Παρασκευή 24 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

LIVE: Ήταν παντρεμένος, είναι πατέρας παιδιών και δολοφόνησε μάνες και παιδιά

  25/04/2019 16:36
LIVE: Ήταν παντρεμένος, είναι πατέρας παιδιών και δολοφόνησε μάνες και παιδιά

LIVE: Ήταν παντρεμένος, είναι πατέρας παιδιών και δολοφόνησε μάνες και παιδιά

  25/04/2019 16:36
Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η Αστυνομία μετά τον εντοπισμό πτώματος στο πεδίο βολής στην Ορούντα.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, βρίσκονται ήδη στο πεδίο βολής της Ορούντας και διεξάγουν έρευνες μετά τον εντοπισμό πτώματος στην περιοχή. 
 
Οι νέες έρευνες της Αστυνομίας, έρχονται λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση των ερευνών στο φρεάτιο του μεταλλείου του Μιτσερού όπου μέλη της ΕΜΑΚ μαζί με την ιδιωτική εταιρεία δεν εντόπισαν οτιδήποτε εντός του.
 
Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη σκηνή παραδόθηκε από την Πυροσβεστική και από αύριο οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον στη λίμνη του Ξυλιάτου.
 
Δύτης, με τη χρήση σκάφανδρου θα επιχειρήσει αύριο στη λίμνη, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί η σορός της εξάχρονης.
 
«Θα αναχωρήσουμε για τη λίμνη του Ξυλιάτου. Από το πρωί, γύρω στις οκτώ, τοποθετήθηκαν τα κοντέινερ, τα διάφορα συστήματα, και πρέπει να γίνει μεγάλη προεργασία, ώστε μέχρι αύριο το μεσημέρι να καταδυθεί ο πρώτος δύτης, με τη βοήθεια συστήματος παροχής αέρα και με σκάφανδρο, με απώτερο σκοπό να ελέγξουμε κάποια κρίσιμα σημεία», υπέδειξε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
«Το έδαφος», συνέχισε, «το πολύ απότομο που είναι κάτω από το νερό, πρέπει να ελεγχθεί βήμα προς βήμα, καθότι παρεμβάλλονται χόρτα, καλαμιώνες και ούτω καθ’ εξής. Στο Ξυλιάτο υπάρχουν δόμες, βλάστηση, απότομες πλαγιές και ακολουθεί γκρεμός. Υπάρχουν μεγάλοι κίνδυνοι, χρειάζεται μελέτη και προσχεδιασμός».
 
Ερωτηθείς ο κ. Τράγκολας εάν η Πυροσβεστική έχει κληθεί για έρευνες και σε άλλο χώρο, απάντησε αρνητικά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας