Προμελετημένη η δολοφονία της οκτάχρονης, επιμένει για τη Sierra ο «Ορέστης»

Την ώρα που οι έρευνες των Αρχών στους υγρούς τάφους των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου συνεχίζονται, ούτως ώστε να εντοπιστούν και να ανασυρθούν οι σοροί των γυναικών και των παιδιών, από ανάκριση σε ανάκριση συνεχίσει να περνά ο 35χρονος λοχαγός.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες γύρω από την δράση του 35χρονου, με σκοπό να στήσει όλα τα κομμάτια του παζλ και να οδηγήσει την υπόθεση ενώπιον Δικαστηρίου, όπου ο λοχαγός θα είναι αντιμέτωπος με επτά φορές ισόβια, όσες και τα θύματα του, εάν ο αριθμός των θυμάτων δεν αυξηθεί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καρέ καρέ η φρικιαστική στιγμή της ανάσυρσης της πρώτης βαλίτσας θανάτου (pics)

Τα όσα ομολόγησε στο δεκασέλιδο «ραβασάκι» του ο λοχαγός βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ανακριτών της υπόθεσης, ενώ ο ίδιος επιμένει ότι σκότωσε επτά άτομα, εκ των οποίων τα δύο παιδιά, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι τα εγκλήματα του ήταν προμελετημένα.

Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προμελετημένος ήταν και ο φόνος σε βάρος του οκτάχρονου κοριτσιού, κορούλας της 38χρονης Λίβιας Φλορεντίνας Μπουνέα, με τον ίδιο να ισχυρίζεται και να επιμένει ότι ήταν τα πρώτα του θύματα, τον Σεπτέμβριο του 2016.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά στην εξάχρονη Sierra, η σορός της οποίας ακόμη αναζητείται, ενώ η μητέρα της ήταν το πρώτο πτώμα που βρέθηκε στο φρεάτιο του λατομείου στο Μιτσερό, το οποίο ήταν η αρχή της αποκάλυψης της φρίκης, επιμένει ότι πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων και ότι την πέταξε στη συνέχεια στη λίμνη του Ξυλιάτου.  

Ανακρινόμενος ο 35χρονος, ισχυρίστηκε ακόμη ότι τις σκότωνε «γιατί ένιωθε ωραία», ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν επιδεικνύει μεταμέλεια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο λοχαγός επέστρεψε στον τάφο των πρώτων του θυμάτων… Ψύχραιμος και ατάραχος

Οι πρώτες ομολογίες
 
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης ενώπιον Δικαστηρίου, όπου οδηγήθηκε χθες ο 35χρονος λοχαγός για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής του, τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου 2016 μέχρι 26 Απριλίου 2019. Δηλαδή, από τη μέρα τη διάπραξη του πρώτου διπλού φονικού, μάνας και κόρης, μέχρι τη μέρα που βρέθηκε η τρίτη σορός.  
 
Μετά την ανεύρεση του πρώτου πτώματος, της 38χρονης Μαρί, ο 35χρονος ομολόγησε ότι την σκότωσε και την πέταξε στο φρεάτιο του λατομείου στο Μιτσερό, ενώ δεν αναφέρθηκε σε άλλες δολοφονίες, ωστόσο παραδέχθηκε ότι την εξάχρονη κόρη της την έριξε στη λίμνη του Ξυλιάτου, ισχυριζόμενος όμως, ότι δεν την σκότωσε αλλά πέθανε από εισόρμηση εμετού.
 
Στις 20 Απριλίου εντοπίζεται η σορός της 28χρονης Άριαν και ο λοχαγός, την ίδια μέρα, προβαίνει σε νέα ομολογία, παραδεχόμενος ότι γνώρισε το θύμα μέσω της σελίδας Badoo, συναντήθηκε μαζί της και τη μετέφερε στην οικία του όπου τη σκότωσε στο πατάρι/υπνοδωμάτιο του σπιτιού του και στη συνέχεια την μετέφερε στο Μιτσερό, όπου την πέταξε στο λατομείο του Μιτσερού.
 
Έσφιξε ο κλοιός
 
Στα πλαίσια των ερευνών έγινε άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος είχε συνομιλίες με την 29χρονη Μαρικάρ από τις Φιλιππίνες, η οποία εξαφανίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2017.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην οποία προέβη η μητέρα της Maricar, η κόρη της έλειπε από την οικία φιλικού της προσώπου. Η εν λόγω φίλη της κλήθηκε για κατάθεση και ανέφερε ότι στις 13 Δεκεμβρίου του 2017 στις 10 το πρωί, ενώ το θύμα βρισκόταν στην οικία που η ίδια διαμένει, εγκατέλειψε το μέρος, αναφέροντας ότι θα συναντούσε άγνωστο πρόσωπο το οποίο θα την μετέφερε για να συναντήσει τον αδελφό του συντρόφου της που απεβίωσε την 1ηΔεκεμβρίου 2017.
 
Όπως ανέφερε, δεν γνώριζε ποιο πρόσωπο θα συναντούσε, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία, ουδέποτε συνάντησε τον αδελφό του αποβιώσαντα συντρόφου της, όπως ήταν προγραμματισμένο να γίνει, με σκοπό να μεταβούν μαζί για να συναντήσουν τον εργοδότη του αποβιώσαντα, ούτως ώστε να διευθετήσουν διαδικαστικά ζητήματα.
 
Στις 23 Απριλίου του 2019, από το δικανικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος ήταν το πρόσωπο που συναντήθηκε με το θύμα στις 10 το πρωί, ενώ επίσης λήφθηκε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία, ο ύποπτος είχε στην κατοχή του φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν την άδεια προσωρινής παραμονής της Maricar.
 
Σημειώνεται ότι στις 23 Φεβρουαρίου 2018, εντοπίστηκε η άδεια προσωρινής παραμονής της Maricar στην περιοχή των Αγιων Ομολογητών όπου μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και αφού την παρέλαβαν, διενήργησαν διάφορες εξετάσεις στην γύρω περιοχή χωρίς θετικό αποτέλεσμα.
 
Ο ύποπτος είχε μεταφερθεί στο ΤΑΕ Λευκωσίας για ανάκριση όπου παραδέχθηκε μεν τη συνάντηση με το θύμα, ωστόσο έδωσε κάποιους ισχυρισμούς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε ένα πράγμα μόνο ίσως να είχε δίκαιο ο Ορέστης…
 
Έγραψε τη φρίκη σε χαρτί  
 
Στις 25 Απριλίου ο ύποπτος οδηγείται εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση νέου διατάγματος προσωποκράτησής του.
 
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι ο συνολικός αριθμός των θυμάτων του ανέρχεται στα επτά, ενώ ζήτησε να τον μεταφέρουν σε συγκεκριμένα σημεία για να υποδείξει πού πέταξε τις σορούς.  
 
Αρχικά μεταφέρθηκε στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό όπου υπέδειξε ότι έριξε τρεις σορούς, μέσα σε βαλίτσες, οι οποίες ανήκουν στην 36χρονη μάνα και την οκτάχρονη κόρη της από τη Ρουμανία, ενώ η τρίτη σορός ανήκει στην 29χρονη Μαρικάρ.
 
Μετά μεταφέρθηκε στο πεδίο βολής της Ορούντας, όπου υπέδειξε πηγάδι στο οποίο έριξε την 30χρονη από το Νεπάλ, την οποία σκότωσε το καλοκαίρι του 2018. Μάλιστα έλεγε στους ανακριτές ότι «δεν θυμάται από πού είναι».
 
Στη συνέχεια των υποδείξεων σκηνών, ο 35χρονος ζήτησε πένα και χαρτί όπου κατέγραψε τους επτά φόνους του οποίους διέπραξε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε δυόμιση μήνες σκότωσε τέσσερα θύματα-«Κλείδωσε» το χρονικό των επτά φόνων

Δειτε Επισης

Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσό-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου