LIVE: Νέο οκταήμερο διάταγμα για τον «Ορέστη»-Ένα βήμα πριν οδηγηθεί στις Κεντρικές

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε πέντε γυναίκες και δύο παιδιά, κατά το 2016-2018 στη Λευκωσία.

Οι ανακριτές, αναμένεται να ζητήσουν την ανανέωση της κράτησης του υπόπτου, ενώ πριν εκπνεύσει το νέο διάταγμα προσωποκράτησης του, αναμένεται να καταχωρήσουν την υπόθεση και να παραπέμψουν τον 35χρονο σε απευθείας δίκη.

Όπως είχαμε μεταδώσει, η καταχώρηση της υπόθεσης, αναμένεται να γίνει ακόμα κι αν τα άλλα δύο πτώματα που αναζητούνται, αυτά των Μαρικάρ Βαλντέζ και της εξάχρονης Σιέρρα, δεν εντοπιστούν από τις Αρχές, αφού εκτός από το ότι ο ύποπτος έχει παραδεχθεί τους φόνους τους, υπάρχουν στοιχεία που τον συνδέουν με την υπόθεση.
 
Ο 35χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί για επτά φόνους εκ προμελέτης, και ως εκ τούτου είναι αντιμέτωπος με επτά φορές ισόβια, όσα και τα θύματα του, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι θα είναι αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ποινή που επιβλήθηκε ποτέ στα χρονικά.

Σημειώνεται ότι ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές και σε θεληματική κατάθεση που έδωσε στις 25/4/2019 τη διάπραξη επτά συνολικά φόνων με θύματα πέντε αλλοδαπές γυναίκες και δύο παιδιά.

Πρόκειται για τη Mary Rose (Φιλιππίνες) και την ανήλικη κόρη της Sierra – Graze, την Arian Palanas (Φιλιππίνες), τη Maricar Valdez (Φιλιππίνες), την Livia Florentina (Ρουμανία) και την ανήλικη κόρη της Elena Bunea και Khadha Anu (Νεπάλ).

Όλα τα θύματα είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία ως ελλείποντα πρόσωπα εκτός από τη γυναίκα από το Νεπάλ για την οποία είχε γίνει καταγγελία στο γραφείο του λειτουργού μετανάστευσης ότι εγκατέλειψε το χώρο εργασίας της.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί πέντε σοροί, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό άλλων δύο θυμάτων στη Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο. 
 
LIVE Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»