Αυτές οι ψυχές που έφυγαν θα μας στοιχειώνουν για πάντα…

Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να χαρακτηρίσουν τη βιαιότητα, τη φρίκη, το έγκλημα και την απάνθρωπη δράση του κατά συρροή δολοφόνου που έχει αφήσει στήλη άλατος το παγκύπριο.
 
Κυνικός δολοφόνος, με στοιχεία στυγνού εγκληματία. Ένας άνθρωπος, που σκόρπιζε στο πέρασμα του πόνο, θλίψη και τρόμο. Ένας άνθρωπος, που αρκετές από τις γυναίκες που βρέθηκαν ενώπιον του είδαν για τελευταία φορά το φως. Γυναίκες από άλλες χώρες που ήρθαν στην Κύπρο και προσπαθούσαν να βγάλουν τα προς το ζην.
 
Παιδιά που έκαναν μόνο όνειρα για το μέλλον. Αθώες ψυχές που έζησαν την κόλαση στα χέρια του πιο στυγνού εγκληματία που γεννήθηκε και έζησε στην σύγχρονη Κύπρο.
 
Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, όχι μόνο δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους, αλλά ούτε το πιο διαβολικό μυαλό δεν θα μπορούσε να τα συλλάβει.
 
Οργή, πόνος, θλίψη και επτά τεράστια γιατί για τον ή τους υπαίτιους  
 
Μπορεί η Marry Rose, η Μaricar, η Arian, η Livia, η Elena, η Sierra και η γυναίκα που παραμένουν άγνωστα ακόμα τα στοιχεία της να μην είναι από την Κύπρο, ωστόσο είναι γυναίκες και παιδιά που έχασαν τη ζωή τους από τα χέρια ενός ανθρώπου υπεράνω υποψίας, που δρούσε κάτω από τον μανδύα του έντιμου στρατιωτικού της Εθνικής Φρουράς.
 
Ενός δολοφόνου για τον οποίο κάποιοι σφύριζαν αδιάφορα. Καταγγελίες για ελλείποντα και μαρτυρίες, που οι αρμόδιοι δεν εντόπιζαν στοιχεία. Η ανοχή μεγάλωνε τον κύκλο αίματος κι αν δεν ήταν ένας τουρίστας από τη Γερμανία, ίσως απόψε άλλο ένα πτώμα να κειτόταν νεκρό από τα χέρια του. Θα πεταγόταν σε ένα φρεάτιο, σε ένα πηγάδι ή σε μια λίμνη.
 
Αν αυτούς τους φόνους τους εξιχνιάσουμε δεν θα έχουμε πολύ θετικές εξελίξεις όπως διαμήνυαν κάποιοι πριν μερικές μέρες… Θετικές εξελίξεις θα είχαμε αν όλο αυτό κοβόταν εν τη γενέσει του μόλις ξεκινούσε…
 
Πλέον ότι κι αν γίνει, όσα πτώματα κι αν ανασυρθούν θα βαρύνουν τις πλάτες αυτών που κοιμόνταν ήσυχοι για τουλάχιστον δύο χρόνια και πίστευαν ότι όλα κυλούσαν ρολόι σε αυτόν τον δύσμοιρο τόπο.
 
Αυτές οι ψυχές που έφυγαν θα μας στοιχειώνουν για πάντα…
Livia, Elena, Maricar, Arian, Marry, Sierra και εσένα που δυστυχώς δεν γνωρίζουμε το όνομα σου και αναγκαζόμαστε να σε προσφωνούμε Ινδή ή Νεπαλή, ντρέπομαι πραγματικά για όσα ζήσατε, αλλά ντρέπομαι περισσότερο για όσα δεν προλάβατε να ζήσετε ελέω του «Ορέστη» και κάποιων άλλων.
 
Μεθάυριο έρχεται ανάσταση…όχι όμως για όλους μας…
 

Δειτε Επισης

ΥΠΕΣ για σχέδιο ΚτίΖΩ-«Δεν θα υπάρξει σοβαρή παρέκκλιση από τα καθορισμένα χρονοδιαγράμματα»
Δικαιώνει την Κυβέρνηση για αναστολή εξέτασης των αιτήσεων ασύλου η Κομισιόν-«Προβλέπεται για εννέα μήνες»
Στο κελί οι δύο συλληφθέντες για την άφιξη 110 μεταναστών από τη Συρία
Νέα μαρτυρία για τον νεκρό στο Πασαλιμάνι-«Πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και τον πλάκωσαν τα μπάζα»
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 34χρονο που χτύπησε και βίασε την πρώην σύζυγο του
Βιώσιμο ως το 2080 το ΤΚΑ-Πολιτική βούληση Κυβέρνησης για εξορθολογισμό επενδυτικής πολιτικής
Συνεδριάζει εκ νέου το Πολεμικό Υπουργικό του Ισραήλ και λαμβάνει αποφάσεις για τα αντίποινα στο Ιράν
Αναβολές με τη σέσουλα στην ΕΦ-Επιείκεια ΥΠΑΜ σε αθλητές, κάλεσμα Ελεγκτικής για επανεξέταση κριτηρίων
Ξεκρέμαστη η υπόθεση κατά Ουκρανού για ξέπλυμα-Από 40 κατηγορίες τελικά... μία αν δεν καταθέσει η Ουκρανή
Νωρίτερα η καταβολή Κοινωνικών Παροχών ενόψει Πάσχα-Όλες οι πληροφορίες