Δευτέρα 24 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αναλαμβάνει «εξιχνίαση» ο Αναστασιάδης, βλέπει Ιωνά και Αρχηγό

  30/04/2019 22:19
Αναλαμβάνει «εξιχνίαση» ο Αναστασιάδης, βλέπει Ιωνά και Αρχηγό

Αναλαμβάνει «εξιχνίαση» ο Αναστασιάδης, βλέπει Ιωνά και Αρχηγό

  30/04/2019 22:19
Σε κόκκινο συναγερμό η Αστυνομία για τον κατά συρροή δολοφόνων, σε κόκκινο συναγερμό και το Προεδρικό το οποίο παρακολουθεί την απίστευτη εξέλιξη της πρωτοφανούς δολοφονικής δράσης του περιβόητου «Ορέστη» και των πιθανών λαθών ή παραλήψεων που ενδεχομένως υπήρξαν από πλευράς Αστυνομίας και που είχαν ίσως ως αποτέλεσμα ο μανιακός serial killer να δολοφονήσει ανενόχλητος επτά αλλοδαπές γυναίκες.
Αναλαμβάνοντας δράση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Πέμπτη στις 10 το πρωί, κρίσιμη συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου και τον Αρχηγό της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου.
 
Όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός παρά τω προέδρω, Βασίλης Πάλμας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OMEGA, «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο ηγέτης του τόπου και θα πρέπει με υπομονή και ψυχραιμία να δούμε όλες τις διαστάσεις».
 
Παράλληλα διαβεβαίωσε «την κοινή γνώμη ότι το μαχαίρι θα φθάσει στο κόκκαλο και αυτές οι υποθέσεις θα εξιχνιαστούν», ενώ πρόσθετε ότι «προτεραιότητα είναι να εξιχνιαστούν τα εγκλήματα και από εκεί και πέρα η κυβέρνηση θα δει τα κενά και τις παραλήψεις για να μην επαναληφθούν τέτοια εγκλήματα».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας