Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς… Στο κενό ξανά οι έρευνες για την τρίτη βαλίτσα

Με αλλεπάλληλες προσπάθειες δυτών για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας θανάτου, στην οποία βρίσκεται η σορός της Μαρικάρ Βαλντέζ, την οποία παραδέχθηκε ότι σκότωσε ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος, συνεχίστηκαν οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.
 
Παρότι δύτες καταδύθηκαν συνολικά τέσσερις φορές από το πρωί, ωστόσο δεν κατέστη δυνατός, ούτε και σήμερα, ο εντοπισμός της βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη.
 
Ως εκ τούτου σηματοδοτήθηκαν νέα σημεία και αύριο αναμένεται να επαναρχίσουν από το πρωί εκ νέου οι έρευνες για 33η μέρα.
Παράλληλα, στασιμότητα παρατηρείται στις έρευνες και στην λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο όπου αναζητείται η σορός της εξάχρονης Σιέρρα Γκράζε. Όπως είχε μάλιστα δηλώσει ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας, υπάρχει βαθιά ανησυχία για τον κίνδυνο να μην εντοπιστεί το πτώμα της εξάχρονης, εξηγώντας πως λόγω της παρέλευσης του χρόνου από τη ρίψη του πτώματος του κοριτσιού στη λίμνη, μπορεί να έχει συμβεί οτιδήποτε. Διαβεβαίωσε ωστόσο, ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν.
 
Υπενθυμίζεται πως, όσον αφορά τον 35χρονο κατά συρροή δολοφόνο, έχει παραδεχθεί μέχρι στιγμής τους φόνους πέντε γυναικών και δύο παιδιών, από τις οποίες έχουν εντοπιστεί οι σοροί των πέντε.
 
Πρόκειται για τη Μαρύ Ρόους Τιμπούρτσιο, την Αριάν Παλάνας Λοζάνο, την Κάτχα Ανού, τη Λίβια Φλωρεντίνα Μπουνέα και την οκτάχρονη κόρη της Έλενα Ναταλία Μπουνέα.
 
Ο ύποπτος, ο οποίος έχει οδηγηθεί μέχρι στιγμής έξι φορές ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση εντάλματος κράτησης του, πέρα από τις δολοφονίες θεωρείται ύποπτος και για το βιασμό μιας κοπέλας από τις Φιλιππίνες, την οποία προσέγγισε υπό την ιδιότητα του φωτογράφου το 2017.
 
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο για όλες τις υποθέσεις και δεν αποκλείεται σύντομα οι υπόθεσεις να καταχωρηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Νέα βάρκα εντοπίστηκε ανοιχτά της Κύπρου-Οδηγείται στο λιμάνι Λάρνακας
Απορρίφθηκε έφεση ενάντια στην Τρ. Κύπρου και την ΚΤΚ για αγορά αξιογράφων
Μικρό σκάφος βυθιζόταν στον κόλπο Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος», διασώθηκαν δύο άτομα
Χειροπέδες σε 44χρονο για τον εμπρησμό 17 οχημάτων σε συνεργείο
Στο κελί για πέντε χρόνια 25χρονος για δύο ληστείες περιπτέρου στη Χλώρακα
Καταζητείσαι 42χρονος Σύρος για παράνομη είσοδο στην Κύπρο το... 2022
Στο κελί οι δύο συλληφθέντες για την άφιξη 110 μεταναστών από τη Συρία
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 34χρονο που χτύπησε και βίασε την πρώην σύζυγο του
Ξεκρέμαστη η υπόθεση κατά Ουκρανού για ξέπλυμα-Από 40 κατηγορίες τελικά... μία αν δεν καταθέσει η Ουκρανή
Εννέα συλλήψεις σε πολυεθνική επιχείρηση της Europol για την 645 εκ. απάτη επενδύσεων JuicyFields