LIVE: Οι υπόνοιες ήταν καναβάτσο και όχι σοροί στο φρεάτιο-Θρίλερ για τις δύο σορούς που αναζητούνται

Σοκαρισμένη παραμένει εδώ και 12 ημέρες η κοινή γνώμη, η οποία παρακολουθεί τις φρικτές εξελίξεις γύρω από τα στυγερά εγκλήματα που διέπραξε ο κατά συρροή δολοφόνος, 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος έμοιαζε σαν ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας, που τελικά αποδεικνύεται serial killer.
 
O 35χρονος θεωρείται ύποπτος και για τέταρτο φόνο γυναίκας, η σορός της οποίας μέχρι στιγμής δεν ανευρέθηκε, ενώ για πρώτη φορά στα χρονικά, η Αστυνομία χωρίς να έχει εντοπίσει το πτώμα, αλλά έχοντας στα χέρια της ατράνταχτα στοιχεία, προχώρησε στην έκδοση νέου εντάλματος σύλληψής του προκειμένου να μπορεί να ανακριθεί.
 
Το πρώτο θύμα της εγκληματικής δράστης του 35χρονου φαίνεται να είναι η 29χρονη Maricar Valdez από τις Φιλιππίνες, η οποία δηλώθηκε ως ελλείπουσα τον Δεκέμβριο του 2017. Αυτό σημαίνει ότι η 38χρονη Marry Rose δεν ήταν το πρώτο θύμα του serial killer, αλλά το δεύτερο και η εξάχρονη κόρης της Sierra το τρίτο, ενώ τέταρτο θύμα με βάση τα δεδομένα ήταν 28χρονη Arian Palanas Lozano, η οποία δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο τον Ιούλιο του 2018.
 
Οι σοροί της 28χρονης και της 38χρονης ανασύρθηκαν από το φρεάτιο θανάτου του Μιτσερού ενώ η εξάχρονη κόρη της 38χρονης συνεχίζει να αγνοείται, με τον λοχαγό να επιμένει ότι πέταξε το άψυχο σώμα της στη λίμνη Μεμί, του Ξυλιάτου.
 
Ο 35χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον Δικαστηρίου για τον τέταρτο φόνο που στην ουσία φαίνεται να είναι χρονικά ο πρώτος, ενώ παράλληλα οι έρευνες στο Μιτσερό συνεχίζονται.
 
Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκο Τράγκολα μέχρι στιγμής ερευνήθηκε το 95% του φρεατίου χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε  και σήμερα η μικρή ρομποτική κάμερα ερευνά το υπόλοιπο 5% του ανατολικού σημείου, το οποίο χαρακτηρίζεται και ως κρίσιμο, ούτως ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλα πτώματα. Παράλληλα άρχισαν οι προετοιμασίες του σχεδίου Β για τις έρευνες στο Ξυλιάτο όπου δύτης με σκάφανδρο θα καταδυθεί σε μια προσπάθεια εντοπισμού της μικρής Sierra, αύριο Παρασκευή.
 
Η μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα του REPORTER βρίσκεται στα μέτωπα των ερευνών και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις γύρω από το ειδεχθές έγκλημα που έχει καθηλώσει το Παγκύπριο καθώς και τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάτων
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»
Σοκ στο Τέξας-Δεκάχρονος ομολόγησε ότι σκότωσε άνδρα την ώρα που κοιμόταν
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις