Mεγάλο ερώτημα γιατί δεν σκότωσε το θύμα βιασμού του ο serial killer

Στο μυαλό του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου προσπαθούν να «εισβάλουν» οι ανακριτές που διερευνούν την πρωτοφανή υπόθεση η οποία καθήλωσε ολόκληρη την Κύπρο, και όχι μόνο, σε μια προσπάθεια να φθάσουν στην άκρη του νήματος και να διαπιστώσουν εάν ο ίλαρχος κρύβει και άλλα μυστικά.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε και με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα των Αρχών, ο 35χρονος κρύβεται πίσω από επτά δολοφονίες, πέντε γυναικών και δύο παιδιών, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι η δολοφονική του δράση άρχισε το 2016, με τη διάπραξη ενός διπλού φονικού.

Η 38χρονη Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και η οκτάχρονη κόρη της, Έλενα Ναταλία Μπουνέα, δολοφονήθηκαν στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, ενώ τις σορούς τους τοποθέτησε σε ταξιδιωτικές βαλίτσες και τις πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού.

Τρίτο θύμα, η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ από τις Φιλιππίνες η οποία δολοφονήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2017, που επίσης έριξε στην Κόκκινη Λίμνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

 

Ωστόσο, πριν τη δολοφονία της Μαρικάρ και λίγο μετά τη διάπραξη του διπλού φονικού, ο 35χρονος φέρεται να την «έστησε» σε 19χρονη αλλοδαπή, η οποία μετά τις αποκαλύψεις γύρω από τη δράση του «Ορέστη», προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία για βιασμό, πράγμα το οποίο δεν έκανε νωρίτερα γιατί, όπως υποστήριξε, φοβόταν.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας από τον ανακριτή της υπόθεσης, στις 30 Απριλίου 2019, 19χρονη αλλοδαπή προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά του 35χρονου, τον οποίο «έδειξε» ως το πρόσωπο που την βίασε στο παρελθόν.
 
Συγκεκριμένα, η 19χρονη κατήγγειλε ότι γνώρισε τον «Ορέστη» κατά το 2016 μέσω του διαδικτύου, με σκοπό να την φωτογραφίσει ως μοντέλο, πράγμα το οποίο έγινε.
 
Αρχές του 2017, ο ύποπτος την παρέλαβε από την οικία της στη Λευκωσία με το αυτοκίνητο του, με σκοπό να της παραδώσει το φωτογραφικό υλικό που την αφορούσε. Ο 35χρονος μετέφερε την νεαρή σε τοποθεσία στη Λευκωσία, όπου μέσα στο αυτοκίνητο του ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά τη θέληση της.

Η παραπονούμενη προσπάθησε να αντισταθεί φωνάζοντας, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, ο ύποπτος με την χρήση του κινητού του τηλεφώνου, βιντεογραφούσε την αποτρόπαια πράξη του.

Με την πάροδο μικρού χρονικού διαστήματος, η 19χρονη, εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωσε στα χέρια του 35χρονου, σε φιλικό της πρόσωπο καθώς και στην πρώην σύζυγο του υπόπτου.

Επίσης, η 19χρονη παρέδωσε στις Αρχές υλικό συνομιλίας της ίδια και του υπόπτου, καθώς και συνομιλία του φιλικού της προσώπου, στο οποίο εκμυστηρεύτηκε τον βιασμό της από τον ύποπτο, μετά τη διάπραξη του αδικήματος.

Το μεγάλο ερώτημα που εγείρεται ενώπιον των Αρχών, είναι πώς η 19χρονη βγήκε ζωντανή από τα χέρια του, αφού περίπου δύο μήνες προηγουμένως, ο 35χρονος σκότωσε μητέρα και κόρη.  
 
Μάλιστα, ο 35χρονος, όπως αποκάλυψε ο REPORTER, τον Φεβρουάριο του 2017 προέβη σε καταγγελία εναντίον της αλλοδαπής, ισχυριζόμενος ότι τον απειλεί με καταγγελία για βιασμό, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή, αλλά ήταν με τη θέληση της.
 
Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, και σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης, διαπιστώθηκε ότι κατά το 2018 η νεαρή συνομιλούσε μέσω facebook με το προφίλ του «Ορέστη», χωρίς να γνωρίζει ότι πίσω από αυτό κρυβόταν ο 35χρονος. Όπως κατέθεσε, δεν συναντήθηκε μαζί του και οι συνομιλίες τους, ήταν περί φωτογραφίσεων.
 
Ως εκ τούτου, άγνωστο ποιες ήταν οι προθέσεις του, αφού ενώ την κατήγγειλε για απειλές και ενώ την είχε βιάσει, την προσέγγισε ξανά μέσω facebook με το προφίλ του «Ορέστη».     

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

 

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό