Παραμένει στον πυθμένα της λίμνης η τρίτη βαλίτσα θανάτου-Παρατείνεται το θρίλερ

Ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, οι οποίες συνεχίζονται για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας θανάτου, εντός της οποίας βρίσκεται η σορός της 29χρονος Μαρικάρ Βαλντέζ.
 
Τα αποτελέσματα της σάρωσης από το Sonar, έδειξαν συγκεκριμένα σημεία, στα οποία έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα όπως  το απόγευμα της Κυριακής, όταν ανασύρθηκε η βαλίτσα με τη σορό της οκτάχρονης Έλενας Ναταλίας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεν εντοπίστηκε η βαλίτσα θανάτου, άκαρπες οι έρευνες
 
Κατά τις σημερινές έρευνες, στο επίκεντρο βρέθηκε δεύτερο σημείο, στο οποίο η ρομποτική κάμερα επιχείρησε να επαληθεύσει τι ήταν αυτό το αντικείμενο που ήταν διογκωμένο στον βυθό.
 
Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε κατορθωτό και στη συνέχεια στον βυθό καταδύθηκε ο δύτης, ο οποίος τελικά διαπίστωσε ότι δεν επρόκειτο για την τρίτη βαλίτσα θανάτου, αλλά για βράχο.
 
Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη θα συνεχιστούν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας, σε συγκεκριμένα σημεία για εντοπισμό και ανάσυρση της τρίτης βαλίτσας.
 
Όπως είχε δηλώσει ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, αφού ολοκληρωθούν οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, τότε το σύστημα Sonar θα μεταφερθεί στο Ξυλιάτο για να σαρώσει τη λίμνη Μεμί, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί και να ανασυρθεί η σορός της εξάχρονης Σιέρα.
 
Υπενθυμίζεται ότι στις δύο βαλίτσες που ανασύρθηκαν από την Κόκκινη Λίμνη, με διαφορά μίας εβδομάδας, ήταν της 38χρονης Λίβιας Φιορεντίνα και της οκτάχρονης κορούλας της Έλενας Ναταλίας.
 
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου μητέρα και κόρη ήταν τα πρώτα θύματα του, τα οποία σκότωσε τον Σεπτέμβριο του 2016.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

BINTEΟ: Κάνουν τη νύχτα μέρα οι οπαδοί της Ομόνοιας 29ης
Συλλήψεις στη Λεμεσό έπειτα από εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση
Συμπλοκή νεαρών στα Λατσιά με έναν τραυματία-Πρόσωπο ανέσυρε μαχαίρι
Στις 10 οι συλλήψεις για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Διέκοψε και ανακοινώνει την Κυριακή την απόφαση για κράτηση των εννέα το Δικαστήριο-Στο επίκεντρο ο πληροφοριοδότης
Καρογιάν: Κορυφαίος σταθμός η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ
Άμεση παρέμβαση Τμήματος Δασών για έλεγχο πυρκαγιάς στον Κάτω Πύργου Τυλληρίας
ΒΙΝΤΕΟ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο οι συλληφθέντες για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Χειροπέδες σε 34χρονο για υπόθεση απατής-Ενοικίασε σπίτι σε άλλο πρόσωπο, αλλά δεν ήταν δικό του
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για το «Δημητρούι»-Στους 9 οι ύποπτοι για τις αρχές