Δευτέρα 15 Ιουλ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

LIVE: Οι υπόνοιες ήταν καναβάτσο και όχι σοροί στο φρεάτιο-Θρίλερ για τις δύο σορούς που αναζητούνται

  25/04/2019 08:21
LIVE: Οι υπόνοιες ήταν καναβάτσο και όχι σοροί στο φρεάτιο-Θρίλερ για τις δύο σορούς που αναζητούνται

LIVE: Οι υπόνοιες ήταν καναβάτσο και όχι σοροί στο φρεάτιο-Θρίλερ για τις δύο σορούς που αναζητούνται

  25/04/2019 08:21
Σοκαρισμένη παραμένει εδώ και 12 ημέρες η κοινή γνώμη, η οποία παρακολουθεί τις φρικτές εξελίξεις γύρω από τα στυγερά εγκλήματα που διέπραξε ο κατά συρροή δολοφόνος, 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος έμοιαζε σαν ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας, που τελικά αποδεικνύεται serial killer.
 
O 35χρονος θεωρείται ύποπτος και για τέταρτο φόνο γυναίκας, η σορός της οποίας μέχρι στιγμής δεν ανευρέθηκε, ενώ για πρώτη φορά στα χρονικά, η Αστυνομία χωρίς να έχει εντοπίσει το πτώμα, αλλά έχοντας στα χέρια της ατράνταχτα στοιχεία, προχώρησε στην έκδοση νέου εντάλματος σύλληψής του προκειμένου να μπορεί να ανακριθεί.
 
Το πρώτο θύμα της εγκληματικής δράστης του 35χρονου φαίνεται να είναι η 29χρονη Maricar Valdez από τις Φιλιππίνες, η οποία δηλώθηκε ως ελλείπουσα τον Δεκέμβριο του 2017. Αυτό σημαίνει ότι η 38χρονη Marry Rose δεν ήταν το πρώτο θύμα του serial killer, αλλά το δεύτερο και η εξάχρονη κόρης της Sierra το τρίτο, ενώ τέταρτο θύμα με βάση τα δεδομένα ήταν 28χρονη Arian Palanas Lozano, η οποία δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο τον Ιούλιο του 2018.
 
Οι σοροί της 28χρονης και της 38χρονης ανασύρθηκαν από το φρεάτιο θανάτου του Μιτσερού ενώ η εξάχρονη κόρη της 38χρονης συνεχίζει να αγνοείται, με τον λοχαγό να επιμένει ότι πέταξε το άψυχο σώμα της στη λίμνη Μεμί, του Ξυλιάτου.
 
Ο 35χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον Δικαστηρίου για τον τέταρτο φόνο που στην ουσία φαίνεται να είναι χρονικά ο πρώτος, ενώ παράλληλα οι έρευνες στο Μιτσερό συνεχίζονται.
 
Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκο Τράγκολα μέχρι στιγμής ερευνήθηκε το 95% του φρεατίου χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε  και σήμερα η μικρή ρομποτική κάμερα ερευνά το υπόλοιπο 5% του ανατολικού σημείου, το οποίο χαρακτηρίζεται και ως κρίσιμο, ούτως ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλα πτώματα. Παράλληλα άρχισαν οι προετοιμασίες του σχεδίου Β για τις έρευνες στο Ξυλιάτο όπου δύτης με σκάφανδρο θα καταδυθεί σε μια προσπάθεια εντοπισμού της μικρής Sierra, αύριο Παρασκευή.
 
Η μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα του REPORTER βρίσκεται στα μέτωπα των ερευνών και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις γύρω από το ειδεχθές έγκλημα που έχει καθηλώσει το Παγκύπριο καθώς και τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας