Ο Γολγοθάς συνεχίζεται… Ανασύρουν και ψάχνουν πτώματα Κυριακή του Πάσχα

Στις δέκα αύριο το πρωί θα ξεκινήσει η προσπάθεια ανάσυρσης από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, των δύο βαλίτσων που εντοπίστηκαν σήμερα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις σε αυτές πιθανόν βρίσκονται τα δύο από τα τρία πτώματα, που αναζητούνταν στο συγκεκριμένο σημείο.
 
Παράλληλα, θα συνεχιστούν και οι έρευνες για εντοπισμό και της τρίτης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη, καθώς και οι έρευνες στη λίμνη του Ξυλιάτου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο λοχαγός επέστρεψε στον τάφο των πρώτων του θυμάτων… Ψύχραιμος και ατάραχος
 
Καθοριστικό στοιχείο για τις αυριανές έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό είναι τα αποτελέσματα των νέων αναλύσεων που έγιναν για την ποιότητα του νερού, αφού σχετίζεται άμεσα με την ασφάλεια των δυτών. Και αυτό, καθώς ανάλογα με την ποιότητα του νερού, ανάλογη θα είναι και η στολή που θα φορέσει μαζί με το σκάφανδρο κεφαλής και θα τροφοδοτείται με αέρα από τη ξηρά.
 
Ο δύτης, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκο Τράγκολα, αν χρειαστεί θα καταδυθεί, καθότι τα αντικείμενα δεν έχουν ανευρεθεί σε μεγάλο βάθος.  
 
«Η ρομποτική κάμερα έχει εντοπίσει δύο αντικείμενα τα οποία κινούν εύλογες υποψίες ότι είναι τα αντικείμενα τα οποία αναζητούσαμε. Αυτό που έγινε στη συνέχεια ήταν η σηματοδότηση των αντικειμένων, ώστε αύριο γύρω στις δέκα το πρωί να αρχίσει η διαδικασία ανάσυρσής τους, προκειμένου να διαπιστωθεί για ποια πράγματα πρόκειται», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των σημερινών ερευνών ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας.
 
Ερωτηθείς κατά πόσο τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν είναι ταξιδιωτικές βαλίτσες, στις οποίες ο 35χρονος μανιακός δολοφόνος ανέφερε ότι τοποθέτησε τις σορούς προτού τις πετάξει στην Κόκκινη Λίμνη, ο κ. Τράγκολας απάντησε με νόημα: «Αυτά αναζητούσαμε».
 
«Θα συνεχίσουμε τις έρευνες για να ανεύρουμε και το τρίτο αντικείμενο είπε», ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τονίζοντας πως γίνεται επικέντρωση σε συγκεκριμένα σημεία.  
 
 
Όσον αφορά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στη λίμνη στο Ξυλιάτο, όπου αναζητείται η σορός της εξάχρονης Siera, ούτε και σήμερα απέδωσαν οποιοδήποτε αποτέλεσμα.  
 
«Κάτι βρέθηκε σήμερα το οποίο στείλαμε για εξέταση και αναμένουμε αποτελέσματα, χωρίς να ελπίζουμε όμως σε κάτι το θετικό. Απλώς εξετάζουμε κάποια πράγματα, τα οποία δεν συνάδουν με το περιβάλλον εκεί της λίμνης», σημείωσε ο Μάρκος Τράγκολας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε δυόμιση μήνες σκότωσε τέσσερα θύματα-«Κλείδωσε» το χρονικό των επτά φόνων

Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενώπιον Δικαστηρίου όπου οδηγήθηκε το πρωί ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού για υποδείξεις σκηνών.

Ο 35χρονος υπέδειξε στους ανακριτές το σημείο από το οποίο έριξε τις βαλίτσες με τις σορούς των θυμάτων του, ο οποίος κατά τη διαδικασία ήταν ψύχραιμος.

Στη Κόκκινη Λίμνη, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, έριξε τη 38χρονη μητέρα και την οκτάχρονη κόρη της που δολοφονήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2016, καθώς και την 29χρονη Μαρικάρ η οποία δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.  Δηλαδή, τα τρία πρώτα του θύματα, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα και εάν τελικά δεν διέπραξε άλλες δολοφονίες.

Η κάμερα του REPORTER βρέθηκε και σήμερα στη σκηνή του εγκλήματος, όπου κατέγραψε λεπτός προς λεπτό τις υποδείξεις σκηνών από τον  35χρονο δολοφόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Ήταν λες και εγκατέλειψαν την οικία τους άρον άρον-Όταν οι εικόνες εξέπεμπαν SOS

Δειτε Επισης

Πολύρωρη δικαστική διαδικασία για την κράτηση των υπόπτων για «Δημητρούι»-Διαφοροποίηση ρόλων και ενστάσεις συνηγόρων
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ένοπλος εισβάλλει σε εκκλησία και προσπαθεί να πυροβολήσει ιερέα
Δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα και δεκαοκτώ μέλη έστειλε στην Κύπρο η Ιορδανία
Επιστρέφει στην Κύπρο η Ολγκίν-Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ σε χωριστές συναντήσεις την Τετάρτη
Στην Κύπρο αποστολή από την Ιορδανία για ενίσχυση των πτητικών μέσων αεροπυρόσβεσης
Καμία πρόοδος στις διαπραγματεύσεις Ισραήλ και Χαμάς-Επιχείρηση απομάκρυνσης αμάχων από τη Ράφα
Χειροπέδες σε άλλους δύο για το «Δημητρούι»-Ο ένας κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών
Ψάχνουν τα αίτια της τραγωδίας ανήμερα του Πάσχα-Έφυγαν με διαφορά τρία χρόνια μάνα και γιος
Με νομοσχέδιο εντάσσει τη «Γαλάζια Πατρίδα» στα σχολεία ο Ερντογάν-Αντιδρά η αντιπολίτευση
Μαύρο Πάσχα, νεκρός ο 30χρονος Ευτύχιος-Μετωπική σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με όχημα