Στους υγρούς τάφους για αυτοψία οι επικεφαλής της ομάδας που έφθασε από το εξωτερικό

Με έλεγχο από δύτη με σκάφανδρο, της βόρειας πλευράς, η οποία έχει σηματοδοτηθεί, της Κόκκινης Λίμνης, στο Μιτσερό, συνεχίζονται το πρωί οι έρευνες με την ελπίδα εντοπισμού της τρίτης βαλίτσας εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.
 
Την ίδια ώρα στην Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, σε μια προσπάθεια εντοπισμού της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, θα ελεγχθούν στόχοι με ρομποτική κάμερα.
 
Παράλληλα, με τις έρευνες σήμερα αναμένεται να επισκεφτούν τις δύο λίμνες, σύμφωνα με πληροφορίες, οι επικεφαλής της ομάδας από το εξωτερικό, - που θα συνδράμει στις έρευνες για εντοπισμό των δύο θυμάτων του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου-, οι οποίοι θα ενημερωθούν από το συντονιστή των ερευνών, Διευθυντή  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκο Τράγκολα, για τους σχεδιασμούς που γίνονται στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, και στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, και θα καθορίσουν τις επόμενες ενέργειες.
 
Η ομάδα θα συνδράμει με δύτες και με εξειδικευμένη ρομποτική κάμερα.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι την Παρασκευή αναμένεται στην Κόκκινη Λίμνη να πιάσει δουλειά το σάρωθρο, κατασκευασμένο από άγκυρες και αλυσίδες.
 
Οι χθεσινές έρευνες ολοκληρώθηκαν χωρίς να εντοπιστεί στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, η τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. Κατά τις χθεσινές έρευνες πραγματοποιήθηκαν τρεις καταδύσεις βόρεια της λίμνης. Η πρώτη κατάδυση έγινε σε βάθος 14 μέτρων και η δεύτερη και τρίτη κατάδυση σε βάθος 10 και πάνω μέτρων.
 
Όσον αφορά τις έρευνες στην Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, ελέγχθηκαν χθες τέσσερις στόχοι με ρομποτική κάμερα, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Φορτηγό ακινητοποιήθηκε και μπλόκαρε τον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η μια λωρίδα
Εξωθούσαν ανήλικες στην πορνεία και τις πλήρωναν με κοκαΐνη στην Αθήνα-Τέσσερις συλλήψεις
Μόρφου Νεόφυτος για το σκάνδαλο στη Μονή-«Δαιμονικές δυνάμεις κάνουν πολλαπλές επιθέσεις, δοκιμάζεται η πίστη»
Έτοιμο να αποπλεύσει για Γάζα το δεύτερο πλοίο με 500 τόνους βοήθειας
Απάντηση Αθήνας σε Ερντογάν-«Οι δηλώσεις για την Κύπρο προσβάλλουν τη μνήμη των θυμάτων»
Η πρώτη συνέντευξη της Sophia the Robot στην τηλεόραση-«Δεν έχουμε καμία επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο»
Πέφτουν τα τείχη, ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση των 57 θυμάτων των Τεμπών
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα-Κλάπηκαν κοσμήματα και χρυσαφικά από οικία
Φωτιά σε δύο οχήματα έξω από μηχανουργείο στην Πάφο-Επηρεάστηκε και τρίτο
Καλωσόρισε τη λειτουργία διαδρόμου από την Κύπρο, τόνισε ανάγκη χερσαίων περασμάτων ο Μπορέλ