Έψαχνε απεγνωσμένα την κόρη και την εγγονή της, δεν έλαβε ποτέ απάντηση

Μέχρι τις ρουμανικές αρχές έφτασε η υπόθεση εξαφάνισης της Livia Fiorentina και της Elena Natalia, της μάνας και κόρης από τη Ρουμανία που δολοφονήθηκαν από τον 35χρονο serial killer.
 
Τα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης με εκτενή ρεπορτάζ τους έψαξαν και βρήκαν την οικογένεια της άτυχης Livia, που διαμένει στη χώρα.
 
Η μητέρα της άτυχης 36χρονης μίλησε στα ρουμάνικα μέσα και ανέφερε πως μετά την εξαφάνιση της κόρης της επικοινώνησε με τις ρουμανικές αρχές. Μέσω της πρεσβείας της Ρουμανίας στην Κύπρο έγιναν διαβήματα προς την κυπριακή Αστυνομία, ωστόσο δεν έλαβαν ποτέ απάντηση.
 
Η μητέρα της Livia ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση και την ομολογία του 35χρονου ότι η κόρη και η εγγονή της έπεσαν θύματα του Ορέστη, από τον πρώην σύζυγο της κόρης της.
 
Μιλώντας στην εφημερίδα adevarul, η μητέρα της Livia φοβερά συγλονισμένη από τις τελευταίες εξελίξεις εξέφρασε την ελπίδα ο 35χρονος να υποδείξει που ακριβώς έβαλε τις σορούς της κόρης και τις εγγονής της.  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρόσαψε κατηγορίες στους Ε/κ το ψευδοκράτος, ζήτησε να παραμείνουν υπό κράτηση άλλες οκτώ ημέρες
Βολές ΑΚΕΛ σε Αστυνομία και Χαρτσιώτη για την παλαιστινιακή σημαία στη Λεμεσό-«Προκλητική ενέργεια αυταρχισμού»
Απέρριψε την ένσταση Βαρωσιώτου για διάταγμα αναστολής της απόφασης απόλυσής της το Ανώτατο
Έκτακτες συστάσεις από την Πυροσβεστική λόγω αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς
Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα στη Λάρνακα-Εντοπίστηκαν στην κατοχή τους χρήματα και ρολόγια
Χειροπέδες σε 24χρονο στη Λάρνακα-Εντοπίστηκαν ναρκωτικά στο όχημα του
Χειροπέδες σε 17χρονο για επίθεση και ληστεία διανομέα φαγητού τον Οκτώβριο
Δύο 12χρονοι υπό την επήρεια ναρκωτικών στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε κάνναβη στην κατοχή τους
Ηλικιωμένος παραδέχθηκε ότι εκτελούσε εργασίες και προκάλεσε τη φωτιά στις Δύμες
ΒΙΝΤΕΟ: Κατηγορήθηκαν γραπτώς τρία πρόσωπα που σήκωσαν μπαλόνια με τη σημαία της Παλαιστίνης έξω από το Άλφαμεγα