ΒΙΝΤΕΟ: Ήταν λες και εγκατέλειψαν την οικία τους άρον άρον-Όταν οι εικόνες εξέπεμπαν SOS

Όλο και περισσότερα ερωτήματα εγείρονται για τους χειρισμούς που έτυχε η υπόθεση εξαφανισμού της της Livia Florentia Buena που εξαφανίστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 μαζί με την ανήλικη κορούλα της.
 
Στην τηλεόραση του Σίγμα στις 25 Οκτωβρίου του 2016, δηλαδή 25 ημέρες μετά την εξαφάνιση τους παρουσιάστηκαν πλάνα από το εσωτερικό της οικίας της άτυχης γυναίκας, με την εικόνα να αποδεικνύει πως το σπίτι ήταν ανάστατο με ανοιχτά ντουλάπια, φαγητά και ποτά αφημένα στην κουζίνα.
 
Οι οικείοι προσπάθησαν να δώσουν στοιχεία για την υπόθεση στην Αστυνομία τα οποία όπως φάνηκε, δεν λήφθηκαν σοβαρά υπόψη από την Αστυνομία, ενώ κατάγγελλαν ότι οι ανακριτές της υπόθεσης δεν επισκέφθηκαν ποτέ το σπίτι.
 
Μάλιστα, σύμφωνα με φίλους της Livia η ίδια άφησε το σπίτι χωρίς να πάρει τα προσωπικά της αντικείμενα γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά, αφού μια ημέρα πριν στις 24 Οκτωβρίου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, δήλωνε στην ίδια εκπομπή πως η Αστυνομία προχώρησε σε όλες εκείνες τις ενέργειες και έρευνες στην οικία και διαφάνηκε από αυτές ότι μητέρα και κόρη εγκατάλειψαν το σπίτι.
 
Το σπίτι βρισκόταν σε άθλια κατάσταση ενώ από τα πλάνα εξάγεται ξεκάθαρα το συμπέρασμα πως πριν εγκαταλειφθεί προηγήθηκε μια μάχη αφού υπήρχαν πολλά ερμάρια και ντουλάπια ανοιχτά.
 
Η καταγγελία της γειτόνισσας
Τα πράγματα τους ήταν όλα εκεί. Τα φαγώσιμα όπως τα άφησε στο τραπέζι, τα ρούχα τους όλα εκεί, τότε αντιληφθήκαμε ότι κάτι συμβαίνει. Πως έφυγε βιαστικά. Σαν να είχαν φάει και έφυγαν και τα άφησαν όλα εκεί. Η κοπέλα ενδιαφερόταν για το παιδί της. Κάθε πρωί πήγαινε το παιδί της σχολείο. Μετά το μεσημέρι την παρελάμβανε. Την έπαιρνε για θεραπεία γιατί το παιδάκι ήταν αυτιστικό, την πήγαινε σε λογοθεραπεύτρια. Η Αστυνομία είχε ερωτηθεί αν ήθελε να μπει στο διαμέρισμα και απάντησαν πως το έλεγχαν διαφορετικά.Δεν υπήρχε κανένα σημείο που να μας δείχνει πως θα επιστρέψει. Την παίρναμε τηλέφωνο και το τηλέφωνο της δεν απαντούσε.Το παιδάκι είχε κάποια προβλήματα. Έδωσε αγώνα για να παίρνει βοήθεια για το παιδάκι της και είχε καταφέρει να τακτοποιήσει τη ζωή της. Δεν νομίζω να τα παρατούσε όλα και να έφευγε.
 
Στο μεταξύ στην συγκεκριμένη εκπομπή κλήθηκε να σχολιάσει τις αποκαλύψεις ο εκπρόσωπος Τύπου της δύναμης Ανδρέας Αγγελίδης, ο οποίος δεν θέλησε να παρέμβει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί