθέτησαν τα Συμπεράσματα για την Τουρκία οι «27»-Χαιρετίζουν τον διορισμό Ολγκίν
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα