Παρασκευή 25 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μπαίνει στη λίστα των top κατά συρροή δολοφόνων του πλανήτη ο λοχαγός

  25/04/2019 19:15
Μπαίνει στη λίστα των top κατά συρροή δολοφόνων του πλανήτη ο λοχαγός

Μπαίνει στη λίστα των top κατά συρροή δολοφόνων του πλανήτη ο λοχαγός

  25/04/2019 19:15

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους το μέγεθος της φρίκης που σκόρπισε στο πέρασμα του ο αδίστακτος serial killer που μέχρι στιγμής παραδέχθηκε τη δολοφονία επτά προσώπων.

Ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς παραδέχθηκε μέχρι στιγμής μετά από εξαντλητική ανάκριση τη διάπραξη επτά φόνων, πέντε γυναικών και δύο παιδιών, με την κοινή γνώμη, να παρακολουθεί παγωμένη και συγκλονισμένη τις εξελίξεις.

Ο τραγικός απολογισμός σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα περιλαμβάνει επτά πρόσωπα επισφραγίζει τον χαρακτηρισμό του 35χρονου ως κατά συρροή δολοφόνου, αφού φαίνεται να χτυπούσε πάντα με τον ίδιο τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

Στη μαύρη λίστα του serial killer περιλαμβάνονται γυναίκες που βρίσκονταν στη σελίδα της Αστυνομίας αλλά και γυναίκες που δεν κατήγγειλε κανείς την εξαφάνισή τους.

Μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις μιλάμε για επτά δολοφονίες:

  • Το πρώτο και το δεύτερο θύμα του κατά συρροή δολοφόνου σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία  είναι μάνα και και κόρη από τη Ρουμανία, που εξαφανίστηκαν από το 2016.  Πρόκειται όπως όλα δέιχνουν για την LIVIA FLORENTINA BUNEA, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και η κόρη της ELENA NATALIA BUNEA, 8 χρόνων.
  • Ακολούθησε σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η διάπραξη του φόνου της Maricar Valdes, 29 ετών από τις Φιλιππίνες
  • Ακολούθησε η δολοφονία της Marry Rose 38 ετών από τις Φιλιππίνες και τις εξάχρονης κορούλας της Sierra, στις 4 Μαΐου του 2018.
  • Η δολοφονία της Arian Palanas Lozano διαπράχθηκε στις 23 Ιουλίου του 2018 και όπως όλα δείχνουν ήταν το τέταρτο θύμα του serial killer.
  • Για το τελευταίο θύμα του ο αδίστακτος δολοφόνος ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται από που είναι ακριβώς, από Ινδία ή Νεπάλμ, ωστόσο υποστήριξε ότι ο φόνος διαπράχθηκε το καλοκαίρι του 2018.

Οι επτά φόνοι επιβεβαιώνουν τους αρχικούς φόβους πως πρόκειται για έναν αδίστακτο κατά συρροή δολοφόνο ο οποίος λαμβάνει την πρωτιά του δολοφόνου με τα περισσότερα θύματα που υπήρξαν ποτέ στα χρονικά της Κυπριακής Δημοκρατίας και την ίδια

Ο στυγνός εγκληματίας δρούσε πάντα με τον ίδιο τρόπο, παγίδευε τα θύματά του και ακολούθως τα σκότωνε ενώ για να τα ξεφορτωθεί τα έριχνε σε λάκκους, ή λίμνες ή φρεάτια.

Η Αστυνομία τέθηκε σε κόκκινο συναγερμό και ψάχνει παντού για πτώματα, χωρίς να αποκλείεται η μαύρη λίστα του θανάτου να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας