Παρασκευή 19 Ιουλ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Επανασυνελήφθη ο «Ορέστης»-Ύποπτος και για φόνο τρίτης γυναίκας

  24/04/2019 17:29
Επανασυνελήφθη ο «Ορέστης»-Ύποπτος και για φόνο τρίτης γυναίκας

Επανασυνελήφθη ο «Ορέστης»-Ύποπτος και για φόνο τρίτης γυναίκας

  24/04/2019 17:29
Την ώρα που οι έρευνες στο 95% του φρεατίου ολοκληρώθηκαν χωρίς την ανεύρεση οποιουδήποτε πτώματος, η Αστυνομία εξέδωσε νέο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 35χρονου λοχαγού για τον φόνο τρίτης γυναίκας. 

Δεν πρόκειται για την εξάχρονη, η σορός της οποίας ακόμη αγνοείται, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για γυναίκα η οποία βρίσκεται επίσης στη λίστα των ελλείποντων προσώπων. 
 
Όπως προκύπτει, ο 35χρονος φαίνεται να είχε επαφές με το τρίτο θύμα, ενώ οι ανακριτές εξετάζουν και άλλα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους.  
 
Μετά το ένταλμα, το οποίο στην ουσία άναψε το πράσινο φως στους ανακριτές για να τον ανακρίνουν για το τρίτο φόνο, ο ύποπτος οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας. Ωστόσο, σύμφωνα με ενημέρωση που τύχαμε, ο 35χρονος δεν παραδέχθηκε τη διάπραξη του τρίτου φόνου.
 
 
Ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση νέου εντάλματος προσωποκράτησής του. 
 
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για να εντοπιστεί η σόρος της τρίτης γυναίκας, η οποία με βάση τις εξελίξεις, έπεσε θύμα του 35χρονου, αφού η αστυνομία διερευνά αδικήματα που αφορούν φόνο εκ προμελέτης και απαγωγή με σκοπό το φόνο. 
 
Εάν οι αυριανές έρευνες στο φρεάτιο ολοκληρωθούν χωρίς την ανεύρεση νέου πτώματος, τότε οι έρευνες των Αρχών επεκτείνονται και σε άλλα σημεία για τον εντοπισμό της σορού της τρίτης γυναίκας. 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας