Σε τρία σηματοδοτημένα σημεία επικεντρώνονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη

Στα τρία κρίσιμα σημεία που σηματοδοτήθηκαν στην Κόκκινη Λίμνη ,επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών, έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσον σε κάποιο από αυτά τα σημεία κρύβεται η τρίτη βαλίτσα θανάτου, στην οποία πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ.
 
Γύρω στις εννέα το πρωί, δύτης αναμένεται να καταδυθεί στην Κόκκινη Λίμνη για να ελέγξει ένα προς ένα τα σηματοδοτημένα σημεία, την ίδια ώρα που το Sonar θα βρίσκεται σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο νέας σάρωσης σε κάποιο από τα τρία σημεία.
 
Ακολούθως, σε περίπτωση που οι έρευνες ολοκληρωθούν μέχρι το μεσημέρι σε όλα τα σημεία, όπως αναμένεται, δύτης και Sonar θα μετακινηθούν στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο για να αρχίσουν και εκεί εκτεταμένες έρευνες, σε μια προσπάθεια για εντοπισμό της σορού της εξάχρονης Σιέρρα.
 
Αυξάνονται οι πιθανότητες για το plan c
Πάντως, όσο κυλούν οι μέρες και δεν υπάρχουν αποτελέσματα από τις έρευνες τόσο στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο και στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό αυξάνονται οι πιθανότητες οι Αρχές, να οδηγηθούν σε plan c.
 
Με το συγκεκριμένο πλάνο, αναμένεται να ζητηθεί από την Scotland Yard, η συνδρομή του ειδικού ραντάρ διείσδυσης εδάφους, για το οποίο έγινε μια πρώτη επαφή με τους εμπειρογνώμονες που ήρθαν στην Κύπρο, την προηγούμενη βδομάδα.
 
Ογκοδέστατη η έρευνα για τον «Ορέστη»
Σε ότι αφορά την έρευνα για τον 35χρονο κατά συρροή δολοφόνο, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, «υπάρχει μεγάλη ροή πληροφοριών από πολίτες οι οποίες αξιολογούνται και λαμβάνονται αποφάσεις ως προς τις περαιτέρω ενέργειες».
 
Σημείωσε επίσης ότι το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει την ανάλυση των ηλεκτρονικών δεδομένων και οι ανακριτές της υπόθεσης βρίσκονται σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών. «Το έργο της ανακριτικής ομάδας είναι αρκετά μεγάλο», είπε.
 
Ερωτηθείς εάν υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να μεγαλώσει ο αριθμός των θυμάτων του 35χρονου υπόπτου, περιορίστηκε να πει ότι η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται και πως «δεν υπάρχει κάτι που να αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα της υπόθεσης».
 
Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος, έχει μέχρι στιγμής ομολογήσει τη δολοφονία πέντε γυναικών και δύο παιδιών.
 
Πρόκειται για τις Λίβια Φλωρεντίνα Μπουνέα, Έλενα Ναταλία Μπουνέα, Μαρύ Ρόους Τιμπούρτσιο, Κάτχα Ανού και Αριάν Παλάνας Λοζάνο, τα πτώματα των οποίων έχουν εντοπίστεί, όπως και την Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά και την εξάχρονη Σιέρρα οι οποίες αναζητούνται σε Κόκκινη Λίμνη και λίμνη Μεμί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα