Παρασκευή 25 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Απτόητος ακόμα και μπροστά στα μάτια δυο αθώων και ανυπεράσπιστων παιδιών

  25/04/2019 22:05
Απτόητος ακόμα και μπροστά στα μάτια δυο αθώων και ανυπεράσπιστων παιδιών

Απτόητος ακόμα και μπροστά στα μάτια δυο αθώων και ανυπεράσπιστων παιδιών

  25/04/2019 22:05
Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν όσα βιώνει ο τόπος μας τις τελευταίες ημέρες, μετά τον τυχαίο εντοπισμό του πρώτου πτώματος στο φρεάτιο του τρόμου στο Μιτσερό.
 
Από εκείνη την ημέρα και έπειτα και ειδικότερα όταν τελικά η Αστυνομία έφθασε στα ίχνη του 35χρονου Ίλαρχου, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης.
 
Για να φθάσουμε στη σημερινή ημέρα που έφερε δραματικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, μετά και την παραδοχή του για επτά δολοφονίες, πέντε γυναικών και δυο ανήλικων κοριτσιών.
 
1.Μαρικάρ Βαλντέζ
Η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ από τις Φιλιππίνες, εξαφανίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2017. Ο ύποπτος παραδέχθηκε αυτή τη δολοφονία και αναζητείται η σορός.
 
2.Μαρί Ρόους
Η 38χρονη μητέρα Μαρί Ρόους από τις Φιλιππίνες, εξαφανίστηκε περίπου έξι μήνες μετά τη Μαρικάρ, στις 4 Μαΐου 2018. Έχει ταυτοποιηθεί ως η πρώτη σορός που βρέθηκε στο Μιτσερό. Η 38χρονη είχε δεσμό με τον ύποπτο για έξι μήνες.
 
3.Σιέρα-Γκράζε Σεουκάλιουκ
Η εξάχρονη Σιέρα (με καταγωγή από Φιλιππίνες και Ρουμανία), εξαφανίστηκε μαζί με τη μητέρα της Μαρί Ρόους, στις 4 Μαΐου του 2018. Για ανεύρεση της σορού του κοριτσιού γίνονται έρευνες στη λίμνη Ξυλιάτου, όπου, σύμφωνα με ισχυρισμούς του υπόπτου, έριξε το άψυχο σώμα της. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί η σορός του παιδιού.
 
4.Άριαν Λοζάνο
Η δεύτερη σορός που εντοπίστηκε στο φρεάτιο του Μιτσερού, εκτιμάται ότι ανήκει στην 28χρονη Άριαν Λοζάνο από τις Φιλιππίνες. Η γυναίκα δολοφονήθηκε στις 23 Ιουλίου 2018 στο πατάρι της οικίας του υπόπτου.
  
5. Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα
Η 36χρονη Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα από τη Ρουμανία εξαφανίστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 και συγκαταλέγεται στα θύματα του «Ορέστη», όπως ο ίδιος ομολόγησε.
 
6.Έλενα Ναταλία Μπουνέα

Μαζί με την 36χρονη εξαφανίστηκε και η οκτάχρονη κόρη της Έλενα Ναταλία Μπουνέα, την οποία ο serial killer προέβη στην ωμή παραδοχή ότι σκότωσε.
 
7.Αγνώστου ταυτότητας

Το έβδομο θύμα εντοπίστηκε σήμερα σε λάκκο στο πεδίο βολής Ξυντούς, κατόπιν υποδείξεων του 35χρονου, ο οποίος είπε ότι δεν θυμάται από πού ήταν, λέγοντας ως πιθανές χώρες καταγωγής της την Ινδία ή το Νεπάλ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας