Σάββατο 28 Μαρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Και αυτοί άνθρωποι είναι…

  23/04/2019 19:09
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Και αυτοί άνθρωποι είναι…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Και αυτοί άνθρωποι είναι…

  23/04/2019 19:09

Σοκ. Παγωμάρα. Αποτροπιασμός. Τα συναισθήματα εναλλάσσονται αστραπιαία σε μια κοινωνία που προσπαθεί να συλλάβει το μέγεθος του εγκλήματος με το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπη. Κι αν είναι ο απλός κόσμος συγκλονισμένος μπροστά από μια οθόνη, κανείς δεν μπορεί να συλλάβει τον συγκλονισμό που αισθάνονται οι άνθρωποι που βρίσκονται στο φρεάτιο του Μιτσερού και στη λίμνη Ξυλιάτου. 
 
Παλεύουν υπό αντίξοες συνθήκες. Με την μορφολογία και τη φύση. Με το νερό. Έχουν για μάτια τις κάμερες και για προστασία τις στολές τους.

Οι πυροσβέστες της ΕΜΑΚ δίνουν αυτές τις ημέρες τη δική τους μάχη. Γνωρίζουν ότι από τις δικές τους ενέργειες θα προκύψουν οι επόμενες σελίδες ενός θρίλερ πρωτόγνωρου για τα κυπριακά δεδομένα.

Οι άνθρωποι στο φρεάτιο και στη λίμνη είναι επιφορτισμένοι με το μακάβριο καθήκον να φέρουν στην επιφάνεια το εγκληματικό έργο του πρώτου Κύπριου serial killer.

Οι προσπάθειες που καταβάλλουν αυτές τις μέρες είναι υπεράνθρωπες, ενώ παρά τη σωματική τους κόπωση, προσπαθούν να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους, αφού και αυτοί άνθρωποι είναι… Άνθρωποι που ψάχνουν, σχεδόν στα τυφλά, ένα σκοτωμένο μωρό… Πόση εσωτερική δύναμη χρειάζεται για να αναζητείς δολοφονημένες γυναίκες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας