Τετάρτη 26 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Ανακοίνωσαν το όνομα του θύματος και δεν ενημέρωσαν καν την οικογένεια ότι βρέθηκε νεκρή»

  30/04/2019 20:35
«Ανακοίνωσαν το όνομα του θύματος και δεν ενημέρωσαν καν την οικογένεια ότι βρέθηκε νεκρή»

«Ανακοίνωσαν το όνομα του θύματος και δεν ενημέρωσαν καν την οικογένεια ότι βρέθηκε νεκρή»

  30/04/2019 20:35
Σε νέες καταγγελίες που εγείρουν ερωτήματα ως προς τους χειρισμούς των Αρχών προκαλούν οι νέες καταγγελίες του Προέδρου του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών, Λούη Κουτρουκίδη.
 
Σύμφωνα με τον κ. Κουτρουκίδη, σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος με την οικογένεια της άτυχης Asmita Khadka Bista, που βρέθηκε νεκρή σε πηγάδι στο πεδίο βολής Ξυντούς, μετά από την ομολογία του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου, οι ίδιοι δεν γνώριζαν για τον εντοπισμό του πτώματός της.
 
Συγκεκριμένα από το περασμένο Σάββατο όταν ο ανακριτής ανέφερε το όνομα της άτυχης κοπέλας στο Δικαστήριο, κανένας δεν επικοινώνησε, είτε μέσω του προξενείου του Νεπάλ, είτε απευθείας με την οικογένεια της.
 
Σύμφωνα με τον Λούη Κουτρουκίδη, η άτυχη κοπέλα είναι μητέρα ενός 13χρονου παιδιού ενώ είναι και παντρεμένη ενώ η μητέρα της δεν πίστευε πως είναι νεκρή. Η μητέρα της δεν πίστευε πως η κόρη της είναι νεκρή με τον κ. Κουτρουκίδη να τους υποδεικνύει πως θα ενημερώσει τις Αρχές για να τους ενημερώσουν επίσημα.
 
Μάλιστα όπως είπε ο κ. Κουτρουκίδης, η οικογένεια της την ανέμενε να επιστρέψει στη χώρα, αφού την τελευταία φορά που επικοινώνησαν μαζί της, τους είπε πω αυτή θα επιστρέψει στη χώρα.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν μέχρι στιγμής η άτυχη γυναίκα για κάποιους λόγους εγκατέλειψε τον χώρο στον οποίο εργαζόταν και κατέθεσε αίτηση για πολιτικό άσυλο.
 
Εκείνη την περίοδο ήταν που χάθηκαν τα ίχνη της, χωρίς κανένας να την αναζήτηση και να καταγγείλει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.
 
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την ομολογία του στυγερού δολοφόνου, η άτυχη Asmita δολοφονήθηκε τον Ιούλιο του 2018.
 
Σημειώνεται πως την ημέρα που εξαφανίστηκε θεάθηκε να επιβιβάζεται σε άσπρο αυτοκίνητο. Στο σπίτι της δεν έλειπε κανένα προσωπικό της αντικείμενο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας