Τρεις νεαρές, οι δύο ανήλικες, πίσω από κλοπή αυτοκινήτου και πιστωτικών καρτών στη Λεμεσό

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη τριών νεαρών κοπέλων, ηλικίας 20, 17 και 16 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία η κλοπή του αυτοκινήτου, έγινε στις 25/5/19, ενώ οι δράστες χρησιμοποίησαν την πιστωτική κάρτα του παραπονούμενου, η οποία βρισκόταν φυλαγμένη εντός του αυτοκίνητου, σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις.

Την ίδια ημέρα, γυναίκα αστυφύλακας, ενώ βρισκόταν εκτός καθήκοντος, αντιλήφθηκε το κλοπιμαίο αυτοκίνητο να σταθμεύει σε συγκεκριμένη οδό στη Λεμεσό. 

Στη θέση του οδηγού βρισκόταν η 20χρονη, η οποία καταζητείτο για υπόθεση κλοπής από κατοικία, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαιναν και οι δύο άλλες νεαρές. 

Οι τρεις κοπέλες οδηγήθηκαν στα Γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 
 

Δειτε Επισης

Τσάκωσαν 41χρονο να κλέβει κεραμικά από οικοδομή στη Λάρνακα
Πολίτης αναγνώρισε αναζητούμενο για κλοπή από πρακτορείο στοιχημάτων και ενημέρωσε τις Αρχές-Συνελήφθη 26χρονος
Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο-Δίχρονη εντοπίστηκε νεκρή σε παραλία
Ο πυρηνικός σταθμός-ωρολογιακή βόμβα που μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή
Τραμπ και η Φον ντερ Λάιεν διαπραγματεύονται για τους δασμούς στη Σκωτία
Πέθανε στη φυλακή ο άνδρας που είχε δολοφονήσει εξάχρονο Παλαιστίνιο στο Ιλινόι
ΒΙΝΤΕΟ: Εκκενώθηκε πριν πετάξει αεροσκάφος της American Airlines-Με τσουλήθρες έφυγαν οι επιβάτες
Εικόνες αποκάλυψης από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Τουρκία
Aεροσκάφος έκανε βουτιά για να αποφύγει σύγκρουση στις ΗΠΑ
Σε ισχύ η πορτοκαλί προειδοποίηση-Αγγίζει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος