Η κακοποίηση 11χρονης, η χειραγώγηση της μητέρας και η καθυστερημένη καταγγελία

Έκδηλα υπερβολική χαρακτήρισε την πενταετή ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε, 48χρονος, ο οποίος καταδικάστηκε σε δώδεκα κατηγορίες για τη σεξουαλική κακοποίηση της εντεκάχρονης κόρης της συμβίας του, η οποία ωστόσο, αντί να προβεί άμεσα σε καταγγελία στις Αρχές, «υπέκυψε» στη χειραγώγηση του κατηγορούμενου, ενώ είχε σεξουαλικές επαφές μαζί του και μετά τις φρικτές αποκαλύψεις με θύμα το ίδιο της το παιδί, το οποίο μάλιστα σε μεταγενέστερο στάδιο έφερε σε επαφή με τον θύτη.

Τελικά, πέντε μήνες μετά, υπάλληλος του 48χρονου στην οποία παραδέχθηκε τις ειδεχθείς ενέργειες του, μετέβη στην Αστυνομία στην οποία «έδωσε» τον κατηγορούμενο ο οποίος καταδικάστηκε για τα εγκλήματα του.

Ασκώντας έφεση επί της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης, θέση του κατηγορούμενου ήταν επίσης ότι το Δικαστήριο οδηγήθηκε σε «λανθασμένα ευρήματα», αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στην αποδοχή της οπτικογραφημένης και της απομαγνητοφωνημένης κατάθεσης της ανήλικης. Παράλληλα μίλησε για παραβίαση του δικαιώματος του να τύχει δίκαιης δίκης και για λανθασμένη αποδοχή μαρτυρίας προερχομένης από τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες του.

Ωστόσο, η έφεση του κατηγορούμενου έπεσε στο κενό, με το Ανώτατο να επικυρώνει την ποινή του και να τονίζει ότι η ποινή που του επιβλήθηκε δεν ήταν έκδηλα υπερβολική.

Τα αδικήματα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, διαπράχθηκαν μεταξύ Μαΐου 2015 και Αυγούστου 2015 στο σπίτι του κατηγορούμενου, όπου σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις προέβη σε άσεμνες και αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, ηλικίας τότε 11 ετών.
 
Ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίες που κλήθηκαν να καταθέσουν, ήταν και το εντεκάχρονο κοριτσάκι, η κατάθεση της οποίας κρίθηκε από το Κακουργιοδικείο ως καθόλα αξιόπιστη και ότι τα όσα ανέφερε στο Δικαστήριο ήταν η αλήθεια, χωρίς να εντοπιστεί οποιοδήποτε αλλότριο κίνητρο που να πλήττει την αξιοπιστία της.

Σημαντικό θεώρησε το Κακουργιοδικείο, κατά την αξιολόγηση της μαρτυρίας της, και  το γεγονός ότι στα σημεία που αναφέρετο στα τέσσερα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης της, από τον κατηγορούμενο, ο λόγος της δεν αμφισβητήθηκε από πλευράς υπεράσπισης. 

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, όσες φορές  η ανήλικη ρωτήθηκε για τα γεγονότα, που σημειωτέον συνέβησαν σε διάφορα χρονικά διαστήματα μεταξύ του Μαΐου του 2015 και Αυγούστου του ιδίου χρόνου, είτε κατά τη λήψη της οπτικογραφημένης κατάθεσης είτε στα πλαίσια των συναντήσεων της με τη ψυχολόγο, ουσιαστικά τα επανέλαβε στο Δικαστήριο χωρίς αντιφάσεις ή αυτοαναιρέσεις που να δημιουργούσαν προβληματισμό για την εκδοχή της. 

Σ'  όσον αφορά τον κατηγορούμενο, το Κακουργιοδικείο έκρινε την ποιότητα της μαρτυρίας του, ως πολύ πτωχή και μη πειστική, εξού και την απέρριψε.  Ήταν διαπίστωση του ότι παρουσίαζε θέσεις χωρίς να έχουν λογική συνέπεια και συνέχεια όταν τεθούν στη βάσανο της αξιολογικής διύλισης, δυνάμενες συνακόλουθα να γίνουν δεκτές από το Δικαστήριο. Θεώρησε περαιτέρω προβληματική την επιμονή του ότι ο ίδιος δεν ενήργησε ποτέ σε βάρος της ανήλικης, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι στις τρεις τουλάχιστον από τις τέσσερις περιπτώσεις, που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη, λόγω μέθης δεν ήταν σε θέση να θυμάται οτιδήποτε σε σχέση με την εξέλιξη των περιστατικών ή τι είχε συμβεί.    

Τα φρικτά γεγονότα
 
Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στην απόφαση, όλα αποκαλύφθηκαν τον Αύγουστο του 2015.

Ο κατηγορούμενος και η τότε συμβία του, μητέρα της ανήλικης, μετέβησαν σε καφεστιατόριο, πλησίον της οικίας όπου διέμεναν,  όπου  ο κατηγορούμενος κατανάλωσε και αλκοολούχα κοκτέιλ.

Στη συνέχεια μετέβησαν στην οικία τους, όπου ήταν προγραμματισμένο να περάσουν τη μέρα τους, μαζί με τα δύο μικρότερα ανήλικα παιδιά της συμβίας του και τα τρία βιολογικά παιδιά του κατηγορούμενου, που κατά τον εν λόγω χρόνο φιλοξενούσαν για τις θερινές τους διακοπές.

Σε κάποια στιγμής είχε φθάσει στην οικία του και οικογενειακός φίλος και συνεργάτης του κατηγορούμενου επί σειρά ετών.

Ο κατηγορούμενος και η συμβία του, μαζί με τα δίδυμα αγόρια του κατηγορούμενου και τον ανήλικο γιο της συμβίας του, βρισκόταν εντός της πισίνας, ενώ η ανήλικη ήταν εκτός της πισίνας όπως και η θυγατέρα του κατηγορούμενου.

Η ανήλικη, η οποία ετοίμαζε τα ποτά, ετοίμασε και στον κατηγορούμενο αλκοολούχα κοκτέιλ, ο οποίος κατανάλωσε τρία-τέσσερα.

Η πρόφαση με τα δέκα ευρώ
 
Ο κατηγορούμενος, σε κάποιο στάδιο  είπε στην ανήλικη ότι θα της δώσει δέκα ευρώ επειδή τους ετοίμαζε τα ποτά, υποδεικνύοντας της ότι το πορτοφόλι του ήταν στον πάνω όροφο και ζητώντας της να τον ακολουθήσει για να το πάρουν, πράγμα που η ανήλικη έκανε. 

Ανεβαίνοντας στο υπνοδωμάτιο, ο κατηγορούμενος δίδοντας της ανήλικης τα χρήματα, της ζήτησε αγκαλιά και η ανήλικη ανταποκρίθηκε θετικά.  Τότε ήταν που ο κατηγορούμενος προχώρησε σε άσεμνη πράξη, ψιθυρίζοντας στο αυτί της και ρωτώντας την, εάν μπορεί να μείνει πέντε λεπτά πάνω.

Στη συνέχεια την έσπρωξε στο κρεβάτι, έκλεισε την πόρτα και ξαπλώνοντας δίπλα της προέβη σε νέες άσεμνες πράξεις, με την ανήλικη να αρχίζει να κλαίει.

Στο μεταξύ, η μητέρα της ανήλικης, η οποία παρέμεινε στο χώρο της πισίνας συνομιλώντας με τον  οικογενειακό τους φίλο, αντιλαμβανόμενη ότι ο κατηγορούμενος είχε φύγει από τον χώρο της πισίνας μπαίνοντας στο σπίτι, μετά από σύντομο χρονικό διάστημα ζήτησε από την ανήλικη θυγατέρα του κατηγορούμενου να πάει να δει που ήταν ο πατέρας της. 

Όταν η θυγατέρα του κατηγορούμενου ανέβηκε πάνω ψάχνοντας τον πατέρα της, κτύπησε την πόρτα του υπνοδωματίου, στο οποίο βρισκόταν η ανήλικη με τον κατηγορούμενο, ρωτώντας τι κάνουν. Ο τελευταίος υπέδειξε στην ανήλικη παραπονούμενη να κάνει ησυχία, αναφέροντας στη θυγατέρα του ότι ήταν στην τουαλέτα.  Η ανήλικη σηκώθηκε πάνω από το κρεβάτι αφού δεν ήθελε να αφήσει τον κατηγορούμενο να κάνει κάτι άλλο και ο κατηγορούμενος της είπε ότι ήταν εντάξει να κατεβούν κάτω, προτείνοντας της χαιρετισμό με το χέρι, (high five), με την ανήλικη να αρνείται.

Η θυγατέρα του κατηγορούμενου επέστρεψε πίσω στην πισίνα, αναφέροντας στη μητέρα της ανήλικης, ότι ο κατηγορούμενος ήταν στην τουαλέτα.

Τότε, η μητέρα της ανήλικης βγήκε από την πισίνα κινούμενη προς στο εσωτερικό της οικίας για να βρει τον κατηγορούμενο. 
Όταν ο κατηγορούμενος άκουσε τη συμβία του και μητέρα της ανήλικης να κινείται προς τα υπνοδωμάτια, σηκώθηκε όρθιος, με την ανήλικη να τον ακολουθεί, κινούμενοι στη σκάλα προς τα κάτω.

Ανεβαίνοντας τα σκαλιά που οδηγούν στα υπνοδωμάτια, η μητέρα της ανήλικης  είδε τον κατηγορούμενο να κατεβαίνει και την ανήλικη να βρίσκεται ακριβώς πίσω του, δείχνοντας εμφανώς φοβισμένη και ότι δεν ήταν καλά, έτοιμη να κλάψει. 

Ο κατηγορούμενος προσπέρασε την συμβία του κατεβαίνοντας κάτω, ενώ η συμβία του οδήγησε την ανήλικη κόρη της στο υπνοδωμάτιο, όπου την ρώτησε εάν «συνέβηκε κάτι, σου έκανε κάτι ο xxx;» 

Η ανήλικη τότε άρχισε να κλαίει λέγοντας στη μητέρα της, τι είχε συμβεί λίγα λεπτά προηγουμένως.

Δεν ήταν η πρώτη φορά…
 
Σε ερώτηση της μητέρας της εντεκάχρονης εάν ο κατηγορούμενος το είχε ξανακάνει, η ανήλικη, κλαίγοντας, της είπε ότι το είχε ξανακάνει δύο φορές, αναφέροντας σχετικές λεπτομέρειες.

Την πρώτη φορά, όταν η ίδια πήγε να επισκεφθεί την αδελφή της που είχε γεννήσει, ενώ τη δεύτερη ένα βράδυ, τον Ιούνιο του 2015, όταν επέστρεψαν από έξοδο στην οποία είχαν πάει οικογενειακώς.

Η μητέρα της ανήλικης ζήτησε από την τελευταία να παραμείνει στο υπνοδωμάτιο και σαστισμένη και αναστατωμένη κατέβηκε κάτω.
Ακολούθως, βρήκε τον κατηγορούμενο με τον οποίο τσακώθηκε, φωνάζοντας του και κτυπώντας τον, ζητώντας του το λόγο, ενώ ο τελευταίος κλαίγοντας κάθισε σε μια γωνιά και  κρατούσε το κεφάλι του λέγοντας «είναι περίπλοκο, είναι περίπλοκο».

Η μητέρα της ανήλικης στο μεταξύ ζήτησε βοήθεια από τον παριστάμενο φίλο τους, ο οποίος παρακολουθούσε συγχυσμένος την εξέλιξη των γεγονότων. Στη συνέχεια ρώτησε τον κατηγορούμενο τι συμβαίνει, με αυτόν να απαντά ότι δεν γνωρίζει.  

Η μητέρα της ανήλικης με τη βοήθεια του φίλου τους, αφού ζήτησαν από τα παιδιά να ετοιμαστούν, (τόσο τα δικά της όσο και του κατηγορούμενου), έφυγαν από το σπίτι  και μετέβησαν στην οικία του, όπου τους φιλοξένησε το βράδυ.

Τα είχε παραδεχθεί όλα στην μητέρα της
 
Την επομένη ημέρα, μετά από τηλεφωνικό μήνυμα του κατηγορούμενου με τον οποίο ρωτούσε την μητέρα της ανήλικης αν μπορούσαν να μιλήσουν, η τελευταία μετέβη στην οικία τους, όπου και τον συνάντησε. 

Στη συνάντηση τους, ο κατηγορούμενος της παραδέχθηκε τις τρεις περιπτώσεις που η ανήλικη θυγατέρα της την πληροφόρησε ότι ενήργησε σε βάρος της, ενημερώνοντας την ότι υπήρξε και τέταρτη φορά, λίγες μέρες πριν, όταν ευρισκόμενοι στην πισίνα, περιστατικό που επιβεβαίωσε και η ανήλικη στην μητέρα της, όταν δύο μέρες αργότερα την ρώτησε σχετικά.

Ζήτησε συγνώμη μετά το έγκλημα
 
Αποτελεί επίσης εύρημα του Δικαστηρίου, ότι περί τα μέσα Μάιου του 2015, η μητέρα της ανήλικης είχε μεταβεί στην αδελφή της που γέννησε, ενώ παρέμεινε στην Κύπρο για να φροντίζει τα δύο μικρότερα ανήλικα παιδιά της ο κατηγορούμενος. 

Σε αυτή την περίοδο, επιστρέφοντας ο κατηγορούμενος μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά από νυκτερινή έξοδο που είχαν, για φαγητό, κάθισαν στον καναπέ και παρακολουθούσαν τηλεόραση, αφού η ανήλικη ήθελε να παρακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα, με τον κατηγορούμενο να τους δίδει να πιουν μπύρα. 

Η ανήλικη αποκοιμήθηκε, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να δει το τηλεοπτικό πρόγραμμα που επιθυμούσε, οπόταν ο κατηγορούμενος της πρότεινε να το παρακολουθήσει στο δωμάτιο του. 

Της υπέδειξε επίσης ότι μπορεί να αλλάξει την ολόσωμη φόρμα που φορούσε και να βάλει κάτι άλλο, πράγμα το οποίο έπραξε και αφού η ανήλικη επέστρεψε στο υπνοδωμάτιο του κατηγορούμενου, αυτός άρχισε τις άσεμνες πράξεις οι οποίες κράτησαν περίπου 10 με 15 λεπτά, με την ανήλικη συγχυσμένη δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. 

Σε κάποιο στάδιο ο κατηγορούμενος σταμάτησε, λέγοντας ότι  δεν έπρεπε να το κάνει αυτό, με την ανήλικη να μεταβαίνει στο  δωμάτιο της για να κοιμηθεί.  Τότε ήταν που ο κατηγορούμενος φωνάζοντας την πίσω, της ζήτησε συγνώμη, λέγοντας της ότι δεν έπρεπε να κάνει αυτό που έπραξε και ότι δεν θα το ξανακάνει.

Έκλαιγε και αυτός συνέχιζε
 
Αποτελεί επίσης εύρημα του Δικαστηρίου ότι κατά τον Ιούνιο του 2015, έχοντας προηγηθεί οικογενειακή έξοδος του κατηγορούμενου, της συμβίας του και των ανήλικων παιδιών της, επιστρέφοντας στο σπίτι και ενώ ο κατηγορούμενος και η μητέρα της ανήλικης  είχαν καταναλώσει αρκετά αλκοολούχα ποτά, η ανήλικη και η μητέρα της αποκοιμήθηκαν στον καναπέ. 

Ο κατηγορούμενος την μετέφερε στο κρεβάτι της με την ίδια να προσποιείται ότι κοιμόταν, ενώ αφού την ξέντυσε και αφήνοντας την γυμνή, άρχισε  τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Η ίδια σηκώθηκε πάνω, κοιτάζοντας τον, φοβήθηκε όμως να τον ρωτήσει τι κάνει. Ο κατηγορούμενος της είπε συγνώμη, συνέχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά το κοριτσάκι.

Η ανήλικη άρχισε να  κλαίει με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να σταματήσει. Αμέσως μετά άρχισε να της ζητά συγνώμη, λέγοντας της ότι δεν θα το ξανακάνει και στη συνέχεια κατέβηκε κάτω, λέγοντας της ότι θα πήγαινε να δει αν τα σκυλιά ήταν εντάξει.  Επανήλθε αργότερα στο υπνοδωμάτιο, καληνυχτίζοντας την.

Η τρίτη φορά που παρενόχλησε το κοριτσάκι

Αποτελεί επίσης εύρημα του Δικαστηρίου, ότι λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη της φρίκης, ο κατηγορούμενος, η συμβία του, η ανήλικη, ο αδελφός της και τα τρία παιδιά του κατηγορούμενου, βρίσκονταν στην πισίνα της οικίας τους, κάνοντας νυχτερινό μπάνιο. 

Ενώ οι υπόλοιποι κολυμπούσαν σε άλλη πλευρά της πισίνας, ο κατηγορούμενος, έβαλε την ανήλικη να κάτσει στο γόνατο του, όπου στη συνέχεια άρχισε και πάλι τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Σε μεταγενέστερο στάδιο και αφού απομακρύνθηκε από το σημείο που βρισκόταν η ανήλικη, κάλεσε την εντεκάχρονη να πάει κοντά του, υποσχόμενος σε αυτήν πως, παρά το γεγονός ότι το είχε κάνει ήδη δύο φορές, αφού ήταν λάθος, δεν θα το ξανακάνει.

Υπέκυψε η μητέρα στη χειραγώγηση
 
Η μητέρα της ανήλικης, αφού της εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωσε, ενημέρωσε τους γονείς της και την μεγαλύτερη κόρη της για το περιστατικό.

Οι γονείς της επέμεναν να προχωρήσει σε καταγγελία του όλου ζητήματος στις αρμόδιες Αρχές πλην όμως η ίδια, τελώντας σε σύγχυση, απέφευγε να το πράξει.

Τελικά, λίγες μέρες αργότερα, ενημερώθηκε από τον πατέρα της η Υπάτη Αρμοστεία στη Κύπρο για το περιστατικό, μέλη της οποίας σθεναρά παρότρυναν έκτοτε την μητέρα της ανήλικης  να προβεί σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Ωστόσο, η μητέρα, φοβούμενη τις συνέπειες που θα είχε μια τέτοια εξέλιξη για την ανήλικη κόρη της, απέφευγε να καταγγείλει την περίπτωση στις αρμόδιες Aρχές.

Την ίδια ώρα, ο κατηγορούμενος την πολιορκούσε με διάφορους τρόπους, «βομβαρδίζοντας» την μητέρα της ανήλικης με μηνύματα, δημιουργώντας σκηνές στην εργασία της, πότε καλοπιάνοντας, πότε απειλώντας την, πότε εκβιάζοντας, πότε απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει, πότε επισύροντας σε αυτή το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής και τον αντίκτυπο που θα είχε τυχόν δική του καταδίκη όχι μόνο στον ίδιο, αλλά σε αυτήν και στα παιδιά της και τις επιπτώσεις που ευρύτερα θα είχε μια καταγγελία και καταδίκη του στα βιολογικά του παιδιά, ακόμα και στις επιχειρήσεις του (σ.σ ιδιοκτήτης ραδιοσταθμού). 

Τελικά, ο κατηγορούμενος κατάφερε να την χειραγωγήσει, ενώ άρχισε να έχει μαζί του ακόμη και σεξουαλικές επαφές, παρά το γεγονός ότι έκτοτε σταμάτησαν να συζούν.

Τον άφησε να δει τα παιδιά
 
Μετά από απαίτηση του κατηγορούμενου επέτρεψε σε αυτόν να συναντήσει στην παρουσία της την ανήλικη και τον υιό της.

Ταυτόχρονα, η μητέρα της ανήλικης επικοινώνησε με γνωστό της σύμβουλο-ψυχοθεραπευτή, στον οποίο αφού ανέφερε τις αποτρόπαιες πράξεις του κατηγορούμενου σε βάρος της ανήλικης θυγατέρας της, διευθέτησε συναντήσεις μεταξύ του ψυχοθεραπευτή με τον κατηγορούμενο και την ίδια σε μια προσπάθεια να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν την όλη κατάσταση.

Στο μεταξύ, εργοδοτούμενη του κατηγορούμενου στο ραδιοσταθμό που διατηρεί, έχοντας ενημερωθεί για τη συμπεριφορά του κατηγορούμενου απέναντι στην ανήλικη και αφού επιβεβαίωσε τα όσα έπραξε από τον γνωστό της και στενό συνεργάτη του κατηγορούμενου, την επόμενη μέρα, με επιστολή της παραιτήθηκε από την εργασία της στον ραδιοφωνικό σταθμό. 

Μετά από επιμονή του κατηγορούμενου, η υπάλληλος του τον συνάντησε στην οικία του, όπου ο κατηγορούμενος, εμφανώς καταβεβλημένος, μεταμελημένος και κλαίγοντας, παραδέχθηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, χωρίς όμως να υπάρχει διείσδυση, αναγνωρίζοντας το λάθος του.

Υπέδειξε επίσης, τόσο στην υπάλληλο του όσο και στο φίλο του που ήταν παρόν, ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα έκανε κάτι κακό στην ανήλικη και ότι θα παραδεχόταν τα πάντα προκειμένου η εντεκάχρονη να μην περάσει μέσα από τη δοκιμασία της δικαστικής διαδικασίας.
 
Τους εξήγησε παράλληλα τη διαφορά μεταξύ παιδόφιλου και παιδεραστή, όπως τους την εξήγησε ο σύμβουλος τον οποίο έβλεπαν μαζί με τη μητέρα της ανήλικης, υποδεικνύοντας ότι ο ίδιος δεν ήταν παιδόφιλος και ούτε ελκυόταν σεξουαλικά από τα παιδιά παρά μόνο από την ανήλικη. 

Πέντε μήνες μετά η καταγγελία χάρη στην υπάλληλο

Τέσσερις μήνες μετά, τον Δεκέμβριο του 2015, μαζί με την μητέρα της ανήλικης επικοινώνησαν από την Υπάτη Αρμοστεία, υποδεικνύοντας της, πλέον, την πρόθεση τους να προβούν οι ίδιοι σε σχετική γνωστοποίηση του θέματος στις Αρχές, πράγμα που έπραξαν με επιστολή τους.

Την ίδια μέρα, η μητέρα της ανήλικης επικοινώνησε με το Γραφείο Ευημερίας αναφέροντας τους το ζήτημα, όπου της υπεδείχθη ότι το όλο θέμα θα παραπεμφθεί στο Τμήμα που ασχολείται με ζητήματα βίας στην οικογένεια.
 
Μεσολαβούντων των εορτών των Χριστουγέννων δεν επικοινώνησε οποιοσδήποτε μαζί της από το εν λόγω τμήμα, παρά μόνο στις 25.01.2016, επικοινώνησε μαζί της η υπάλληλος του κατηγορούμενου, ενημερώνοντας την ότι έχοντας μάθει για το όλο ζήτημα, ως επίσης για τη νομική υποχρέωση που είχε και η ίδια να καταγγείλει το περιστατικό, έχοντας ακούσει μαζί με τον φίλο και συνάδελφο της, τον κατηγορούμενο να παραδέχεται τη διάπραξη των αδικημάτων, θα μετέβαινε η ίδια στην Αστυνομία για να καταγγείλει την υπόθεση.

Τελικά, ένα μήνα μετά και συγκεκριμένα στις 25.01.2016, μετέβη στην Αστυνομία η υπάλληλος του κατηγορούμενου όπου ενημέρωσε τις Αρχές για τα περιστατικά. Στη συνέχεια, το Γραφείο Ευημερίας, ειδοποιήθηκε σχετικά από την Αστυνομία και στις  26.01.2016, η μητέρα της ανήλικης κλήθηκε τελικά στα γραφεία του Γραφείου Ευημερίας, όπου, αφού ανέφερε το περιστατικό σε αρμόδια λειτουργό, στη συνέχεια συνοδευόμενη από την εντεκάχρονη μετέβη στην Αστυνομία προβαίνοντας σε σχετική κατάθεση.
 

Δειτε Επισης

Η συγκλονιστική ιστορία μιας ατρόμητης κοπέλας που σκότωσε πάνω από 100 ναζί με μια πανέξυπνη τεχνική
Η EΣΚ ενώνει τη φωνή της με τη  Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων-Καλεί το Ισραήλ να αφήσει τον Τύπο να εισέλθει στη Γάζα
«Βήμα για σοβαρή αντιμετώπιση βίας κατά γυναικών η νέα Οδηγία»-Όσα υποστηρίζουν Κύπριοι Ευρωβουλευτές
Φωτιές, πέτρες και μολότοφ έξω από το Παπαδόπουλος-Απάντησαν με χρήση δακρυγόνων οι ΜΜΑΔίτες
Επιβεβαίωσε την κάθοδο της Ολγκίν στην Κύπρο στις 7 Μαΐου εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ
Ζευγάρι προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο-Ζητωκραύγασαν οι επιβάτες για την απομάκρυνσή του
20 χρόνια μετά... Oι τρεις πρώτοι Κύπριοι Ευρωβουλευτές μιλούν για την Ευρώπη του τότε και του σήμερα
Aνέκοψαν για έλεγχο 22χρονο στον Άγιο Δομέτιο και βρήκαν στην κατοχή του κοκαΐνη-Χειροπέδες και σε 62χρονο
Συνεχίζεται η αναταραχή στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ-Χειροπέδες σε 2.100, oι μισοί δεν ήταν φοιτητές
ΒΙΝΤΕΟ: Φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε 29 μαθητές, ξέχασε το χειρόφρενο ο οδηγός