Στα μαύρα το σχολείο που φοιτούσε ο άτυχος Στέφανος-Μεσίστιες οι σημαίες

Στα μαύρα ντύθηκαν οι συμμαθητές και οι καθηγητές του 17χρονου Στέφανου Πυλιώτη, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή, δέκα μέρες μετά από τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκη στο Παραλίμνι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Ζωή με το θάνατο του χαρίζει ο 17χρονος Στέφανος από το Παραλίμνι
 
Σε ανάρτηση της η διεύθυνση και ο καθηγητικός σύλλογος του Λυκείου Παραλιμνίου, «εκφράζουν τον βαθύτατό τους συγκλονισμό για τον θάνατο του μαθητή του σχολείου μας, Στέφανου Πυλιώτη, και τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του».
 
Ταυτόχρονα, το σχολείο χαιρετίζει την κίνηση της οικογένειας, η οποία παρά την οδύνη που προκάλεσε ο χαμός του παιδιού της, βρήκε το σθένος να προχωρήσει στην γενναιόδωρη κι αλτρουιστική πράξη της δωρεάς των οργάνων του σε πάσχοντες συνανθρώπους μας.
 
Παράλληλα, το Λύκειο Παραλιμνίου αποφάσισε όπως οι σημαίες του Λυκείου Παραλιμνίου θα κυματίζουν μεσίστιες την ημέρα της κηδείας του.
 
Επίσης, κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα του 17χρονου, συμμαθητής του θα εκφωνήσει επικήδειο λόγο, ενώ κατάθεση στεφάνου θα γίνει εκ μέρους του σχολείου.
 
Υπενθυμίζεται ότι, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 18.10 το απόγευμα της 7ης Ιουνίου, όταν 64χρονος από το Παραλίμνι, ενώ βρισκόταν σε κόλπο στάθμευσης στη λεωφόρο Πρωταρά με κατεύθυνση τον Πρωταρά, στην προσπάθειά του να εισέλθει στη λεωφόρο και να κατευθυνθεί προς Παραλίμνι, συγκρούστηκε με την μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 17χρονος, ο οποίος κατευθυνόταν προς το Παραλίμνι.
 
Από το ατύχημα ο νεαρός τραυματίστηκε και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα στο δεξιό πόδι.
 
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο νεαρός διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Ωστόσο, δέκα μέρες μετά, ο άτυχος Στέφανος έχασε την μάχη για τη ζωή...
Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός μοτοσικλετιστής δεν έφερε προστατευτικό κράνος.
 
Στον 64χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος δεν τραυματίστηκε από το ατύχημα, διενεργήθηκε άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο κυνηγός μετά από δάγκωμα φίνας
Πολλές αναφορές για κυβερνητική διαφθορά στην Κύπρο καταγράφηκαν σε έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Έρευνες στη θάλασσα για το άλλο μισό πτώμα-Στο μικροσκόπιο δύο υποθέσεις αγνοούμενων μεταναστών
Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος-Ενημερώνει αρχηγούς κομμάτων για τις εξελίξεις στο Κυπριακό
Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανήκει σε μετανάστη το πτώμα-«Υπάρχει υπόνοια ότι πρόκειται για γυναίκα»
Προσπάθησε να επηρεάσει μάρτυρα για να καταθέσει υπέρ του φίλου της και συνελήφθη
Συνελήφθη 66χρονος για κλοπή μοτοσικλέτας στην Πάφο
Συνελήφθησαν δεκατρία πρόσωπα που εργάζονταν παράνομα
Οι ένοπλες δυνάμεις της Ονδούρας προχώρησαν στην κατάσχεση άνω των 2,8 τόνων κοκαΐνης (pics)
Συνελήφθησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Ιταλία για επιθέσεις σε βάρος ανηλίκων εγκλείστων