Τρίτη 26 Μαϊ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Διαβασμένοι οι δράστες της γκανγκστερικής ληστείας στη Λεμεσό-Πώς περιγράφονται

  23/05/2019 19:19
Διαβασμένοι οι δράστες της γκανγκστερικής ληστείας στη Λεμεσό-Πώς περιγράφονται

Διαβασμένοι οι δράστες της γκανγκστερικής ληστείας στη Λεμεσό-Πώς περιγράφονται

  23/05/2019 19:19
Διαβασμένοι φαίνεται πως ήταν οι δράστες που μπούκαραν μέρα μεσημέρι στην οικία ζεύγους στη Λεμεσό, το οποίο αφού κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν, τους λήστεψαν και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.
 
 
Συγκεκριμένα από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, μέλη της οποίας κλήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες ήταν πέντε και μπούκαραν στην οικία γύρω στις 15:00 και λίγο μετά την άφιξη του άνδρα, ηλικίας 33χρονων από τη Ρωσία, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο ισόγειο της οικίας.
 
Ακολούθως, αφού εντόπισαν και την 34χρονη σύζυγο του από τη Βουλγαρία, που βρισκόταν στον πάνω όροφο, τους έδεσαν, τους κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος τους και στη συνέχεια αφού τους έκλεψαν αποχώρησαν πεζοί από το σημείο.
Αφότου οι δράστες εγκατέλειψαν την οικία, ο σύζυγος άρχισε να ζητά βοήθεια και τότε τον άκουσε γείτονας, ο οποίος έσπευσε στο σπίτι και τους έλυσε, ενώ βοήθησε τον άνδρα για να ειδοποιηθούν οι Αρχές.
 
Μέλη της δύναμης έσπευσαν στο σημείο για έρευνες και λήψη τεκμηρίων, ενώ οι δράστες περιγράφονται ηλικίας 25-30 ετών, λεπτής σωματικής διάπλασης.
Όσον αφορά το ζεύγος, ανέφεραν στις Αρχές ότι οι δράστες τους μίλησαν στα ρωσικά, ενώ ακολούθως τόσο ο άνδρας όσο και η σύζυγος του μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος τους.
 
Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννη Σωτηριάδη, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ενώ μιλώντας στα ρωσικά, ζήτησαν από τον 33χρονο χρήματα, με τον ίδιο να τους δίνει τις πιστωτικές κάρτες και τους κωδικούς τους.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας