Με εκρηκτικό μηχανισμό και εύφλεκτη ύλη ανατίναξαν το Κ-Cineplex (pics)

Mε εκρηκτικό μηχανισμό και εύφλεκτη ύλη ανατίναξαν άγνωστοι τα ξημερώματα το Κ-Cineplex στην Έγκωμη, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Υποψίες για κακόβουλη ενέργεια πίσω από την εκκωφαντική έκρηξη στο Κ-Cineplex
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη διερεύνηση της υπόθεσης εντοπίστηκαν ίχνη από εκρηκτικό μηχανισμό και εύφλεκτη ύλη, τα οποία προκάλεσαν την εκκωφαντική έκρηξη και κατ' επέκταση υλικές ζημιές στο κτίριο.
Οι Αρχές περισυνέλεξαν τεκμήρια από τη σκηνή, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσον μπορούν να εντοπιστούν οποιαδήποτε στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες της επίθεσης.
 
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία άρχισε τη λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών θα βρεθούν τόσο τα κλειστά κυκλώματα του Κ-Cineplex, όσο και κυκλώματα από υποστατικά που βρίσκονται στη γύρω περιοχή.
 
Καταστροφές σε είσοδο και προθάλαμο
 
Όσον αφορά τις ζημιές που προκλήθηκαν από την έκρηξη αλλά και την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργότερα, έχουν περιοριστεί στην είσοδο και τον προθάλαμο του K-Cineplex.
Όπως φαίνεται και από τις εικόνες καταστράφηκαν γυάλινες προθήκες και πάγκοι που βρίσκονταν στον προθάλαμο, ενώ επηρεάστηκαν και κάποιοι τοίχοι του κτιρίου αλλά και το στέγαστρο στην είσοδο.

Υπενθυμίζεται ότι, η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα και στο σημείο ανταποκρίθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για κατάσβεση της πυρκαγιάς που ακολούθησε της έκρηξης.

Στο μεταξύ ανακοίνωση για την υπόθεση εξέδωσε η διεύθυνση του Κ-Cineplex, η οποία αναφέρει ότι προσπαθούν να επιδιορθώσουν τις ζημιές για να λειτουργήσει κανονικά σήμερα ο κινηματογράφος.
«Αυτή τη στιγμή κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να λειτουργήσουμε κανονικά τον κινηματογράφο στις 17:00 μ.μ. και να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες και τη μέγιστη κινηματογραφική εμπειρία», σημειώνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών