Τρίτη 10 Δεκ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αγγελίδη φεύγοντας από τη θέση του εκπροσώπου τύπου

  18/06/2019 11:12
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αγγελίδη φεύγοντας από τη θέση του εκπροσώπου τύπου
Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ για την κατάθεση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου που δίνει στο Αρχηγείο της Αστυνομίας , Λευκωσία 16 Απριλίου 2015.ΚΥΠΕ/ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αγγελίδη φεύγοντας από τη θέση του εκπροσώπου τύπου

  18/06/2019 11:12
Τις ευχαριστίες του προς όλους για την αγαστή συνεργασία που είχε όλα αυτά τα χρόνια από του πόστο του εκπροσώπου τύπου της Αστυνομίας, εξέφρασε ο Ανδρέας Αγγελίδης, ο οποίος μετατίθεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου όπου αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή.
 
Σε γραπτή δήλωση του, ο κ. Αγγελίδης, τονίζει πώς «κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό αισθάνομαι ότι όλα αυτά τα χρόνια - και δεν ήταν λίγα - μπορέσαμε μαζί να συμβάλουμε στην ενημέρωση της κοινής γνώμης με αντικειμενικότητα και εγκυρότητα».
 
Ανέφερε επίσης ότι, «αποχαιρετώ τον κόσμο της επικοινωνίας γεμάτος εμπειρίες από όλο το φάσμα της αποστολής της Αστυνομίας, αφού είχα ευκαιρίες συνεργασίας με όλα τα τμήματα και τις υπηρεσίες μας».
 
Αυτούσια η δήλωση του:
Αποχωρώντας από το κρίσιμο πόστο του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τη δημοσιογραφική οικογένεια και τους υπόλοιπους συντελεστές της ενημέρωσης, για την αγαστή συνεργασία.
 
Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό αισθάνομαι ότι όλα αυτά τα χρόνια - και δεν ήταν λίγα - μπορέσαμε μαζί να συμβάλουμε στην ενημέρωση της κοινής γνώμης με αντικειμενικότητα και εγκυρότητα.
 
Ως επικεφαλής του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων νιώθω ότι διαχειρίστηκα την επικοινωνία και πληροφόρηση εκ μέρους της Αστυνομίας, ως υψηλής αξίας δημόσιο αγαθό, με σοβαρότητα και υπεύθυνο τρόπο έναντι των πολιτών και δίκαιο τρόπο έναντι των Μ.Μ.Ε.
 
Χαίρομαι γιατί είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τους Αρχηγούς Αστυνομίας και την ανώτατη ηγεσία, με γνώμονα την πιο έγκυρη επικοινωνία και την οικοδόμηση σχέσεων με την κοινωνία, στο πλαίσιο μιας ανθρωποκεντρικής προσέγγισης. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συναδέλφους, φίλους και συνεργάτες μου στο Γραφείο, για τη συνεργασία και τη συνεχή αναβάθμιση των μορφών σύγχρονης επικοινωνίας. Εργαστήκαμε σαν ομάδα και δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας.
 
Αποχαιρετώ τον κόσμο της επικοινωνίας γεμάτος εμπειρίες από όλο το φάσμα της αποστολής της Αστυνομίας, αφού είχα ευκαιρίες συνεργασίας με όλα τα τμήματα και τις υπηρεσίες μας.
 
Τώρα, θα συναντιόμαστε σε νέο ρόλο και καθήκοντα, πάντοτε για την ασφάλεια και προστασία των πολιτών. 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας