H θέση του «Ορέστη» για τη βαλίτσα στην ταβέρνα-Στο μικροσκόπιο οι συνομιλίες του με γυναίκες

Ένα-ένα στήνει τα κομμάτια του παζλ η Αστυνομία σε σχέση με τα ειδεχθή εγκλήματα του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου, ο οποίος φαίνεται να κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες πέντε γυναικών και δύο παιδιών.
 
Ο 35χρονος περιβόητος «Ορέστης», ψάρευε τα θύματα του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το ηλεκτρονικό έγκλημα να έχει γονατίσει κυριολεκτικά, στα τηλεπικοινωνιακά του δεδομένα.
 
Ενώπιον των Αρχών υπάρχει μεγάλος όγκος μαρτυρικού υλικού, ενώ στο επίκεντρο βρίσκονται δεκάδες συνομιλίες του 35χρονου με γυναίκες, οι οποίες διερευνώνται ενδελεχώς, ούτως ώστε να διαπιστωθεί, εάν υπάρχουν κι άλλα θύματα πέρα από τα επτά.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος επιμένει στη θέση του, ότι δεν διέπραξε άλλους φόνους πέραν των πέντε γυναικών και της οκτάχρονης, ενώ για το δεύτερο παιδί, την εξάχρονη Σιέρρα, ισχυρίζεται ότι πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων και στη συνέχεια την έριξε στη λίμνη του Ξυλιάτου.
 
Παράλληλα η Αστυνομία, διερευνά τη μαρτυρία ιδιοκτήτριας ταβέρνας, ότι κατά τον περασμένο Φεβρουάριο είχε εντοπίσει σε κάδο έξω από το εστιατόριο της μια μεγάλη πράσινη βαλίτσα. Όπως είχε αναφέρει η γυναίκα, όταν αντίκρισε τη βαλίτσα είχε επιχειρήσει να τη σηκώσει, ωστόσο ήταν πολύ βαριά, με αποτέλεσμα να την αφήσει στον κάδο.
 
Σημείωσε επίσης, μετά τη σύλληψη του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου και τις αποκαλύψεις που έγιναν θυμήθηκε ότι ο ύποπτος είχε επισκεφθεί την ταβέρνα.
 
Μετά τη μαρτυρία που είδε το φως της δημοσιότητας, ανακριτές της υπόθεσης, έλαβαν κατάθεση από την ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, το
περιεχόμενο της οποίας αξιολογείται, ωστόσο θεωρείται απομακρυσμένο να συνδέεται με την υπόθεση του «Ορέστη».
 
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, ανέφερε ότι «στο πλαίσιο των διαφόρων πληροφοριών, έχει διαβιβαστεί στην Αστυνομία και η συγκεκριμένη πληροφορία και έχουμε ερωτηθεί επανηλλειμένα από χθες αν θα γίνουν έρευνες σε οποιουσδήποτε χώρους.
 
Είμαστε στο στάδιο της αξιολόγησης των πληροφοριών και θα αποφασιστεί, αν θα γίνουν έρευνες σε άλλους χώρους».
 
Πάντως, οι πληροφορίες που λαμβάνουν οι Αρχές είναι συνεχείς, κάποιες από τις οποίες ίσως να μην έχουν υπόσταση, αλλά οι ανακριτές είναι αναγκασμένοι να τις διερευνήσουν, στο πλαίσιο της σοβαρότητας της υπόθεσης.
 
Την ίδια ώρα σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, ο 35χρονος πέρασε χθες από νέα ανάκριση, όπου παραδέχθηκε ότι πήγε στη συγκεκριμένη ταβέρνα, ωστόσο υπέδειξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη βαλίτσα και ότι δεν συνδέεται με όλες τις βαλίτσες που μπορεί να εντοπίζονται.
 
Δυσπιστία, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις για περισσότερα θύματα
Πάντως, παρότι υπάρχει δυσπιστία ως προς τον ισχυρισμό του υπόπτου ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματα και ότι η δράση του ξεκίνησε με το διπλό φονικό μάνας και κόρης το 2016, εντούτοις δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες που να δείχνουν ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι μεγαλύτερος.
 
Παράλληλα, οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς σε μια προσπάθεια να αποκαλυφθούν όλες οι κρυφές πτυχές των δολοφονιών.
 
Εξαιρετικά σημαντικός για τους ανακριτές είναι επίσης και ο εντοπισμός των άλλων δύο σορών, της 29χρονης Μαρικάρ και της εξάχρονης Σιέρρα, με την ελπίδα ότι θα ρίξουν ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση, των επτά δολοφονιών.
 
Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, ογκοδέστατη είναι και η δουλειά που έχει επιβαρυνθεί το ηλεκτρονικό έγκλημα, το οποίο έχει θέσει στο μικροσκόπιο του δεκάδες συνομιλίες που είχε ο ύποπτος με πρόσωπα μέσω διαδικτύου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Διαπιστώνει παράλειψη και αμέλεια των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για την ανεξέλεγκτη εισαγωγή σκύλων η Λοττίδη
Πιάστηκαν ξανά στον ύπνο μέρα μεσημέρι-Οργανώθηκε καλύτερα από την Αστυνομία ο υπόκοσμος για την ενέδρα
Πιθανόν ανήλικης η σορός που εντοπίστηκε στη Σωτήρα-Λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις
Χείμαρρος κατά Παπαθεοδώρου ο Λοϊζίδης-«Να μας πει ο Αρχηγός αν μιλά με μάρτυρες κατηγορίας»
Κλειστό τμήμα του δρόμου Ανθούπολης-Παλαιχωρίου λόγω της απόπειρας φόνου
Εν κινήσει οι πυροβολισμοί στο θύμα της ενέδρας-Έφυγε από επίσκεψη στα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμιας (pics)
Έτσι στήθηκε η ενέδρα θανάτου μέρα μεσημέρι στη Λακατάμια-Σε απόσταση αναπνοής από τον αστυνομικό σταθμό
Απόπειρα φόνου εναντίον γνωστού προσώπου στη Λακατάμια
Στο νοσοκομείο κυνηγός μετά από δάγκωμα φίνας
Έρευνες στη θάλασσα για το άλλο μισό πτώμα-Στο μικροσκόπιο δύο υποθέσεις αγνοούμενων μεταναστών