Μελετά τους προβληματισμούς των αστυνομικών ο Κύπρος Μιχαηλίδης

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, στο πλαίσιο σειράς επαφών που πραγματοποιεί με τα μέλη της Αστυνομίας με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, συναντήθηκε σήμερα με μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας. 
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της Αστυνομίας και άπτονται της βέλτιστης εκτέλεσης των καθηκόντων τους. 

Ακολούθησε συζήτηση, μεταξύ των μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας και του Αρχηγού Αστυνομίας, όπου εκφράστηκαν διάφορες απόψεις, προβληματισμοί, αλλά και εισηγήσεις, με απώτερο σκοπό την όσο το δυνατό καλύτερη εκτέλεση των καθηκόντων των μελών της Αστυνομίας, καθώς και τα αντικειμενικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. 

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, αφού άκουσε προσεκτικά τα όσα αναφέρθηκαν, είπε πως οι προβληματισμοί όλων θα μελετηθούν, αφού απώτερος στόχος είναι η περεταίρω βελτίωση τόσο των συνθηκών εργασίας των μελών της Αστυνομίας, όσο και της προσφοράς τους στο καθήκον, αλλά και της αύξησης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
 
Ανέφερε επίσης, πως η Αστυνομία έχει τη θέληση να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και να του παράσχει προστασία, ενώ παράλληλα τόνισε ότι στηρίζει όλα τα μέλη της Αστυνομίας που εργάζονται ευσυνείδητα που υπηρετούν με ζήλο και αφοσίωση την υπηρεσία και διαπρέπουν και τιμούν τη στολή και την αποστολή τους.  Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι η ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων μεταξύ της ανώτατης ηγεσίας της Αστυνομίας και των επικεφαλής, αλλά και των απλών μελών, των Επαρχιακών Διευθύνσεων, Τμημάτων και Υπηρεσιών του Σώματος. 
 
Οι συναντήσεις του Αρχηγού Αστυνομίας, με τις Αστυνομικές Διευθύνσεις, Τμήματα και Υπηρεσίας, θα συνεχιστούν την ερχόμενη  Δευτέρα 10 Ιουνίου, 2019, με τα μέλη των Αστυνομικών Διευθύνσεων Λάρνακας και Αμμοχώστου. 
 

Δειτε Επισης

Έφτασε στη Γάζα από την Κύπρο το πρώτο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας μέσω της προβλήτας (pics)
Ο ισραηλινός στρατός εντόπισε στη Γάζα τις σορούς τριών ομήρων της Χαμάς
Δύο αδέρφια έσπασαν τον κώδικα του Ethereum και έκλεψαν crypto $25 εκατ. μέσα σε δευτερόλεπτα
Επαναπατρίστηκαν αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Πάνω από 4.000 στο 2024
Η κατάθεση της παιδίατρου στη δίκη της Πισπιρίγκου-«Η Μαλένα ήταν σε άριστη κατάσταση, δεν πίστευα ότι πέθανε»
Εφιάλτης για 17χρονο στη Σπάρτη-Συγγενείς της κοπέλας του τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια
Σκότωσε τη σύζυγο του και πήγε σε ξενοδοχείο να δει ειδήσεις ο 50χρονος στο Μενίδι
Ε. Χαραλαμπίδου σε Νομική Υπηρεσία-«Ο Εισαγγελέας εκτίθεται, υπάρχουν διαβαθμίσεις για να κλείνουν στόματα»
Απουσιάζει από την οικία του στο Πισσούρι 45χρονος (pic)
Καμπανάκι CPT για τον υπερπληθυσμό στις Φυλακές και κρατητήρια-Όσα καταγράφονται στην έκθεση