Έκαψαν καταφύγιο σκύλων στην Πάφο (pics)

Καταγγελία για πυρπόληση καταφυγίου σκύλων στην Πάφο κάνει το Κόμμα για τα Ζώα, το οποίο ζητά άμεση διερεύνηση του περιστατικού.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα, καταδικάζει την βάρβαρη πράξη κάποιων ανεγκέφαλων, οι οποίοι έθεσαν φωτιά στο καταφύγιο.
«Δεν μπορεί να διανοηθεί κανένας ότι μπορεί άνθρωπος λογικός να προχωρήσει να κάψει ζωντανά ζώα τα οποία βρέθηκαν εκεί σε αυτό το καταφύγιο για να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία γιατί από  ανθρώπινο χέρι βρέθηκαν εκεί ως εγκαταλελειμμένα», υποστηρίζει το κόμμα.
 
Αναφέρει επίσης ότι, θα επικοινωνήσει με το Αρχηγείο Αστυνομίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, για να ζητήσει άμεση διερεύνηση του περιστατικού.
Επίσης ο πρόεδρος του  κόμματος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα επισκεφθεί το καταφύγιο και θα έχει συνάντηση και με τους διαχειριστές του καταφυγίου αλλά και με την Αστυνομία.
 
«Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου συμμερίζεται τον πόνο της τραγωδίας αυτής και μαζί με την διαχειρίστρια του καταφυγίου κάνουμε έκκληση για άμεση βοήθεια όλων των απανταχού φιλόζωων που μπορούν και θέλουν να φιλοξενήσουν ή ακόμα καλύτερα να υιοθετήσουν και να πάρουν υπό την προστασία τους ένα από τα σκυλάκια που κινδύνεψαν από αυτή την κακόβουλη πράξη», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Σημειώνει επίσης πως το κόμμα θα μεταφέρει άμεσα στον Υπουργό Γεωργίας την έκκληση για να βρεθεί νέος χώρος για να μεταφερθεί το καταφύγιο.

Δειτε Επισης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας απέρριψε αγωγή κατά της Δημοκρατίας σε υπόθεση κουρέματος
«Αλλοδαποί στις Κεντρικές ζητούν αναστολή ποινής και συμφωνούν με απέλαση αλλά απορρίπτονται οι αιτήσεις»
Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για υπόθεση λαθρεμπορίου μεταναστών
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Συνελήφθη 49χρονος επιχειρηματίας για τη φωτιά στην Πάφο-Προκλήθηκε μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Παράπονα στην Eπ. Προστασίας για τη νομιμότητα λειτουργείας κλειστών κυκλωμάτων σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία
Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού
Ανακρίθηκε αριθμός ατόμων για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη
Πέντε νέες κάμερες σε λειτουργία στη Λεμεσό από τη Δευτέρα-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου