Εκτιμούν τον κίνδυνο πριν αρχίσουν έρευνες οι Ισραηλινοί στους υγρούς τάφους

Οι δύο Ισραηλινοί επικεφαλής ομάδας, η οποία αναμένεται να συνδράμει στις έρευνες για εντοπισμό δύο θυμάτων του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, ενημερώθηκαν σήμερα από τον συντονιστή των ερευνών, Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκο Τράγκολα, καθώς και από τον υπεύθυνο της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, για τις μέχρι στιγμής ενέργειες και σχεδιασμούς τόσο στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό όσο και στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Ισραηλινοί μετά την ενημέρωση της οποίας έτυχαν και την επίσκεψή τους στις δύο λίμνες, θα προχωρήσουν σε εκτίμηση κινδύνου, προτού απαντήσουν με ποιον τρόπο θα εμπλακούν στις έρευνες.

Κατά τη σημερινή μέρα συνεχίστηκαν οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, με δύο καταδύσεις σε συγκεκριμένο σημείο με τη συμβολή δύτη με σκάφανδρο. Κατά την πρώτη κατάδυση ανασύρθηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία, ωστόσο, δεν είχαν σχέση με την υπόθεση.

Στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, έγινε έλεγχος διαφόρων στόχων, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε.

Οι έρευνες συνεχίζονται αύριο, σε αναμονή και της απάντησης από το Ισραήλ, για τον τρόπο με τον οποίο θα συνδράμει στις έρευνες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πυρκαγιά στο Λανίτειο Λύκειο στη Λεμεσό-Κάηκαν εργαλεία και μηχανήματα
Νωρίτερα η επιστροφή στα έδρανα-Έκτακτη συνεδρία τριών Επιτροπών για τη φονική πυρκαγιά
Έφταναν τα 20-30 μέτρα ύψος οι φλόγες της φονικής πυρκαγιάς-«Μιλάμε για μέχρι 1,200 βαθμούς Κελσίου»
Εξέδιδαν γυναίκα τρία πρόσωπα σε Κύπρο, Βουλγαρία και Γερμανία-Απορρίφθηκε αίτημα αποφυλάκισης
Απαντά στις καταγγελίες Πρωτοπαπά ο Λογγίνος-«Υπήρχαν υδροφόρες και υδροστόμια με νερό»
Έσβησε η φωτιά στη Λόφου και άναψε η φλόγα της αλληλεγγύης-«Ζήσαμε κάτι πραγματικά συγκινητικό»
Μέχρι την Τετάρτη η καταγραφή ζημιών από την φονική πυρκαγιά-Κάλεσμα Επαρχιακή Διοίκησης σε πυρόπληκτους
Με δύο προτάσεις για στήριξη των γεωργών και παραγωγών στο Υπουργικό η Παναγιώτου-Τι προνοούν
Δεν κατάφερε να αποδείξει ότι οι μέθοδοι διάγνωσης στην Κύπρο υστερούν η πλευράς Αϊκούτ-Το σκεπτικό του Δικαστηρίου
«Με το διπλοκάμπινο και τα παιδιά που ήρθαν σώσαμε πολλά σπίτια»-Στο Σούνι-Ζανατζιά το μεγαλύτερο πλήγμα